Stiri despre razvan munteanu

  14 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Operaţiunea Fact-checking
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Operaţiunea Fact-checking

  2020 rămâne în memoria colectivă drept anul unui bombardament informaţional menit şi să descurajeze încrederea în potenţialul comunităţii cercetătorilor ştiinţifici de pe mapamond, de a găsi un leac pentru pandemia generată de coronavirus. În 2021 vaccinările au început, dar generatorii negativismului subtil au obţinut o victorie vizibilă, respectiv reticenţa celor care nu au suficiente informaţii credibile pentru a se vaccina contra COVID-19.

 • La Bucureşti se mizează pe creşterea prezenţei americane la graniţa de est a NATO şi la Marea Neagră
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La Bucureşti se mizează pe creşterea prezenţei americane la graniţa de est a NATO şi la Marea Neagră

  Chiar dacă imaginile fotografice de la reuniunea miniştrilor aliaţi de externe, postate pe website-ul NATO abundă în strângeri de mână şi surâsuri diplomatice, realitatea este că şeful diplomaţiei SUA a fost pus în situaţia de a reflecta la propunerile omologilor francez şi german, Berlinul fiind loial autorităţii secretarului general Jens Stoltenberg, dar Parisul sugerând o distanţare.

 • Despre fenomenul Fake News, la Adevărul Live: cum ne afectează şi cum îl combatem
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre fenomenul Fake News, la Adevărul Live: cum ne afectează şi cum îl combatem

  Experţii de la Chamber of Excellence in International Affairs au fost în platoul Adevărul Live pentru a discuta despre fenomenul Fake News şi cum îl putem combate. Dezinformarea este extrem de periculoasă, întrucât provoacă panică, ne împinge să luăm decizii greşite şi să ne schimbăm parţial sau total alegerile personale, dar şi de tip economic şi politic.

 • Viitorul Republicii Moldova, la mâna justiţiei aservite intereselor lui Vladimir Plahotniuc?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viitorul Republicii Moldova, la mâna justiţiei aservite intereselor lui Vladimir Plahotniuc?

  Decizia justiţiei moldovene de a invalida alegerile pentru primăria Chişinăului şi, implicit, mandatul candidatului PPDA-PAS, Andrei Năstase, ridică multe semne de întrebare cu privire la viitorul european al Republicii Moldova şi anulează firavul stat de drept moldav, construit în ultimii nouă ani de la debarcarea regimului comunist al lui Vladimir Voronin.

 • INTERVIU Răzvan Munteanu, soţul Deliei: „Spectacolul de la TNB o să fie cu mult peste cel al Rihannei, dar să nu creadă lumea că Delia se îmbogăţeşte“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIU Răzvan Munteanu, soţul Deliei: „Spectacolul de la TNB o să fie cu mult peste cel al Rihannei, dar să nu creadă lumea că Delia se îmbogăţeşte“

  Răzvan Munteanu, soţul Deliei Matache, a vorbit în cadrul unui interviu pentru „Adevărul“ despre controversele iscate în jurul spectacolului „Delia’s Winter Wonderland“, a lămurit de ce preţurile biletelor sunt atât de mari şi a povestit ce înseamnă să fii şi soţ, dar şi partener de afaceri al uneia dintre cele mai cunoscute cântăreţe din România.

 • VIDEO   Nu stăm liniştiţi, pe locurile noastre...
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO   Nu stăm liniştiţi, pe locurile noastre...

  Clubul Militar Român de Reflecţie Euroatlantică este un think tank ofensiv, informal, cu o afirmare mediatică, care promovează interesul naţional al României, de stat membru al comunităţii euroatlantice, independent, suveran, a cărui integritate teritorială trebuie apărată, chiar cu preţul vieţii. A doua reuniune, de interes general, a Clubului Militar Român, s-a deosebit de prima prin nu puţinele schimburi de replici, între unii participanţi.

 • VIDEO La est de NATO umbra URSS constituie flamura ofensivei informaţionale răsăritene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO La est de NATO umbra URSS constituie flamura ofensivei informaţionale răsăritene

  Trăim într-o lume diferită de cea de alaltăieri, când tancurile schimbau frontierele, de aceea de ieri, în care cecurile făceau captivi oamenii unei puteri trecătoare, azi în linia întâi a impresionării celor mulţi fiind dezinformarea, cu premeditare, prin informarea unilaterală, menită a indica o mentalitate de învingător acolo unde există deja indicii de dare înapoi, faţă de declaraţiile şi actele belicoase iniţiale, ale unui agresor cunoscut.

 • VIDEO Pax Americana
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Pax Americana

  Din 20 ianuarie 2009, de când preşedintele Statelor Unite ale Americii este Barack Obama, politica externă americană a fost marcată de negocieri, de evitarea recursului la soluţia manu militari, de utilizarea sancţiunilor economice pentru a determina terţe ţări să îşi revizuiască opţiunile agresive. Vom vedea cine va fi succesorul lui Obama. Deocamdată observăm baletul Unchiului Sam, între Berlin şi Moscova.

 • La concurență cu mireasa, soțul Deliei Matache a schimbat patru cămăși la nuntă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La concurență cu mireasa, soțul Deliei Matache a schimbat patru cămăși la nuntă

  Îndrăgita cântăreață Delia Matache și Răzvan Munteanu s-au căsătorit duminică, 16 septembrie. Mirele a optat pentru consultanţă de imagine oferită de atelierul Gabriel Bespoke, brand ce i-a asigurat toate cele patru cămăşi purtate de acesta, modele personalizate 100%, realizate pe comandă în funcţie de dorinţele sale.

Modifică Setările