Stiri despre razelm

  22 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • EXCLUSIV Misterul înscrisurilor care au pus pe jar Securitatea din Tulcea în ultimul deceniu comunist. Operaţiunea „Almanahul“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV Misterul înscrisurilor care au pus pe jar Securitatea din Tulcea în ultimul deceniu comunist. Operaţiunea „Almanahul“

  În 1988, Securitatea din Tulcea demara o anchetă pentru identificarea celui care a scris un mesaj împotriva regimului pe marginea unei pagini din Almanahul „Convorbiri Literare“. Venirea Revoluţiei, în decembrie 1989, a făcut ca autorul să nu mai fie găsit. De altfel, Securitatea din Tulcea cerceta zeci de cazuri de „înscrisuri duşmănoase“ pe buletine de vot sau pe clădiri.

 • A început prohibiţia în complexul Razim – Sinoe şi lacurile litorale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A început prohibiţia în complexul Razim – Sinoe şi lacurile litorale

  În complexul Razim - Sinoe şi lacurile litorale se instituie măsuri de prohibiţie pentru pescuitul în scop comercial şi recreativ/sportiv al oricăror specii de peşti şi alte vieţuitoare acvatice, pe o durată de 90 de zile, în perioada 1 aprilie - 29 iunie inclusiv.

 • Cel mai periculos lac din România!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cel mai periculos lac din România!

  Pe lacul Razelm şi-au pierdut viaţa pescari cu experienţă, dar şi tineri aventurieri. Cel mai mare lac din România poate fi considerat şi cel mai periculos, numărul victimelor sale fiind greu de contabilizat, mai ales cele din perioada comunistă, când accidentele la pescuit erau trecute la pierderi colaterale.

 • Poftiţi în Delta Dunării: Spre insula Văduvei Negre!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poftiţi în Delta Dunării: Spre insula Văduvei Negre!

  Canale întotocheate mărginite de stufăriş, cu acoperişul din salcii pletoase, păsări din mai toate speciile ce se odihnesc printre nuferi, păduri cu liane exotice, nisipuri albe, toate acestea pot fi întălnite pe traseele turistice din zona Deltei. Află mai mult aici în fiecare zi despre fiecare dintre cele 26 de trasee oficiale din Rezervaţia Biosferei Delta Dunării. Astăzi ai traseul numărul 4.

 • La un pas de tragedie pe Lacul Razelm
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La un pas de tragedie pe Lacul Razelm

  O șalupă cu trei persoane care se deplasa astăzi dimineață pe lacul Razelm a lovit o piatră fiind în pericolul de a se scufunda. Pasagerii au reușit să tragă șalupa la mal, în afara oricărui pericol.

 • Şapte turişti pierduţi pe canale în Delta Dunării!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şapte turişti pierduţi pe canale în Delta Dunării!

  Concediu cu peripeţii.  Poliţiştii de frontieră tulceni au intervenit pentru recuperarea a şapte persoane (patru adulţi şi trei copii), care au solicitat sprijinul autorităţilor prin intermediul serviciului de urgenţă 112, deoarece se aflau în pericol, după ce ambarcaţiunea cu care navigau pe fluviul Dunărea nu a mai putut fi manevrată în siguranţă.

 • Tulcea: A fost descoperit cea de a patra victimă a tragediei de pe Razelm
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tulcea: A fost descoperit cea de a patra victimă a tragediei de pe Razelm

  Astăzi dimineață, echipajele de căutare formate de localnicii din Lunca au reușit să gasească și corpul celei de a patra victime a tragediei de duminica trecută. Valentin Ghenea (25 de ani) a fost găsit la aproximativ doi kilometri de malul satului Lunca.

 • Tulcea: Dosarul dispăruţilor pe Razelm :„Moarte suspectă!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tulcea: Dosarul dispăruţilor pe Razelm :„Moarte suspectă!“

  Poliţiştii şi procurorii tulceni au demarat deja o anchetă în cazul celor patru dispăruţi pe lacul Razelm. Primul care a dat declaraţii în faţa poliţiştilor a fost singura persoană care a scăpat, Cristian Evdochim.

 • Tulcea: Distracţie cu final tragic pe cel mai mare lac din România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tulcea: Distracţie cu final tragic pe cel mai mare lac din România

  Patru tineri din satul Lunca, judeţul Tulcea, au dispărut în apele lacului Razelm. Tinerii s-au distrat la Gura Portiţei, iar la întoarcerea spre casă barca în care se aflau s-a răsturnat. Un singur băiat a reuşit să ajungă la mal, salvându-se miraculors cu ajutorul unui bidon gol. Zeci de bărci şi un elicopter au căutat în zadar alţi supravieţuitori.

 • GALERIE FOTO Tulcea: Disperare pe malul lacului Razelm!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  GALERIE FOTO Tulcea: Disperare pe malul lacului Razelm!

  Zeci de localnici din localitatea tulceană Lunca au stat azi neclintiţi pe maluil lacului ce a înghiţit duminică patru tineri, asistând la operaţiunile de căutare. Rudele tinerilor au aşteptat degeaba o veste bună de la salvatorii aflaţi pe lac.

Modifică Setările