Stiri despre radu portocala

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO Ion Cristoiu: „Pe 22 decembrie 1989, între orele 11.00-16.00 am avut o juntă militară care a condus ţara“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Ion Cristoiu: „Pe 22 decembrie 1989, între orele 11.00-16.00 am avut o juntă militară care a condus ţara“

  Decembrie 1989 rămâne o rană deschisă pentru toţi cei care au trăit din plin evenimentele derulate în urmă cu 30 de ani. Din păcate, niciunul dintre preşedinţii postdecembrişti nu a găsit soluţia anihilării acestei "găuri negre" din istoria recentă a României. Iar unele adevăruri nu au fost devoalate nici azi, doar maculate cu bună ştiinţă.

 • FOTO Incredibila poveste a celei
mai frumoase maşini conduse de regele Mihai
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Incredibila poveste a celei mai frumoase maşini conduse de regele Mihai

  Când a primit prima maşină, Mihai I nici măcar nu era rege. Avea doar şase ani, dar o pasiune înnăscută pentru caii-putere. Regele a avut multe maşini. Dar preferata sa a fost mereu Jaguarul SS 100 Supersport. Vă prezentăm, în rezumat, fascinanta odisee a acestei maşini fabuloase. Întreaga istorie a maşinii a fost publicată la editura Vremea de unul dintre proprietari, Radu Portocală, în volumul „Istoria întortocheată a Jaguarului albastru“.

 • Triplă gafă comisă de ICR Paris şi de Ambasada României în Franţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Triplă gafă comisă de ICR Paris şi de Ambasada României în Franţa

  Conducerea ICR Paris, împreună cu ambasada, în invitaţia pe care au trimis-o către personalităţile din diaspora românească de a participa la o întâlnire cu preşedintele Klaus Iohannis, au făcut comentarii ofensatoare la adresa unor invitaţi, le-au cerut acestora să confirme prezenţa la eveniment şi să vină neînsoţiţi.

 • Radu Portocală, întâiul primar al Brăilei, comemorat la muzeu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Radu Portocală, întâiul primar al Brăilei, comemorat la muzeu

  Consiliul Judeţean Brăila şi Muzeul Brăilei, în colaborare cu Primăria Municipiului Brăila şi Teatrul „Maria Fliotti" Brăila, vă invită sâmbătă, 28 aprilie 2012, ora 11, în sala mare a Teatrului „Maria Filotti", la comemorarea a 60 de ani de la moartea, la Sighet, a lui Radu Portocală, fost primar al Brăilei.

 • Eveniment: Mâine, se redeschide Palatul Lyra, Templul Muzicii Culte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Eveniment: Mâine, se redeschide Palatul Lyra, Templul Muzicii Culte

  Clădirea naţionalizată de comunişti va găzdui un concert simfonic istoric, cu muzică de Beethoven şi Mozart. Palatul Lyra, ridicat de primarul Brăilei, Radu Portocală, în 1924, redevine Templul Muzicii Culte, prin strădania dirijorului şi muzicologului dr. Nicu Teodorescu.