Stiri despre reabilitare cinema victoria slatina

  3 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cinematograful ”Victoria”
din Slatina îşi prelungeşte agonia pe termen nelimitat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cinematograful ”Victoria” din Slatina îşi prelungeşte agonia pe termen nelimitat

  Reabilitarea cinematografului ”Victoria” din Slatina, deschis în anii ’70 în incinta vechiului Club al subofiţerilor şi închis în anii 2000, se amână pe termen nelimitat. Autorităţile locale sunt nevoite să pună punct, cel puţin deocamdată, planului de a moderniza cinematograful menţionat mai sus şi plasat în perimetrul Centrului Istoric al Slatinei după ce o firmă a contestat în instanţă rezultatul licitaţiei.

 • FOTO  Numărătoare
inversă pentru modernizarea cinematografului istoric “Victoria” din Slatina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO  Numărătoare inversă pentru modernizarea cinematografului istoric “Victoria” din Slatina

  Actuala imagine dezolantă a clădirii fostului cinematograf „Victoria” din Centrul Vechi al municipiul Slatina, construită la finele anilor 1900, va deveni de domeniul trecutului în mai puţin de un an. Autorităţile locale au intrat pe ultimii metri în ce priveşte licitaţia care va stabili firma ce va duce la îndeplinire un ambiţios proiect de reabilitare şi modernizare a imobilului menţionat.

 • FOTO  Cel mai
vechi cinematograf din Slatina, reabilitat cu bani norvegieni. Cum va arăta
cinematograful la finalul lucrărilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO  Cel mai vechi cinematograf din Slatina, reabilitat cu bani norvegieni. Cum va arăta cinematograful la finalul lucrărilor

  Cinematograful „Victoria”, primul din Slatina, deschis în anii ’70 într-una dintre cele mai vechi clădiri din muncipiu ridicate la începutul secolului XX, va fi „readus” la viaţă până în aprilie 2016 cel târziu. Redenumit „Atelierul Intercultural Victoria”, acesta va avea o multiplă funcţionalitate: sală de cinema, sală de spectacole/teatru, sală pentru expoziţii, şedinţe sau dezbateri publice.