Stiri despre relatie

  930 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum depăşeşti mai
uşor separarea de fostul partener: exteriorizează durerea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum depăşeşti mai uşor separarea de fostul partener: exteriorizează durerea

  Psihologii sunt de părere că majoritatea persoanelor care ies dintr-o relaţie sunt predispuse să facă aceleaşi greşeli. Fie că nu-şi permit să exteriorizeze durerea sau nu păstrează o perioadă în care să întrerupă comunicarea, toate acestea sabotează vindecarea suferinţei.

 • Cum să ai încredere în cel de lângă tine?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să ai încredere în cel de lângă tine?

  O relaţie de cuplu durabilă este mai mult decât o convieţuire în doi. Nu este un câmp de bătălie, şi nici nu presupune absenţa conflictelor ci mai degrabă capacitatea de a le gestiona.

 • 5 lucruri pe care nu ar trebui niciodată să le faci într-o nouă relaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 lucruri pe care nu ar trebui niciodată să le faci într-o nouă relaţie

  Nimic nu se poate compara cu sentimentul frumos pe care îl simţi când eşti la începutul unei relaţii. Atunci te simţi îndrăgostită, cu fluturaşi în stomac şi parcă nu mai vezi nicio zi fără mult adoratul tău iubit. Asta până când lucrurile iau o întorsătură total neaşteptată. Află ce nu e bine să faci într-o nouă relaţie!

 • Femeile vorbesc mai mult despre ce simt, bărbaţii vor să rezolve situaţia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Femeile vorbesc mai mult despre ce simt, bărbaţii vor să rezolve situaţia

  Femeia şi bărbatul au, de multe ori, aceeaşi durere în cuplu, doar că felul în care se exprimă este diferit. Poate ai observat că femeia tinde să vorbească mai mult despre ce o apasă. Iar bărbatul este mai înclinat să găsească rapid o soluţie. Când fiecare ajunge să creadă că propria strategie este cea mai bună, mai este doar un singur pas până la înstrăinarea dintre ei.

 • 5 motive pentru care femeile puternice sunt cele mai rănite
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 motive pentru care femeile puternice sunt cele mai rănite

  Adesea, oamenii tind să creadă că femeile puternice sunt şi cele mai insensibile sau, cel puţin, sunt imune la suferinţă. Paradoxal, cele care par să aibă sufletul de piatră sunt extrem de sensibile şi devin vulnerabile când vine vorba de sentimente. Află de ce

 • Lucruri pe care o femeie le aşteaptă de la partener
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lucruri pe care o femeie le aşteaptă de la partener

  O femeie are nevoie de anumite dovezi de dragoste de la partenerul ei, chiar şi atunci când ei formează o relaţie de mai mult de doi ani. Un telefon, un mesaj, oferirea unei flori, orice venit din partea lui o face să se simtă cu adevărat specială.

 • Întrebări la care să îţi răspunzi dacă ai o relaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Întrebări la care să îţi răspunzi dacă ai o relaţie

  O relaţie de cuplu de lungă durată spune multe despre cei doi parteneri. Însă, chiar şi aşa, există câteva întrebări pe care trebuie să vi le adresaţi. Răspunsurile vă vor ajuta să vă daţi seama în ce stadiu este relaţia voastră.

 • Zice că nu te mai iubeşte: mai e ceva de făcut?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zice că nu te mai iubeşte: mai e ceva de făcut?

  Cum e posibil ca dragostea să dispară de pe-o zi pe alta, când tu şi alesul inimii aţi avut o legătură ce părea indestructibilă? Unde sunt vorbele bune, zâmbetul aducător de pace? Sunt întrebările pe care ţi le tot pui de când ţi-ai dat seama că bărbatul de lângă tine s-a îndepărtat în mod periculos.

 • #PastiladeMotivaţie INTERVIU Andreea Marin: „Am ajuns în punctul în care să mă gândesc la un gest extrem“ VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  #PastiladeMotivaţie INTERVIU Andreea Marin: „Am ajuns în punctul în care să mă gândesc la un gest extrem“ VIDEO

  Invitată la „Pastila de motivaţie“, Andreea Marin (43 de ani) a povestit despre două momente cumplite din viaţa sa: pierderea mamei şi depresia care a adus-o în punctul de a se gândi la un gest extrem. Recunoaşte că a trecut printr-o perioadă în care credea că fericirea depinde de un bărbat, dar experienţa i-a arătat că nicio femeie nu trebuie să-şi sacrifice fericirea pentru ca mai târziu să fie nevoită să-şi numere regretele.

 • Ce îşi doresc femeile cu adevărat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce îşi doresc femeile cu adevărat

  Când vine vorba de relaţii, femeile sunt extrem de complicate. Unele dintre ele au aşteptări mult prea mari de la partenerul de viaţă, în timp ce altele ajung să se umilească pentru un bărbat. Numai ele pot şti cu adevărat ce e în sufletul lor şi cum îşi doresc să fie înţelese şi iubite.

 • Semne că te întâlneşti cu bărbatul nepotrivit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Semne că te întâlneşti cu bărbatul nepotrivit

  Este normal să ai anumite îndoieli în privinţa partenerului, mai ales atunci când ai luat decizia de-a petrece restul vieţii alături de el. Pentru că este extrem de important să iei cea mai bună hotărâre înainte de a regreta, iată câteva semne care-ţi spun dacă te întâlneşti sau nu cu bărbatul nepotrivit:

 • Cum îl faci să îţi cadă la picioare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum îl faci să îţi cadă la picioare

  Deşi sunt considerate sexul slab, femeile au o mulţime de calităţi care le ajută când vine vorba de cuceritul bărbaţilor. Multe nu sunt conştiente de ele, de aceea există câteva trucuri pe care ar trebui să le pună în aplicare de îndată ce întâlnesc persoana potrivită!