Stiri despre radu

  90 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Iaşi: „Am intuit că este vorba despre şpagă”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iaşi: „Am intuit că este vorba despre şpagă”

  Norina Forna a fost audiată ieri timp de patru ore de magistraţii Curţii de Apel Iaşi în dosarul „mită la prefect". Procesul în care este judecat prefectul suspendat Radu Prisăcaru, pentru că i-ar fi cerut ieşencei trei hectare de teren mită, s-ar putea întoarce la Curtea Constituţională după ce avocaţii au invocat o nouă excepţie

 • Agentul sinucigaş, uitat de psihologi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Agentul sinucigaş, uitat de psihologi

  Poliţistul care s-a împuşcat în cap în Ajunul Crăciunului nu a mai fost supus unui test psihologic amănunţit din anul 2004. Radu Ţâulică (36 de ani), poliţist în comuna ieşeană Cotnari, este de şase zile în comă. Bărbatul are doi copii şi mai multe credite la bănci. 

 • Clişeele noastre de toate zilele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Clişeele noastre de toate zilele

  În cea mai recentă carte a sa, scriitorul Radu Paraschivescu pune sub lupă un fenomen răspândit: vorbirea „bătută în cuie“, consecinţă a gândirii precare. „Dintre sute de clişee. Aşchii dintr-o limbă tare“, volum publicat de Editura Humanitas, face o ironică trecere în revistă a limbajului degradat folosit de mass-media.

 • Incursiune în mintea unui autist
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Incursiune în mintea unui autist

  Copiii cu autism pot fi recuperaţi. Acesta este mesajul Cristinei Nedescu, fondatoarea centrului „Horia Moţoi” din Capitală.

 • Dosarul ofiţerilor SRI Prahova, în pronunţare la Curtea de Apel Alba Iulia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dosarul ofiţerilor SRI Prahova, în pronunţare la Curtea de Apel Alba Iulia

  Curtea de Apel Alba Iulia a judecat astăzi ultimul termen în dosarul penal în care foştii angajaţi ai SRI Prahova, lt. col. (r) Marius Eugen Soare, mr. (r) Romica Cernica şi cpt. (r) Adrian Ovidiu Radu, sunt acuzaţi că au divulgat secrete care periclitează securitatea statului.

 • Polo jucat pe un singur culoar la „Floreasca“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Polo jucat pe un singur culoar la „Floreasca“

  Peste o sută de copii se antrenează zilnic în bătrânul bazin „Floreasca“. O fac cu multă pasiune deşi pregătirea e dură, iar condiţiile nu sunt dintre cele mai bune. Porţile, de pildă, se folosesc doar la meciuri! Puştii mai mult înoată pe culoare. Cu mingea lucrează abia pe final. Porţile sunt de lemn se folosesc doar la meciuri...