Stiri despre realitatea media

  25 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Postul TV The Money Channel şi-a oprit emisia după ce a rămas fără investitor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Postul TV The Money Channel şi-a oprit emisia după ce a rămas fără investitor

  Postul The Money Channel şi-a oprit emisia după ce omul de afaceri Mohammad Murad, cel care finanţa televiziunea, a rupt colaborarea cu Realitatea Media SA, societatea care deţine licenţa canalului. Recent, Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a fost înştiinţat că postul îşi va întrerupe emisia pentru 90 de zile.

 • Adriean Videanu şi Marian Vanghelie, audiaţi la DNA ca martori în dosarul privind Realitatea Media
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adriean Videanu şi Marian Vanghelie, audiaţi la DNA ca martori în dosarul privind Realitatea Media

  Adriean Videanu s-a prezentat vineri la DNA, unde a fost citat ca martor în dosarul privind cumpărarea Realitatea Media, el spunând că singura legătură cu postul de televiziune a fost participarea la emisiuni şi că singura afacere pe care ar fi putut să o aibă cu societatea ar fi fost furnizarea de marmură. Ulterior, şi primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a venit să dea declaraţii la DNA, însă a evitat să dea detalii despre tranzacţie.

 • UPDATE Realitatea Media, o societate a lui Guşă şi fosta societate administrator judiciar al televiziunii, urmărite penal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE Realitatea Media, o societate a lui Guşă şi fosta societate administrator judiciar al televiziunii, urmărite penal

  Cozmin Guşă s-a prezentat joi la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) pentru a i se aduce la cunoştinţă, în calitate de administrator al societăţii pe care o conduce, acuzaţiile din dosarul în care este cercetat modul în care au fost vândute acţiunile Realitatea TV. Pe lângă Realitatea Media, procurorii au început urmărirea penală şi faţă de alte două societăţi comerciale.

 • VIDEO Fratele lui Elan Schwartzenberg şi o apropiată a acestuia, acuzaţi de spălarea a milioane de euro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Fratele lui Elan Schwartzenberg şi o apropiată a acestuia, acuzaţi de spălarea a milioane de euro

  Fratele lui Elan Schwartzenberg, Fabian, şi o apropiată a omului de afaceri, Monica Hoffman, sunt urmăriţi penal pentru implicarea în fapte de spălarea banilor, complicitate la înşelăciune, bancrută frauduloasă, abuz în serviciu contra intereselor persoanelor sub forma complicităţii, a participaţiei improprii sau a tentativei şi fals în înscrisuri sub semnătură privată. Alături de aceştia au mai fost acuzate şi alte şapte persoane.

 • Realitatea TV a rămas fără licenţă terestră pe Bucureşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Realitatea TV a rămas fără licenţă terestră pe Bucureşti

  Postul Realitatea TV a rămas fără licenţă terestră pe Bucureşti, după ce Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a respins solicitarea televiziunii de prelungire a licenţei audiovizuale, scrie paginademedia.ro. Decizia CNA vine după ce societatea nu a depus toate documentele pentru prelungirea licenţei în timp util.

 • Vîntu şi Guşă, în vizorul DIICOT într-un nou
dosar privind vânzarea Realitatea Media
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vîntu şi Guşă, în vizorul DIICOT într-un nou dosar privind vânzarea Realitatea Media

  Procurorii DIICOT anchetează noi informaţii privind vânzarea, respectiv cumpărarea pachetului majoritar al Realitatea Media. Potrivit sursazilei.ro, Sorin Ovidiu Vîntu a fost chemat la Parchet pentru a-şi da acordul în privinţa unei expertize grafologice, în timp ce Cozmin Guşă a fost amendat cu 5000 de ron, la începutul lunii mai, pentru că nu a transmis DIICOT documentele referitoare la preluarea postului Realitatea.

