Stiri despre rate

  316 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • EXCLUSIV: Ameninţat cu executarea silită pentru un ban!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV: Ameninţat cu executarea silită pentru un ban!

  În urmă cu cinci ani, Florea Mocăniţă (43 ani), din Slobozia, a contractat la Banca Comercială Română (BCR) un credit de 10.000 de lei pentru nevoi personale. Şi-a achitat la timp fiecare rată lunară, mai puţin ultima, pe care a plătit-o cu 13 zile întârziere.

 • Clienţii fac încă un pas înainte în războiul cu băncile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Clienţii fac încă un pas înainte în războiul cu băncile

  Clienţii nemulţumiţi ai Volksbank s-au întâlnit ieri în Capitală pentru a pune la punct „planul de atac“ împotriva băncii. Mii de români îndatoraţi s-au declarat împotriva comisioanelor considerate abuzive. Ei au semnat ieri contracte cu avocaţi ce urmează să-i reprezinte în instanţă.

 • Rate mai mari pentru cei cu credite în franci
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rate mai mari pentru cei cu credite în franci

  Francul elveţian a atins ieri un nou maxim-record în raport cu leul, Banca Naţională a României anunţând un curs de 3,3504 lei/franc, cu aproape 1% peste referinţa din ziua precedentă.

 • Criză: pacienţii fac credite pentru medicamente
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Criză: pacienţii fac credite pentru medicamente

  Zeci de bolnavi din Piatra Neamţ au aplicat pentru un card de credit ce le oferă posibilitatea să-şi cumpere medicamente în patru rate. Reprezentanţii farmaciei care a demarat acest program spun că toată lumea e fericită: pacienţii suportă mai uşor costul, unitatea îşi vinde produsele, iar banca primeşte comision.

 • Neamţ: Pietrenii îşi cumpără sănătatea în rate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Neamţ: Pietrenii îşi cumpără sănătatea în rate

  În două săptămâni, la o farmacie din oraş, cel puţin o sută de locuitori şi-au făcut card pentru a lua pastile pe datorie. Împrumutul este fără dobândă, se acordă pe câteva luni, iar banca care eliberează cardurile este „recompensată“ de farmacişti cu un comision.

 • Botoşănenii îşi achită odihna ca la bancă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşănenii îşi achită odihna ca la bancă

  Peste 90% din cei care pleacă în concedii intermediate de agenţiile de turism plătesc sejurul în mai multe tranşe. Clienţii pot să-şi achite vacanţa în câte rate vor. Condiţia este ca întregul pachet să fie plătit integral cu o săptămână înainte de plecare.

 • Bacău: Plăteşte 27 de ani rată pentru casa distrusă de ape
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bacău: Plăteşte 27 de ani rată pentru casa distrusă de ape

  Tânărul Remus Peşterău a făcut credit la bănci ca să-şi construiască o locuinţă în Mărgineni, dar viitura i-a luat-o la inundaţiile de marţi. Pentru numeroşi sinistraţi băcăuani, viaţa după potop începe doar cu hainele de pe ei şi copii de buletin.

 • Bacău: Maşini second-hand vândute în rate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bacău: Maşini second-hand vândute în rate

  Pe maşinile scoase la vânzare, proprietarii anunţă că sunt dispuşi să accepte un alt autoturism la schimb şi o diferenţă de bani sau plata în rate.

 • Românii, tot mai sufocaţi de creditele în euro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Românii, tot mai sufocaţi de creditele în euro

  Peste 60% din împrumuturile populaţiei şi firmelor sunt în valută. Reducerea veniturilor şi deprecierea leului au făcut ca tot mai mulţi români să nu-şi mai poată plăti acum ratele. Îndatoraţi peste măsură în euro, românilor le este tot mai greu să-şi ramburseze creditele. Restanţele în valută s-au dublat de la începutul anului şi continuă să crească.

 • Soluţie de criză: moartea, plătită în rate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soluţie de criză: moartea, plătită în rate

  Proprietarii de firme de pompe funebre din Focşani se confruntă cu mari probleme din cauza crizei. Ei spun că afacerea le-a scăzut cu aproape 70% faţă de anul trecut şi că sunt semne că va fi şi mai rău.

