Stiri despre raed arafat

  954 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Raed Arafat:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Raed Arafat: "Raed Arafat: Planul Roşu a fost validat în Capitală"

  Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat a declarat astăzi că "Planul Roşu" de intervenţie în caz de situaţii grave a fost validat în Capitală şi în alte câteva judeţe. Este vorba despre un plan de intervenţie care trebuie să asigure un răspuns coordonat al tuturor structurilor cu atribuţii de intervenţie în cazul producerii de accidente colective sau calamităţi naturale. Arafat a precizat că acest plan

 • Ionela a dat o lecţie fondatorului SMURD, Raed Arafat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ionela a dat o lecţie fondatorului SMURD, Raed Arafat

  Ionela Danciu, mama tripletelor din Aiud, ne-a povestit şi o întâmplare care a marcat-o profund. Este vorba despre întâlnirea cu medicul Raed Arafat, fondatorul serviciului SMURD în România.

 • Tulcea: „Falsul medic n-a făcut rău nimănui“, consideră Raed Arafat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tulcea: „Falsul medic n-a făcut rău nimănui“, consideră Raed Arafat

  Secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, consideră că individul care a lucrat ca medic o lună la Spitalul Tulcea n-a făcut rău nimănui. „Nu a avut cum să facă rău unui pacient în condiţiile în care a făcut doar patru gărzi la dublură și făcea numai verificări de rutină. L-a ajutat și pregătirea sa de asistent medical, deci n-a atras atenția colegilor“, motivează Arafat.

 • Înscenarea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Înscenarea

  Naţional TV a inventat un premiu şi a momit nişte oameni. Îmi recunosc candoarea şi-mi asum vina pentru orele din viaţă irosite în marginea acestei păcăleli.

 • Raed Arafat promite SMURD şi pentru Sălaj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Raed Arafat promite SMURD şi pentru Sălaj

  Prefectul judeţului Sălaj, Vegh Alexandru, a participat, miercuri, la o videoconferinţă pe tema „Planului Roşu de Intervenţie”, susţinută de către Raed Arafat - subsecretar de stat al Ministerului Sănătăţii, Mihai Capră – secretarul de stat pentru relaţia cu Instituţiile Prefectului şi Decebal Chifulescu – şeful Centrului Operaţional Naţional. Alături de prefectul Sălajului, au fost prezenţi şi reprezentanţi ai Se

 • EXCLUSIV Raed Arafat:„Nu vreau să fiu ministrul Sănătăţii. Treaba mea e pe teren!”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV Raed Arafat:„Nu vreau să fiu ministrul Sănătăţii. Treaba mea e pe teren!”

  Medicul palestinian care a dăruit românilor singurul sistem de urgenţe funcţional, SMURD, ne-a povestit cum a trăit şocanta tragedie de la Giuleşti. În interviul acordat reporterilor „Adevărul de Seară”, subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii a detaliat modul de intervenţie în incendiul de la maternitate, reacţia autorităţilor şi jocurile politice de după. 

 • Decesele de pe litoral favorizate de caniculă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Decesele de pe litoral favorizate de caniculă

  Patru dintre cele şapte decese de la Spitalul Judeţean Constanţa au fost favorizate de caniculă, a anunţat Raed Arafat, secretarul de stat de la Ministerul Sănătăţii.

 • Colaborarea româno-iordaniană în domeniul medicinei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Colaborarea româno-iordaniană în domeniul medicinei

  Ministrul iordanian al Sănătăţii Nayef Al-Fayez, însoţit de secretarul de stat Raed Arafat, s-a întâlnit, astăzi, la Târgu-Mureş, cu preşedintele Consiliului Judeţean, Lokodi Edit.

 • Târgu-Mureş: Dispecerii mureşeni, instruiţi la standarde europene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Dispecerii mureşeni, instruiţi la standarde europene

  33 de instructori, formatori ai viitorilor dispeceri din Serviciile de urgenţă 112 din Târgu-Mureş şi Bucureşti, vor fi instruiţi după standarde europene printr-un proiect finanţat de Banca Mondială, Ministerul Sănătăţii şi Colegiul de Servicii de Urgenţă din Finlanda.

 • Focşani: SMURD Vrancea a fost inaugurat azi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Focşani: SMURD Vrancea a fost inaugurat azi

  Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare a devenit operaţional de azi. Intervenţiile vor fi asigurate de echipaje de paramedici, angajaţi ai ISU Vrancea.

 • Focşani: SMURD Vrancea este gata de intervenţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Focşani: SMURD Vrancea este gata de intervenţie

  Inaugurarea oficială a Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare va avea loc mâine, la ora 10. La eveniment va fi prezent şi secretarul de stat Raed Arafat, cel care a pus bazele SMURD în România.

 • Bolnavii vor avea noi aparate de respiraţie artificială
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bolnavii vor avea noi aparate de respiraţie artificială

  Secretarul de stat din cadrul Ministerului Sănătăţii, Raed Arafat, a precizat în cadrul ultimei videoconferinţe cu prefecţii că Galaţiul va primi mai multe aparate de ventilaţie mecanică.

 • SMURD ajunge în 28 de judeţe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  SMURD ajunge în 28 de judeţe

  Deşi sistemul public de urgenţă este într-o continuă dezvoltare din 1990, criza economică a afectat achiziţiile de ambulanţe anul acesta. Un nou echipaj SMURD asigură asistenţă medicală de urgenţă de săptămâna trecută la Bistriţa, iar la mijlocul acestei luni va exista unul şi la Baia Mare.

 • S-a inaugurat SMURD Bistriţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  S-a inaugurat SMURD Bistriţa

  Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare din judeţul nostru a primit azi undă verde din partea lui Raed Arafat, Ministrul Secretar de Stat în cadrul Ministerului Sănătăţii. Bistriţa a devenit astfel judeţul cu numărul 30 din ţară unde există SMURD

Modifică Setările