Stiri despre realitate

  92 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cu tehnologie de ultimă generaţie, în lumea viitorului. Cum a pus un tânâr pe picioare un business cu realitate virtuală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cu tehnologie de ultimă generaţie, în lumea viitorului. Cum a pus un tânâr pe picioare un business cu realitate virtuală

  Ritmul accelerat al evoluţiei din sectorul tehnologic uimeşte în continuare aducând în viaţa noastră noi gadgeturi care revoluţionează atât semnificaţia entertainmentului cât şi a modului în care îţi desfăşoară businessurile activitatea. Un tânăr din Călăraşi a deschis primul studio de realitate virtuală şi augmentată din regiunea sud-est.

 • Inadecvarea PSD la realitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Inadecvarea PSD la realitate

  PSD suferă, printre altele, de o gravă şi, pare-se, şi incurabilă criză de inadecvare la realitate. . Se dovedeşte incapabil să primească şi să decodeze semnele pe care i le trimit alegătorii.

 • Un neurolog vorbeşte despre capacitatea
creierului de a schimba realitatea: „Gândurile pot influenţa circumstanţele şi relaţiile oamenilor“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un neurolog vorbeşte despre capacitatea creierului de a schimba realitatea: „Gândurile pot influenţa circumstanţele şi relaţiile oamenilor“

  După ce studiile au arătat că există o diferenţă surprinzător de mică între schimbarea produsă în creier în urma unei experienţe şi un exerciţiu de imaginaţie al aceluiaşi eveniment, un neurolog străin a pus la punct o metodă prin care susţine că poate influenţa capacitatea atingerii obiectivelor schimbând modul de gândire.

 • „Neoprimitivii“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Neoprimitivii“

  Neoprimitivismul reprezintă o realitate culturală determinată economic şi deţine poziţii sociale decizionale prin substituire şi nu prin legitimare sau delegare. Adică parazitând instituţiile statului şi paralizându-le prin simplă închiriere, apoi, şantaj şi agresiune fizică.

 • Stela Giurgeanu: Micile aranjamente
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Stela Giurgeanu: Micile aranjamente

  Nu dai şpagă. Din principiu. Din acelaşi principiu n-ai nici o „pilă” pe nicăieri. Pila merge doar unsă, iar tu nu-ţi iroseşti energia cu unsul. Pentru că ţi se pare înjositor şi pentru că ştii că aceeaşi energie o poţi folosi pentru a-ţi rezolva de unul singur problemele.

 • România, în
a doua zi de Referendum
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România, în a doua zi de Referendum

  Familiei tradiţionale româneşti, aşa cum ar urma să fie ea redefinită ca urmare a validării Referendumului din weekend şi după modificarea Constituţiei, îi merge deja evident  mai prost începând cu data  de 1 octombrie.

 • Minciuna la putere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Minciuna la putere

  Cum să mai fie lucrate cazuri de mare corupţie, Tăriceanule, când la Justiţie ministrul Tudorel Toader, omul tău, încă nu a fost în stare să găsească un procuror competent pentru a conduce DNA-ul?!!! Timp în care dinspre instituţia anticorupţie pare că dosarele mari au fost lăsate în stand by, procurorii dând impresia că ori sunt timoraţi, ori nu au conducere oficială, neinterimară, care să-i pună la treabă, ori vor să se retragă!

 • Iniţiative antisociale - ajutorul social, între mit şi realitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iniţiative antisociale - ajutorul social, între mit şi realitate

  Politicienii iau decizii politice legate de venitul minim garantat bazate pe ştiri de presă şi pe ura ideologică împotriva săracilor. Este o ură de clasă pe invers faţă de perioada comunistă, în care săracii sunt dispreţuiţi, iar tarele lor sunt genetice, etnice, morale, nu rodul unui sistem.

 • Megafoanele guvernării faţă în faţă cu două doamne din
guvernul României
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Megafoanele guvernării faţă în faţă cu două doamne din guvernul României

  Miercuri seara am avut parte de un dublu spectacol. De un fel de teatru politic simultan. O reprezentaţie de cea mai proastă  calitate.  Două dintre megafoanele mediatice ale puterii PSD-ALDE au primit şi executat în cel mai penibil mod posibil ordinul de a lămuri, adică de „a aburi“ naţiunea în privinţa laptelui şi mierii care ar curge începând de la mijlocul acestei luni asupra medicilor şi personalului medical din România.

 • Vizita oficială a lui Kant la Ministerul român de Externe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vizita oficială a lui Kant la Ministerul român de Externe

  O declaraţie recentă a ministrului de Externe, Teodor Meleşcanu, face trimitere la raportul dintre percepţie şi realitate, adevăr şi opinie, simţire şi gândire. El spune că „nimeni nu ştie ce se întâmplă cu adevărat în România, dar are o percepţie (...) În mare măsură [percepţia] este, să spunem, corectă, însă, în acelaşi timp, există şi foarte multe ştiri false care fac deliciul presei, dar care nu reflectă realitatea“.

 • România este în topul UE, dar nu interesează pe nimeni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România este în topul UE, dar nu interesează pe nimeni

  Premiera citeşte după foaie la Guvern. Sunt vreo 13 judeţe inundate. Se ocupă. Ura şi la nuntă! Avem o primă doamnă în aşteptare! Ce cadou să-i facem? Dar lui Şefu' ce să-i dăm să-l satisfacă? Aoleu, cu ce ne îmbrăcăm, că doar nu o să ne ducem ca nişte ţoape? Vin la nuntă şi românii de vază din Madagascar, Costa Rica? Măcar din Serbia să vină, că-i mai aproape de noi!