 • Pontul zilei pentru brăileni: Produse în rate la magazine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pontul zilei pentru brăileni: Produse în rate la magazine

  Magazinele din municipiu au reînceput să ofere mărfuri în rate. La cele de încălţăminte, spre exemplu, marfa poate fi luată imediat urmând ca diferenţa să fie achitată într-o lună. La produse electrocasnice, menaj, marfa este acontată cu 50% din sumă şi este ridicată la achitarea diferenţei.

 • Timișorenii pot câștiga mii de euro la cursa celor 6.000 de rățuște de pe Bega
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Timișorenii pot câștiga mii de euro la cursa celor 6.000 de rățuște de pe Bega

  Bega Bulevard vine în faţa timişorenilor în acest sfârşit de săptămână cu o serie de concerte şi, deja tradiţionala, cursă a răţuştelor. În concurs vor intra 6.000 de răţuşte, care vor fi aruncare dintr-o autobasculantă în apele râului Bega. La linia de finish, pe câştigător îln aşteaptă 1.000 de euro.

 • Ratele pot creşte doar controlat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ratele pot creşte doar controlat

  Băncile nu vor mai putea creşte oricum ratele consumatorilor, deoarece dobânzile vor fi calculate după o formulă standard. În ultimii doi ani, peste 3.000 de clienţi s-au plâns la Protecţia Consumatorilor de abuzurile băncilor - mărirea dobânzii sau nerespectarea clauzelor din contract.

 • Chiriaşii ANL din Focşani vor să cumpere casele în rate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Chiriaşii ANL din Focşani vor să cumpere casele în rate

  Ministerul Dezvoltării Regionale vrea să vândă locuinţele ANL, preţul stabilit pentru Focşani fiind de 407 euro/mp. Primăria nu poate face faţă vânzării, deoarece nu deţine banii necesari intabulării tuturor apartamentelor.

 • Criza reduce numărul creditelor pentru „Prima Casă”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Criza reduce numărul creditelor pentru „Prima Casă”

  Nesiguranţa zilei de mâine îi face pe focşăneni să se gândească de două ori înainte de a se muta la casa lor. Focşănenii nu mai îndrăznesc să ia un credit prin programul „Prima Casă", iar cei care şi-au luat deja o locuinţă stau cu frica în sân că nu o să mai aibă cu ce-şi plăti ratele.

 • Datori vânduţi pe viaţă, profesorii taie mâncarea şi hainele de pe listă şi pun
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Datori vânduţi pe viaţă, profesorii taie mâncarea şi hainele de pe listă şi pun "lacăte" pe cataloage

  O casă şi eventual o maşină constituie averea majorităţii cadrelor didactice din Inspectoratul Școlar Județean Brăila (IȘJ). Potrivit declaraţiilor de avere, cadrele didactice din IŞJ au de returnat băncilor circa 180.000 de lei şi peste 68.000 de euro.Aceştia au anunţat, totodată, că nu mai trec note în catalog şi vor face grevă luni.Elevii brăileni: “Suntem arma profesorilor în lupta cu Guvernul!”

 • Au apărut primele oferte de Revelion
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Au apărut primele oferte de Revelion

  În timp ce marea majoritat a turiştilor nu s-au decis încă unde vor petrece vacanţa de vară, câteva agenţii de turism au lansat deja pachetele de Revelion, care sunt mai ieftine cu până la 60% decât dacă ar fi cumpărate la sfârşitul anului.

 • Românii nu mai dau bani pe electrocasnice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Românii nu mai dau bani pe electrocasnice

  Piaţa bunurilor de folosinţă îndelungată a scăzut în primul trimestru cu 24%, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2009. Frigiderele, maşinile de spălat sau electronicele nu s-au mai regăsit pe lista de cumpărături a românilor în primele trei luni ale anului.

 • Puţini bani în portofel pentru ratele bancare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Puţini bani în portofel pentru ratele bancare

  Potrivit datelor furnizate de Banca Naţională a României, restanţele hunedorenilor au crescut vertiginos. Având 116 milioane de lei, rate neachitate la împrumuturi în lei, hunedorenii ocupă locul şase în topul restanţierilor la nivel naţional.

Modifică Setările