Stiri despre reflex

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Curiozităţi despre strănut. De ce nu putem strănuta cu ochii deschişi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Curiozităţi despre strănut. De ce nu putem strănuta cu ochii deschişi

  Strănutăm aproape zilnic, iar acest reflex al organismului pare atât de banal, încât nu-i dăm nicio importanţă. De cele mai multe ori, strănutul este un răspuns la un factor iritant al căilor nazale, dar putem strănuta şi în lipsa prezenţei unor alergeni. În spatele banalului strănut, sunt lucruri mai puţin cunoscute.

 • Şapte lucruri pe care probabil nu le ştiai despre strănut
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şapte lucruri pe care probabil nu le ştiai despre strănut

  Alternanţa zilelor calde cu cele friguroase prilejuiesc de cele mai multe ori apariţia bolilor respiratorii şi, odată cu ele, a reflexului automat de a strănuta, o acţiune aparent inofensivă pentru autorul ei, însă destul de periculoasă pentru cei din jurul nostru.

 • Visele: pline de înţelesuri sau doar un reflex al creierului?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Visele: pline de înţelesuri sau doar un reflex al creierului?

  Această întrebare i-a fascinat dintotdeauna pe oamenii de ştiinţă: de unde vine impulsul de a visa? Răspunsul la această întrebare este unul foarte serios, în joc fiind înţelegerea imaginilor mentale amuzante, sexuale, înspăimântătoare sau pur şi simplu bizare pe care le punem în scenă în fiecare noapte.

 • VIDEO: Reflexul anului! Craig Gordon o salvează pe Sunderland
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO: Reflexul anului! Craig Gordon o salvează pe Sunderland

  Poate că Anglia ar trebui să naturalizeze un portar scoțian dacă își dorește să evite desele momente penibile din poartă. Craig Gordon, portarul celor de la Sunderland și al naționalei Scoției a reușit reflexul anului și poate chiar al deceniului în meciul cu Bolton, câștigat de Sunderland cu 1-0.

Modifică Setările