Stiri despre regim alimentar

  119 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Dieta care întăreşte
imunitatea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dieta care întăreşte imunitatea

  Nu ar fi nemaipomenit dacă am putea mânca alimente magice care să ne protejeze împotriva germenilor care plutesc în jurul nostru? Fireşte, nu este atât de simplu! Ceva-ceva tot putem face însă pentru a ne ajuta organismul.

 • Dieta fără dietă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dieta fără dietă

  Paleo, Dukan, Montignac sau cu mese gata preparate? Decât să sărim de la o dietă la alta, în funcţie de modă, mai bine luăm în considerare „dieta fără dietă“, adică, în principiu, un set de reguli de alimentaţie care să ne ajute să pierdem în greutate şi să ne menţinem.

 • Dieta care controlează nivelul de colesterol
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dieta care controlează nivelul de colesterol

  Colesterolul este o substanţă din grupul lipidelor, produsă, în proporţie de 75-80%  în organism. Restul provine din alimentaţie, adică din grăsimea animală. Ce trebuie să mâncăm dacă avem un nivel mare al colesterolului.

 • Dieta cu supă. Aşa slăbeşti 4 kilograme în 7 zile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dieta cu supă. Aşa slăbeşti 4 kilograme în 7 zile

  Dieta cu supă este una celebră printre vedetele de la Hollywood. Oprah, Kim Kardashian sau Blake Lively sunt doar câteva dintre cele care au încercat-o şi pentru care a funcţionat. Iată cum slăbeşti 4 kilograme în 7 zile ţinând dieta cu supă.

 • Riscurile dietei fără gluten
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Riscurile dietei fără gluten

  Un regim alimentar fără gluten poate face mai mult rău decât bine persoanelor care nu suferă de boala celiacă sau nu au sensibilitate la această substanţă, atrag atenţia medicii nutriţionişti. Privarea organismului de anumite vitamine şi minerale, gustul mai rău al produselor şi costul mai mare sunt doar câteva riscuri ale dietei fără gluten.

 • Trucuri de a
pierde în greutate fără dietă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trucuri de a pierde în greutate fără dietă

  Ideal ar fi să slăbim repede şi să nu punem la loc kilogramele pierdute. De cele mai multe ori nu reuşim, indiferent de dietele impuse. Specialiştii afirmă că este mai sănătos să slăbim puţin câte puţin şi că acest lucru este posibil fără niciun fel de dietă, doar prin mici schimbări în stilul de viaţă.

 • Ca să slăbeşti mult şi bine, începe cu un control medical
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ca să slăbeşti mult şi bine, începe cu un control medical

  NUTRIŢIE Creşterea şi scăderea în greutate sunt procese complexe care afectează întregul organism. Dacă ne punem problema să scăpăm de kilogramele în plus, dieta potrivită nu poate fi alta decât cea indicată de medicul nutriţionist şi începe cu efectuarea analizelor medicale.

 • Cum scapi de 5 kg într-o săptămână
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum scapi de 5 kg într-o săptămână

  Dietele sunt probabil cel mai dificil lucru din lume. E greu să le respecţi pentru că de fiecare dată fie apare ceva care te determină să te abaţi de la regulile alimentare impuse, fie pur şi simplu nu reuşeşti să respecţi regimul de dietă. Noi îţi propunem un plan alimentar pe 7 zile care te va ajuta să scapi de 5 kilograme fără să ai restricţii prea mari.

 • Alimente pe care trebuie să le mănânci după 30 de ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente pe care trebuie să le mănânci după 30 de ani

  Îmbătrânirea este un proces natural al corpului, care nu poate fi oprit, dar poate fi încetinit într-un fel. Există anumite alimente care pot fi consumate pe măsură ce îmbătrâneşti. Important este să îţi hrăneşti corpul cu o cantitate suficientă de alimente, pentru ca acesta să funcţioneze corect.

