raul vidican - ultimele știri
Un preparat rapid, special pentru zilele caniculare este și burrata proaspătă cu rucola și roșii. Secretul acestei rețete simple ne este oferit de către bucătarul arădean Raul Vidican.
Celebrul bucătar arădean Raul Vidican recomandă supa-cremă de dovleac cu lapte de cocos și ghimbir. Este una dintre rețețele lui preferate și iubite de gurmanzi.
Delicioasa crème brûlée cu fructe care se poate mânca la Arad. Artizanii dezvăluie rețeta desertului
O familie din Arad este cunoscută pentru preparatele dulci sau sărate pe care le realizează cu multă pasiune. Soții Raul și Adelina Vidican ne dezvăluie secretele unei delicioase crème brûlée cu fructe.
Bucătarul arădean Raul Vidican propune cititorilor „Adevărul“ un preparat mai special. Este vorba despre ton în crustă de susan cu orez negru.
Bucătarul arădean Raul Vidican propune cititorilor „Adevărul“ o supă simplă şi uşor de făcut. Este vorba despre supă cremă de morcovi cu portocală şi curry.
Bucătarul arădean Raul Vidican propune cititorilor "Adevărul“ un desert răcoritor pentru zilele toride. Este vorba despre tiramisu cu zmeură.