stiri despre regina elisabeta

Despre morţi, numai de bine: Dodon, Filip, Năstase… Dacă plecarea lui Pavel Filip, fostul premier, din conducerea PDM nu a lăsat nici o urmă, nici de regret nici de relevanţă politică, anunţul făcut de Igor Dodon luni, 18 octombrie, privind retragerea sa din funcţia de Preşedinte al PSRM şi demisia din Parlament are o cu totul altă semnificaţie.

acum 2 ore · comentarii (0)

Oficialii Ministerului Sănătăţii îşi declină responsabilitatea pentru hecatomba umană care pârjoleşte ţara. Şi e adevărat, nu sunt ei singurii responsabili. Alături de incapacitatea Ministerului Sănătăţii de a dezvolta şi aplica măsuri eficiente de Sănătate Publică, se mai găsesc mesajele toxice ale ierarhilor ortodocşi, campaniile infernale anti-vaccin ale unor televiziuni şi politicienii dispuşi să calce pe cadavre pentru un plus de atenţie.

acum 9 ore · comentarii (49)

„Statul român a eşuat în misiunea sa fundamentală de a-şi proteja cetăţenii”. „Este alarmantă lipsa de acţiuni concrete din partea autorităţilor şi cifrele de astăzi confirmă, din păcate, că nu s-a făcut ceea ce ar fi trebuit până acum”. Şi cine a fost şi este şeful statului eşuat? Cine trebuia să asigure acţiunile concrete ale autorităţilor? Klaus Iohannis, şeful statului!

acum 2 ore · comentarii (4)
Modifică Setările