Stiri despre regim alimentar

  114 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Dieta fără dietă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dieta fără dietă

  Paleo, Dukan, Montignac sau cu mese gata preparate? Decât să sărim de la o dietă la alta, în funcţie de modă, mai bine luăm în considerare „dieta fără dietă“, adică, în principiu, un set de reguli de alimentaţie care să ne ajute să pierdem în greutate şi să ne menţinem.

 • Dieta care controlează nivelul de colesterol
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dieta care controlează nivelul de colesterol

  Colesterolul este o substanţă din grupul lipidelor, produsă, în proporţie de 75-80%  în organism. Restul provine din alimentaţie, adică din grăsimea animală. Ce trebuie să mâncăm dacă avem un nivel mare al colesterolului.

 • Dieta cu supă. Aşa slăbeşti 4 kilograme în 7 zile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dieta cu supă. Aşa slăbeşti 4 kilograme în 7 zile

  Dieta cu supă este una celebră printre vedetele de la Hollywood. Oprah, Kim Kardashian sau Blake Lively sunt doar câteva dintre cele care au încercat-o şi pentru care a funcţionat. Iată cum slăbeşti 4 kilograme în 7 zile ţinând dieta cu supă.

 • Riscurile dietei fără gluten
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Riscurile dietei fără gluten

  Un regim alimentar fără gluten poate face mai mult rău decât bine persoanelor care nu suferă de boala celiacă sau nu au sensibilitate la această substanţă, atrag atenţia medicii nutriţionişti. Privarea organismului de anumite vitamine şi minerale, gustul mai rău al produselor şi costul mai mare sunt doar câteva riscuri ale dietei fără gluten.

 • Trucuri de a
pierde în greutate fără dietă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trucuri de a pierde în greutate fără dietă

  Ideal ar fi să slăbim repede şi să nu punem la loc kilogramele pierdute. De cele mai multe ori nu reuşim, indiferent de dietele impuse. Specialiştii afirmă că este mai sănătos să slăbim puţin câte puţin şi că acest lucru este posibil fără niciun fel de dietă, doar prin mici schimbări în stilul de viaţă.

 • Ca să slăbeşti mult şi bine, începe cu un control medical
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ca să slăbeşti mult şi bine, începe cu un control medical

  NUTRIŢIE Creşterea şi scăderea în greutate sunt procese complexe care afectează întregul organism. Dacă ne punem problema să scăpăm de kilogramele în plus, dieta potrivită nu poate fi alta decât cea indicată de medicul nutriţionist şi începe cu efectuarea analizelor medicale.

 • Cum scapi de 5 kg într-o săptămână
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum scapi de 5 kg într-o săptămână

  Dietele sunt probabil cel mai dificil lucru din lume. E greu să le respecţi pentru că de fiecare dată fie apare ceva care te determină să te abaţi de la regulile alimentare impuse, fie pur şi simplu nu reuşeşti să respecţi regimul de dietă. Noi îţi propunem un plan alimentar pe 7 zile care te va ajuta să scapi de 5 kilograme fără să ai restricţii prea mari.

 • Alimente pe care trebuie să le mănânci după 30 de ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente pe care trebuie să le mănânci după 30 de ani

  Îmbătrânirea este un proces natural al corpului, care nu poate fi oprit, dar poate fi încetinit într-un fel. Există anumite alimente care pot fi consumate pe măsură ce îmbătrâneşti. Important este să îţi hrăneşti corpul cu o cantitate suficientă de alimente, pentru ca acesta să funcţioneze corect.

 • Medic: „Dieta ketogenică nu se potriveşte oricărui
individ“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Medic: „Dieta ketogenică nu se potriveşte oricărui individ“

  Medicii nutriţionişti nu contenesc să avertizeze că dietele trebuie recomandate de specialişti şi nu de vecinii de bloc. Altminteri, riscăm să ne facem mai mult rău decât bine. Dr. Alina Cernea, nutriţionist specializat în medicina funcţională şi integrativă explică în ce constă dieta ketogenică de care tot auzim şi cine se califică pentru un astfel de regim de slăbit.

 • Alimente care previn bolile de inimă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente care previn bolile de inimă

  Motorul organismului trebuie energizat cu o hrană sănătoasă, pentru o viaţă lungă şi fără probleme cardiovasculare. Există câteva super alimente care fac mult bine inimii, pentru ca ea să bată în continuare fără grijă.

 • Dieta cu ananas te ajută să slăbeşti 5 kilograme în 5 zile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dieta cu ananas te ajută să slăbeşti 5 kilograme în 5 zile

  Pierderea în greutate într-un timp atât de scurt sună tentant atunci când nu mai ai răbdare să porţi hainele preferate, pe care le-ai abandonat, din păcate, deoarece au rămas prea mici. Ce e de făcut? Dieta cu ananas te poate ajuta!