Stiri despre refugiati

  953 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO Ziua Mondială a Refugiatului în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Ziua Mondială a Refugiatului în România

  Agenţia ONU pentru Refugiaţi, a omagiat, ieri, alături de Oficiul Român pentru Imigrări (ORI), curajul şi rezistenţa de care dau dovadă refugiaţii din toată lumea, invitând la implicare pentru o mai bună cunoaştere şi înţelegere a cauzei acestora. Manifestări legate de acest eveniment vor avea loc, toată săptămâna, în mai multe oraşe din ţară.

 • Coreea de Nord a supărat şi China, şi SUA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Coreea de Nord a supărat şi China, şi SUA

  Autorităţile chineze au hotărât să nu mai repatrieze refugiaţii Coreii de Nord. Prin această decizie, Beijingul dă curs unei cereri pe care Coreea de Sud i-a făcut-o cu mult timp în urmă şi pedepseşte Phenianul pentru lansarea rachetei intercontinentale, chiar dacă aceasta a explodat în timpul testării.

 • Străinii din Moldova vor fi testaţi cât de bine cunosc româna
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Străinii din Moldova vor fi testaţi cât de bine cunosc româna

  Cetăţenii străini care se stabilesc în Republica Moldova vor trebui să dea dovadă de cunoştinţe bune de limbă română dacă vor să beneficieze de aceleaşi facilităţi ca şi cetăţenii moldoveni.Prevederea se conține într-un un proiect de lege adoptat de Parlament, anunță agenția Info-Prim Neo.

 • Cei trei africani din Centrul de Refugianţi din Rădăuţi au ieşit din greva foamei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cei trei africani din Centrul de Refugianţi din Rădăuţi au ieşit din greva foamei

  Ca urmare a consilierii acordată de către conducerea Centrului de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil din Rădăuţi, cu sprijinul personalului din cadrul Consiliului Naţional Român pentru Refugiaţi, de azi, 2 decembrie, cei trei africani au renunţat la greva foamei, fiind dispuşi să folosească toate căile de atac legale în cazul în care nu vor primi azil în România.

 • Un refugiat tunisian a vrut să se sinucidă la Timişoara, în timp ce colegii lui se băteau
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un refugiat tunisian a vrut să se sinucidă la Timişoara, în timp ce colegii lui se băteau

  Ambulanţa şi mascaţii Poliţiei Timiş au intervenit astăzi, în acelaşi timp, la două incidente ce au avut loc la Centrul pentru Refugiaţi din Timişoara. Un tunisian a vrut să îşi pună capăt zilelor în urma unei decepţii în dragoste. În acelaşi timp, alţi refugiaţi s-au luat la pumni tot pentru nişte probleme amoroase.

 • Bani risipiţi pe refugiaţi-fantomă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bani risipiţi pe refugiaţi-fantomă

  Procurorii anticorupţie fac verificări la Casa Judeţeană de Pensii. Ancheta vizează falsificarea unor dosare de pensii de refugiat. Trei angajaţi ai Casei Judeţene de Pensii Cluj, printre care şi un jurist, au fost audiaţi joi la sediul local al DNA.

 • Bani risipiţi pe refugiaţi fantomă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bani risipiţi pe refugiaţi fantomă

  Procurorii au descins, ieri după-amiază, la sediul Casei Judeţene de Pensii Cluj. Aceştia au verificat mai multe dosare de pensii de refugiaţi. Trei angajaţi ai instituţiei, printre care şi un jurist, au fost ieri audiaţi la sediul DNA, fiind acuzaţi de facilitarea întocmirii unor dosare de pensii ilegale.

 • VIDEO Sirienii, furioşi pe bancherul regimului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Sirienii, furioşi pe bancherul regimului

  Vărul preşedintelui Bashar al-Assad a devenit un simbol al unei puteri corupte care i-a sărăcit şi mai mult pe săraci. Protestele din ultimele zile din mai multe oraşe siriene s-au soldat cu peste 65 de morţi. SUA au impus sancţiuni mai multor membri ai familiei conducătoare.