Stiri despre relansare economica

  45 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Unul dintre secretele increderii in Ponta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Unul dintre secretele increderii in Ponta

  Unii au spus ca este vorba de teleguvernare. Altii au numit-o rezultatul propagandei. Numerosi au acuzat slaba capacitate de mobilizare a Opozitiei. Nu, cred ca niciuna nu este corecta. E altceva.

 • România la Consiliul European– miza uriaşă.
Progres versus stagnare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România la Consiliul European– miza uriaşă. Progres versus stagnare

  Scandalurile dambovitene cvasiprezente umbresc aproape total ce se va discuta astazi si maine la Consiliul European. O tema de o importanta uriasa se afla pe masa decidentilor din Uniunea Europeana. Nu este vorba despre acordul pe care il va semna Moldova – tema are miza ei enorma. Nici macar nu este vorba despre crearea unei Uniuni Energetice, tema propusa de Polonia – o tema la fel de importanta.

 • Ponta se întâlneşte cu PDL pe teme economice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ponta se întâlneşte cu PDL pe teme economice

  Prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu a anunţat miercuri că PDL se va întâlni mâine, la Parlament, cu premierul Victor Ponta, pentru a discuta despre propunerile de relansare economică.

 • ANALIZĂ Ţările cu cea mai mare eficienţă în domeniul cercetării
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ANALIZĂ Ţările cu cea mai mare eficienţă în domeniul cercetării

  Ţările cu cel mai ridicat nivel al eficienţei în cercetare sunt Franţa, Germania, Danemarca, Irlanda sau Elveţia, toate fiind cu mult peste SUA sau Marea Britanie, statele cu cele mai multe universităţi în topul mondial şi investiţii masive, arată o analiză OECD. România nu figurează pe harta eficienţei în cercetare, însă Europa a reuşit să detroneze Asia la acest capitol.

 • Factura crizei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Factura crizei

  Am în faţă un document statistic întocmit de secretariatul UNPIR (n.r - Uniunea Naţională a Practicienilor în Insolvenţă din România). Totalul sumelor înscrise în dosarele de insolvenţă cu titlu de creanţă („masa credală") a fost de 20 mld lei în 2009, de 49,2 mld lei în 2010, de 109 mld lei în 2011 şi de 131,6 mld lei în 2012.

 • VIDEO Trei strategii diferite de luptă împotriva crizei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Trei strategii diferite de luptă împotriva crizei

  Trei guverne – cel român, cel polonez şi cel bulgar – şi tot atâtea strategii de ieşire din criză au fost reprezentate săptămâna trecută la prima ediţie a „Forbes România CEO Forum“. Pe timp de criză, certitudinile sunt puţine. Un singur lucru pare însă de netăgăduit acum, în pragul celui de-al doilea val al celei mai grave crize economice de la cel de-al Doilea Război Mondial: că nici măcar marile puteri nu sunt

 • Intrăm iar în recesiune.Ce-i de făcut?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Intrăm iar în recesiune.Ce-i de făcut?

  Oficialii guvernamentali şi oamenii de afaceri prezenţi la „Forbes CEO Forum“ au prezentat planuri pentru relansarea economiei. Bucureştiul a devenit, pentru o zi, cel mai important punct pe harta economiei europene.

 • FOTO Care criză? Turismul Greciei înfloreşte!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Care criză? Turismul Greciei înfloreşte!

  Preţurile mici îi conving pe turişti să uite de grevele protestatarilor eleni şi să meargă în vacanţă în Grecia. Românii nu fac excepţie. Anul acesta vor merge cu 10% mai mulţi turişti în Grecia. Numărul vizitatorilor români a crescut, în medie, cu 20%, iar operatorii turistici spun că tendinţa va continua.

 • INFOGRAFIE Cum a schimbat criza faţa Uniunii Europene: vezi datoriile statelor UE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INFOGRAFIE Cum a schimbat criza faţa Uniunii Europene: vezi datoriile statelor UE

  Criza a venit şi, cel puţin tehnic, a trecut. În urmă au rămas însă noi taxe, impozite majorate, datorii uriaşe şi rate ale şomajului ajunse la cote record. În rubrica „Dosar“ din această săptămână, „Adevărul“ îţi prezintă cum s-a schimbat viaţa cetăţeanului de rând, a statelor comunitare şi a Uniunii Europene ca întreg.

 • BCR: Sectorul public trebuie reformat cu orice preţ
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  BCR: Sectorul public trebuie reformat cu orice preţ

  Economiştii spun că sistemul bugetar trebuie restructurat, chiar dacă acest an ar fi sacrificat din punct de vedere al relansării economice. Aproape toţi indicatorii macroeconomici au crescut în al doilea trimestru. Dar tot câştigul poate fi anulat de eşecul reformei aparatului de stat, potrivit BCR.

Modifică Setările