Stiri despre razvan nastase

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • „Ekphrasis“ se întoarce,
de data aceasta cu percuţie rock şi pictură live, tot la ETAJ artist-run space
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Ekphrasis“ se întoarce, de data aceasta cu percuţie rock şi pictură live, tot la ETAJ artist-run space

  După evenimentul inedit de sâmbăta trecută, care a avut mare succes, de la hub-ul ETAJ artist-run space, din George Enescu 43, în care Constantin Rusu, membru al grupului ETAJ, a făcut live-painting, acompaniat de un recital de muzică de flaut, artistul îi prezintă acum, tot sâmbătă de la ora 19, pe invitaţii săi: bateristul Vlad Bolborea şi artistul vizual Răzvan Năstase, într-un demers „Ekphrasis #2“ similar, dar şi cu particularităţile lui.

 • Podu' Calului şi Calu' Podului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Podu' Calului şi Calu' Podului

  Aşa-ţi trebuie când pleci la drum fără o hartă cinstită şi-asculţi de babe. Iar când munţii sunt la fel de puţin bătuţi precum cei din nordul Buzăului, rătăcirea e garantată.

 • Zece
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zece

  Sunt un om realizat. Până-n treizeci de ani am reuşit să mă-nsor, să-mi iau maşină cu motor şi să plantez un pomişor. Şi mai e ceva ce-am izbutit: m-am cocoţat pe cele mai înalte 10 vârfuri din România. De fapt, am urcat pe 17 din primele 20, pe unele dintre ele chiar de mai multe ori sau pe trasee diferite. Dar de dragul unui clasament mai simplu, mă opresc la top 10.

 • Peştera Bolii. Alt fel de a pătrunde în măruntaiele Pământului în
Petroşani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Peştera Bolii. Alt fel de a pătrunde în măruntaiele Pământului în Petroşani

  Când spui Petroşani, împătimiţilor de munte li se aprinde instant un beculeţ: Parâng, telescaun, Cârja, schi. Cei care n-au uitat anii fragili de după Revoluţie se vor gândi la Cozma. Microbiştii vor face legătura cu Jiul, echipă de la care au plecat printre alţii Mulţescu, Stoichiţă sau Pintilii. Pentru toţi ceilalţi însă, Petroşaniul ar merita asociat şi cu un loc de poveste: Peştera Bolii.