Stiri despre raport

  907 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Traficul cu fiinţe umane, în creştere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Traficul cu fiinţe umane, în creştere

  Conform americanilor, România este ţară de origine, tranzit şi destinaţie pentru acest tip de infracţiune. Raportul Departamentului de Stat al SUA arată că guvernul român mai are multe de făcut în combaterea traficului de fiinţe umane.

 • România, acuzată de discriminare şi secretizare în raportul Amnesty 2010
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România, acuzată de discriminare şi secretizare în raportul Amnesty 2010

  Raportul Amnesty International, pentru anul 2010, acuză România de secretizarea unui raport al Senatului român, care conţine rezultatele unei anchete privind centrele de detenţie a CIA pe teritoriul ţării noastre şi de menţinerea discriminării romilor în accesul la educaţie, la sănătate şi la obţinerea unei locuinţe.

 • Botoşani: Dosare penale în urma controlului la Mavromati
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşani: Dosare penale în urma controlului la Mavromati

  Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică a intrat în posesia raportului cu primele concluzii ale reprezentanţilor Ministerului Sănătăţii în urma controlului de la Spitalul Judeţean de la începutul lunii martie.

 • Moartea Ramonei Cîciu – 3.000 de lei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moartea Ramonei Cîciu – 3.000 de lei

  Investigaţia desfăşurată de Inspecţia Muncii în cazul angajatei Ramona Cîciu, programatorul care murit la servciu în urma unui stop cardio-respirator, bate pasul pe loc.

 • Râmnicu Vâlcea: Şoferii indisciplinaţi, la raport
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Râmnicu Vâlcea: Şoferii indisciplinaţi, la raport

  La Sediul Poliţiei Comunitare au fost invitate în ultimele 24 de ore un număr de 24 de persoane, dintre care 18 care s-au prezentat au fost avertizate pentru faptul că şi-au parcat ilegal maşinile.

 • Gaura de 50 de milioane de euro, o scăpare!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gaura de 50 de milioane de euro, o scăpare!

  Raportul Curţii de Conturi pe 2008, dat recent publicităţii, a stârnit reacţii contradictorii în Primăria Galaţi. Nicolae a explicat că este ţinta  atacurilor jurnaliştilor, că au existat nereguli şi la nivelul judeţului, dar că numai el este tras la răspundere.

 • MAE:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  MAE: "Raportul Departamentului de Stat al SUA privind România nu e real"

  Ministerul Afacerilor Externe al ţării noastre a precizat că raportul Departamentului de Stat al Statelor Unite privitor la drepturilor omului în România nu este unul real. Instituţia respinge anumite generalizări, pe care le consideră neântemeiate, după cum informează Deutsche Welle, în ediţia sa electronică de marţi.

 • Romii şi retrocedările au dus Clujul în rapoartele americanilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Romii şi retrocedările au dus Clujul în rapoartele americanilor

  Retrocedări făcute cu întârziere sau deloc, romi în a căror certificate de naştere scrie „ţigan“ la cetăţenia mamei şi cazul de la Jucu, în care o fată de 12 ani i-a scos ochii unei tinere de 18 ani, paralizată. Raportul anual al Departamentului de Stat al SUA, cu privire la respectarea drepturilor omului, menţionează patru cazuri din judeţul Cluj.