Stiri despre ralph fiennes

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Oscar Wilde va fi omagiat printr-un proiect artistic. Unde? Tocmai la închisoarea Reading, în care a fost încarcerat pentru homosexualitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oscar Wilde va fi omagiat printr-un proiect artistic. Unde? Tocmai la închisoarea Reading, în care a fost încarcerat pentru homosexualitate

  Scriitorul irlandez Oscar Wilde va fi omagiat la închisoarea în care a fost încarcerat timp de doi ani, aflată în oraşul englez Reading, ce se va deschide pentru prima dată publicului, într-un proiect artistic care se concentrează pe instituţie şi pe cel mai faimos deţinut al ei. Proiectul include lucrări ale unor artişti şi scriitori, între care se numără actorul Ralph Fiennes şi cântăreaţa Patti Smith, informează bbc.com.

 • Hail, Caesar!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hail, Caesar!

  Noua comedie a fraţilor Joel şi Ethan Coen ruleaza marti, miercuri si joi seara la cinemateca. Este o farsa despre Hollywood-ul anilor 50 si cel mai amuzant film din ultimele luni. Episoadele comice ofera echivalentul comic al situatiei istorice, de la scenaristi care sunt tradatori comunisti la scene de musical coregrafiate fidel epocii, dar cu intorsaturi amuzante, si pana la filme epice despre imperiul roman si originile crestinismului.

 • Hollywoodul făcut praf. De Fraţii Coen sau „Ave, Coen!“ VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hollywoodul făcut praf. De Fraţii Coen sau „Ave, Coen!“ VIDEO

  RETRO În noul lor film, „Ave, Cezar!“, celebrii fraţi Coen au o ţintă clară: Hollywoodul anilor ’50 şi filmele americane din acea vreme, pe care le supun unei satire la fel de corozivă ca cea din filmele care i-au consacrat.

 • M, C, Q şi... Bond. James
Bond
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  M, C, Q şi... Bond. James Bond

  SPION Noua peliculă din seria James Bond, „Spectre“, regizată tot de britanicul Sam Mendes şi tot cu Daniel Craig în rolul agentului 007, are tot ceea ce te aştepţi de la personajul titular, dar din păcate doar atât.

 • Odă Europei Centrale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Odă Europei Centrale

  NOSTALGIE Un spaţiu cultural în întregime imaginar, dar în acelaşi timp dureros de real din punct de vedere istoric, este reconstituit minuţios de americanul Wes Anderson în „Hotel Grand Budapest“, cu Ralph Fiennes în rolul personajului-cheie, recepţionerul Gustave H.

Modifică Setările