stiri despre real madrid

Grupele de analişti geopolitici care pregătesc şi ordonează dosarele de lucru şi apoi propun agenda marilor reuniuni unde sunt invitate personajele care contează în lume sau cei identificaţi ca a fi actori relevanţi în raport cu crizele şi provocările viitorului au adoptat de mai mulţi ani o paradigmă nouă: construcţia alianţelor de supravieţuire.

acum 3 ore · comentarii (4)

Lumea se îndreaptă spre o nouă criză economică globală, amplificată de desfiinţarea sau retragerea unor actori majori din acordurile de liber schimb ce au determinat creştere şi eficienţă, dar şi de perspectiva războiului comercial americano-chinez, amânat în ultimul moment de semnele de prăbuşire a bursei din New York de către preşedintele Donald Trump.

acum 2 zile · comentarii (52)

Într-un comentariu publicat pe site-ul “contributors. ro” la data de 13 august 2019, comentariu în care încercam să desluşesc iţele destul de încurcate ale întâmplărilor din CExN al PSD care a avut loc cu doar o zi înainte, atrăgeam atenţia asupra unor lucruri mai mult decât bizare ce au început să i se întâmple d-lui Eugen Orlando Teodorovici.

acum 4 ore · comentarii (8)

Norvegia, stat membru al NATO, a confirmat creşterea radiaţiilor în nordul propriului teritoriu, la graniţa cu Rusia, după explozia semnalată lângă Severodvinsk. Chiar dacă la Moscova există reacţii de liniştire a opiniei publice interne, cert este că oficialii din Arhanghelsk au promis locuitorilor din Nenoska că vor trimite doctori veniţi din capitala rusă.

acum 2 zile · comentarii (53)

Documentarul Tell No One realizat de fraţii Tomazs şi Marek Sekielski, jurnalişti polonezi, a fost lansat pe platforma youtube la data de 11 mai 2019. De atunci, peste 22 de milioane de oameni l-au vizionat. În Polonia, documentarul a suscitat dezbateri furtunoase şi o erodare a încrederii polonezilor în biserică.

acum 2 zile · comentarii (15)

Bianca Burţa-Cernat l-a ales pe Dolgoruki, personajul din Adolescentul lui Dostoievski, şi, ascultând-o, mi-am dat seama din nou că am mai mare încredere în moştenirea genetică decât în şcoli. Sunt gata să-l las în urmă pe Piaget şi să mă dau iarăşi de partea lui Chomsky.

acum 2 zile · comentarii (0)

Nu cred să existe un alt caz de nesimţire mai mare la actualul guvern. La premierul Dăncilă, ministrul Teodorovici, la dna Andronescu. Ştii foarte bine că ai 2000 de şcoli cu wc-ul în curte, fără condiţii igienice minimale, cu copii care şi-au pierdut viaţa căzând în gropi improvizate, şi iei la rectificare un miliard de lei de la Educaţie ca să-l dai nu ştiu unde.

acum 2 zile · comentarii (52)

12 august 2019 ● M-a emoţionat să văd că peste 20.000 de oameni, din ţară şi din diaspora, au înţeles să vină la Bucureşti, pe caniculă, cu mijloace proprii („Aş! Finanţaţi de „reacţiune“!), în amintirea demonstraţiei pe care, cu un an în urmă, „instituţiile“ statului înţeleseseră să o „rezolve“ golăneşte, cu pumni, gaze lacrimogene, pompe de apă, minciuni manipulatorii, pe scurt cu furie mitocănească ambalată „legislativ“.

acum 3 zile · comentarii (0)