 • CNA a aprobat o licenţă prin satelit pentru Realitatea Plus
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CNA a aprobat o licenţă prin satelit pentru Realitatea Plus

  SummaryConsiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat în şedinţa de joi solicitarea de licenţă prin satelit înaintată de Geopol Internaţional SRL, companie deţinută de Cozmin Guşă şi Maricel Păcuraru, pentru postul Realitatea Plus.

 • Vîntu, şantajist şi sub control judiciar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vîntu, şantajist şi sub control judiciar

  Atitudinea lui Sorin Ovidiu Vîntu faţă de Sebastian Ghiţă s-a produs într-un moment în care fostul patron Realitatea Media avea impuse o serie de măsuri preventive în dosarul fugii lui Nicolae Popa. Sorin Ovidiu Vîntu „duce o luptă continuă cu legea, pentru că a constatat că poate învinge“, susţin judecătorii care au decis arestarea sa preventivă pentru şantaj.

 • SOV ameninţă cu dezvăluiri de după gratii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  SOV ameninţă cu dezvăluiri de după gratii

  Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu şi reprezentantul său în Consiliul de Administraţie al Realitatea Media, Ion Ilie, zis Nelu Legiune, au fost arestaţi ieri pentru ameninţare şi şantaj. SOV s-a predat ieri la Arestul Poliţiei Capitalei, nu înainte de a acuza că totul este o înscenare „creată în laboratoarele de la Cotroceni”.

 • Cum a început scandalul dintre Sorin Ovidiu Vîntu şi Sebastian Ghiţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum a început scandalul dintre Sorin Ovidiu Vîntu şi Sebastian Ghiţă

  Sorin Ovidiu Vîntu i-a pretins lui Sebastian Ghiţă, în perioada martie - aprilie, 150.000 de euro. Procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă ICCJ au dispus la data de 19 aprilie 2011 începerea urmăriri penale, iar miercuri, reţinerea inculpaţilor Sorin Ovidiu Vîntu şi Cezar Ion Ilie, pentru şantaj.

 • Sorin Ovidiu Vîntu, reţinut pentru şantaj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sorin Ovidiu Vîntu, reţinut pentru şantaj

  Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a fost reţinut, ieri seară, fiind acuzat de şantajarea lui Sebastian Ghiţă, managerul Realitatea Media.

 • ANAF: Nu există niciun protocol cu Realitatea Media
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ANAF: Nu există niciun protocol cu Realitatea Media

  Blocarea conturilor Realitatea Media a fost făcută în conformitate cu Codul de procedură fiscală şi în limita datoriilor restante neachitate de companie, a transmis ieri ANAF.

 • Vîntu către ziariştii săi: „Nu sunteţi liberi, nene!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vîntu către ziariştii săi: „Nu sunteţi liberi, nene!“

  Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu i-a atenţionat pe şefii trustului Realitatea Media că s-a terminat cu glumele privind independenţa editorială. Vîntu le-a pus în vedere directorilor de la Realitatea TV că are nevoie de o organizaţie care să răspundă comenzilor sale, întocmai ca Audi-ul pe care îl conduce.

 • Ce are Fiscul cu banii lui Vântu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce are Fiscul cu banii lui Vântu

  Realitatea Media a înregistrat, la sfârşitul anului 2008, o pierdere fiscală de peste 26 de milioane de euro, aceasta fiind un motiv suficient pentru controlul ANAF. Fiscul spune că inspecţia generală la societatea omului de afaceri Sorin Ovidiu Vântu este în termenul legal de desfăşurare, adică de până la şase luni, şi va continua.

 • Realitatea Media, târătă în instanţă pentru datorii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Realitatea Media, târătă în instanţă pentru datorii

  Agenţia de presă Mediafax a înaintat la Tribunalul Municipiului Bucureşti un dosar prin care cere insolvenţa companiei Realitatea Media din cauza datoriilor. Potrivit informaţiilor din industrie, acestea s-ar ridica la peste 50.000 de euro.

Modifică Setările