 • Medic: „Dieta ketogenică nu se potriveşte oricărui
individ“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Medic: „Dieta ketogenică nu se potriveşte oricărui individ“

  Medicii nutriţionişti nu contenesc să avertizeze că dietele trebuie recomandate de specialişti şi nu de vecinii de bloc. Altminteri, riscăm să ne facem mai mult rău decât bine. Dr. Alina Cernea, nutriţionist specializat în medicina funcţională şi integrativă explică în ce constă dieta ketogenică de care tot auzim şi cine se califică pentru un astfel de regim de slăbit.

 • Alimente care previn bolile de inimă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente care previn bolile de inimă

  Motorul organismului trebuie energizat cu o hrană sănătoasă, pentru o viaţă lungă şi fără probleme cardiovasculare. Există câteva super alimente care fac mult bine inimii, pentru ca ea să bată în continuare fără grijă.

 • Dieta cu ananas te ajută să slăbeşti 5 kilograme în 5 zile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dieta cu ananas te ajută să slăbeşti 5 kilograme în 5 zile

  Pierderea în greutate într-un timp atât de scurt sună tentant atunci când nu mai ai răbdare să porţi hainele preferate, pe care le-ai abandonat, din păcate, deoarece au rămas prea mici. Ce e de făcut? Dieta cu ananas te poate ajuta!

 • De ce să mănânci avocado cu roşii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce să mănânci avocado cu roşii

  Nu există regim alimentar sănătos sau dietă fără avocado şi roşii. Cu toate acestea, sunt persoane care le consumă separat, fără să ştie că, de fapt, acestea îşi sporesc calităţile nutriţionale dacă sunt consumate împreună.

 • Legume bune în dietă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Legume bune în dietă

  Sunt foarte sărace în calorii, iar aportul de minerale şi nutrienţi e, indiscutabil, cel mai bun. Iată care sunt legumele pe care le poţi mânca în orice cantitate, fără să-ţi fie teamă că te îngraşi:

 • Fructele care previn îmbătrânirea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fructele care previn îmbătrânirea

  Conţin o mulţime de elemente nutritive necesare corpului, fiind consumate pentru proprietăţile medicinale deosebite printre cele mai cunoscute numărându-se îmbunătăţirea vederii, protejarea rinichilor şi a ficatului.

 • Ierburi aromatice pentru slăbit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ierburi aromatice pentru slăbit

  Ierburile aromatice au fost folosite încă din cele mai vechi timpuri pentru proprietăţile antibacteriene, antifungice şi antiinflamatoare pe care le au. De cele mai multe ori erau utilizate în scopuri medicinale, pentru a trata şi preveni diverse afecţiuni.

 • Ce mănânci dacă suferi de balonare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce mănânci dacă suferi de balonare

  Traficul intestinal lent, cauzat fie de lipsa de fibre din alimentaţie, fie de cantitatea redusă de enzime digestive duce la apariţia senzaţiei de balonare. Află ce trebuie să mănânci pentru a scăpa de disconfortul abdominal.

 • Ce să mănânci când ai stomacul sensibil
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce să mănânci când ai stomacul sensibil

  Persoanele care au stomacul sensibil trebuie să urmeze un regim alimentar, recomandat de obicei de medic, pentru a evita complicaţiile. Stomacul sensibil este foarte pretenţios, reacţionând imediat dacă a primit ceva ce nu i-a plăcut. Dacă şi tu te confrunţi cu această problemă, iată ce ar trebui să incluzi în dieta ta.

 • Dieta Victoriei Beckham
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dieta Victoriei Beckham

  Victoria Beckham (43 de ani) este cunoscută în lumea afacerilor, modei şi din formaţia din care a făcut parte, Spice Girls. Deşi are patru copii, Victoria are o siluetă de invidiat. Pe lângă sport, se pare că femeia de afaceri este foarte strică în privinţa alimentaţiei. Specialiştii i-au analizat dieta, iar rezultatele pe care le-au obţinut sunt următoarele.

 • Slăbeşte eficient cu dieta franţuzească
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slăbeşte eficient cu dieta franţuzească

  Uită de dietele care au o mulţime de restricţii şi reguli care par imposibil de urmat. Dieta franceză îţi permite să te bucuri de gustul mâncării şi să te menţii în continuare suplă.

Modifică Setările