Stiri despre reflexoterapie

  12 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Masajul mâinilor te scapă de stres
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Masajul mâinilor te scapă de stres

  Te afli într-o perioadă destul de aglomerată şi stresantă? Ai multe de făcut şi nu ştii de unde să te apuci? Opreşte-te din tot ce faci şi uită-te la mâinile tale. Întotdeauna masajul a fost o modalitate plăcută de a te relaxa şi de a te regăsi pe tine însuţi. Tocmai două mâini îţi pot oferi această plăcere infinită. Dar ce ai zice dacă, masându-ţi mâinile, ai scăpa de stres?

 • Ce boli poţi trata prin reflexoterapie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce boli poţi trata prin reflexoterapie

  Reflexoterapia sau masarea tălpilor ajută la obţinerea echilibrului şi îmbunătăţeşte starea de spirit. Este, de asemenea, un mod excelent de a scăpa de problemele de sănătate.

 • Punctele din palme care te ajută să slăbeşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Punctele din palme care te ajută să slăbeşti

  Te doare cumplit stomacul? Masează-ţi zona dintre degetul mare şi cel arătător şi durerile se vor atenua. Prin reflexoterapie poţi preveni şi trata mai multe afecţiuni, printre care obezitatea.

 • Efectele uimitoare ale masajului tălpilor? „Organismul este ca o uzină şi trebuie să funcţioneze bine în întregul lui”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Efectele uimitoare ale masajului tălpilor? „Organismul este ca o uzină şi trebuie să funcţioneze bine în întregul lui”

  Prin acest tip de masaj, terapeutul te ajută să îţi revigorezi organismul şi totodată să te relaxezi, pentru că aşa cum bine spuneau chinezii, surâsul vine de la picioare. Reflexoterapeutul Silvia Notari a explicat pentru cotidianul „Adevărul” care sunt beneficiile unui astfel de masaj şi care sunt rezultatele uimitoare pe care orice pacient le resimte.

 • Cum poţi trata durerile apăsând câteva puncte din palmă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum poţi trata durerile apăsând câteva puncte din palmă

  Reflexologia este similară cu acupresiunea, pentru că şi aceasta vizează lucrul la nivel energetic, iar atunci când apeşi anumite puncte, activezi energia corespunzătoare de pe acel meridian prin care întreg sistemul începe să se armonizeze. Reflexologia îmbunătăţeşte de asemenea şi circulaţia la nivelul mâinilor.

 • Minunile reflexoterapiei: vindecă stresul şi atacurile de panică. Cum puteţi folosi masajul pentru a alunga toxinele din organism
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Minunile reflexoterapiei: vindecă stresul şi atacurile de panică. Cum puteţi folosi masajul pentru a alunga toxinele din organism

  Cu toţii auzim termenul de „reflexoterapie“ din ce în ce mai des în ultimii ani, dar mulţi nu ştim de ce afecţiuni ne poate vindeca. Astfel, cu ajutorul reflexoterapiei specialiştii spun că puteţi scăpa de stres, migrene, ameţeli, anxietate, atacuri de panică, afecţiuni ale coloanei, lombosciatică, tulburări de metabolism, afecţiuni digestive şi probleme de circulaţie a sângelui.

 • CÂŞTIG Târgoviştenii pot trăi bine din masaj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CÂŞTIG Târgoviştenii pot trăi bine din masaj

  Această ocupaţie este tot mai căutată pe piaţa muncii, atât în ţară, cât şi în străinătate. În Târgovişte există o şcoală de masaj şi reflexoterapie care pregăteşte cursanţi pentru meseria de maseur. Absolvenţii pot lucra în saloane sau pe cont propriu.

 • Iaşi: Stau la rând pentru masaj cu bile de jad
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iaşi: Stau la rând pentru masaj cu bile de jad

  Sute de bătrâni se adună în fiecare dimineaţă ca pe vremea comuniştilor în faţa unui centru ca să facă masaj gratis. Aparatul adus din Coreea de Nord, iar reprezentanţii centrului fac demonstraţii gratuite pentru a-i convinge pe ieşeni că este miraculos.

 • Recomandări de timp liber
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Recomandări de timp liber

  „Adevărul de Seară“ vă face câteva recomandări de petrecere a timpului liber în acest weekend. Cei care nu au încă un un program stabilit pot încerca o partidă de tenis de masă sau, de ce nu, chiar o şedinţă de reflexoterapie.

Modifică Setările