Stiri despre relatii

  336 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Despre ce uităm să vorbim înainte de bullying
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre ce uităm să vorbim înainte de bullying

  În ultima vreme se vorbeşte mult despre bullying şi este important, desigur, să ştim ce putem face noi, ca părinţi, pentru a lupta cu hărţuirea şi cu violenţa din rândul copiilor. Dar înainte de a vorbi despre situaţiile conflictuale, poate ar ajuta să discutăm şi despre altceva extrem de important: prietenia.

 • 5 zodii care suflă şi-n iaurt atunci când iubesc. Nu există om mai precaut ca Racul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 zodii care suflă şi-n iaurt atunci când iubesc. Nu există om mai precaut ca Racul

  Vorba că după ce s-au fript cu ciorbă, suflă şi-n iaurt li se potriveşte de minune acestor 5 zodii, considerate a fi cele mai precaute din horoscop în ceea ce priveşte viaţa amoroasă. Atunci când iubesc, nativii din Taur sau Capricorn au tendinţa să analizeze la nesfârşit şi să se lege de orice detaliu nesemnificativ, doar ca să caute nod în papură. Grijă mare, căci s-ar putea să fie catalogaţi drept insuportabili!

 • De ce te minte soţul şi ce poţi face în această situaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce te minte soţul şi ce poţi face în această situaţie

  Să construieşti o relaţie de iubire în zilele noastre este mult mai complicat şi, chiar dacă te-ai căsătorit, problemele pot să apară în orice moment, mai ales că există mulţi bărbaţi care îşi mint partenerele.

 • 3 perechi de zodii cu grad de compatibilitate 100% în dragoste
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  3 perechi de zodii cu grad de compatibilitate 100% în dragoste

  Atunci când vine vorba de cupluri, astrele au şi ele un cuvânt de spus. Există zodii care se potrivesc “ca o mănuşă” în plan sentimental, însă nu pot lega relaţii profesionale sau altele care nu vor trece niciodată de bariera prieteniei. Din punct de vedere astral, există trei combinaţii care se completează atât de bine în plan amoros încât nimeni şi nimic nu le poate distruge fericirea.

 • Probleme comune ale persoanelor căsătorite pentru a doua oară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Probleme comune ale persoanelor căsătorite pentru a doua oară

  Alegerea partenerului potrivit este o adevărată loterie. Iar dacă nu câştigi la prima încercare, mai tragi un loz. Nimeni nu garantează că va fi cu noroc, dar când sunt luaţi în calcul factorii care ar putea sabota un al doilea mariaj, şansele de compatibilitate sunt ceva mai mari.

 • Freud ar fi de acord
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Freud ar fi de acord

  Nu ştiu unde eşti, ce faci la ora asta, cum eşti îmbrăcat sau dacă eşti genul care poartă papuci în casă. Sau poate preferi picioarele goale, să simţi cum îţi scârţâie podeaua sub tălpi.

 • Relaţiile moldo-române şi
proiectele comune, discutate de cei doi premieri la Iaşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Relaţiile moldo-române şi proiectele comune, discutate de cei doi premieri la Iaşi

  Aspecte privind relaţiile moldo-române şi proiectele comune în derulare au fost discutate în cadrul unei întrevederi a premierului Republicii Moldova Pavel Filip cu prim-ministrul României, Viorica Dăncilă. Cei doi oficiali şi-au exprimat dorinţa de a păstra şi de a intensifica cooperarea bilaterală, în beneficiul cetăţenilor.

 • Semne că relaţia în care sunteţi vă aduce nefericire
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Semne că relaţia în care sunteţi vă aduce nefericire

  Dispariţia atracţiei sexuale, senzaţia de constrângere sau lipsa bucuriei de a vă vedea partenerul după o zi de lucru sunt doar câteva semne care vă avertizează că trebuie să reevaluaţi relaţia.

 • Viktor Orban: „România merită să intre în spaţiul Schengen”. Premierul se plânge însă de relaţiile maghiaro-române
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viktor Orban: „România merită să intre în spaţiul Schengen”. Premierul se plânge însă de relaţiile maghiaro-române

  Ungaria derulează proiecte comune cu ţări vecine precum Serbia, Slovacia, Croaţia, cu care are o relaţie excelentă, însă acest lucru nu este valabil pentru România, a susţinut premierul Viktor Orban la Cluj-Napoca. El a sugerat că vina pentru această situaţie o poartă partenerul român, având în vedere că „Ungaria are o atitudine responsabilă în acest sens”. Pe de altă parte, Orban a susţinut că România trebuie să intre în spaţiul Schengen.

 • Nu răspunzi la SMS!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nu răspunzi la SMS!

  Câteva episoade recente la care am fost martoră, de data aceasta în viaţa profesională, m-au dus cu gândul la un text scris acum caţiva ani. Descriam pe atunci întâmplări frapante, dar, credeam eu, totuşi izolate.