Stiri despre radu mazare

  965 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Radu Mazăre va candida la şefia PSD
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Radu Mazăre va candida la şefia PSD

  Primarul Constanţei, Radu Mazăre, va candida la şefia PSD la alegerile ce vor avea loc sâmbătă, potrivit afirmaţiilor preşedintelui CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu, citat de Realitatea TV. Acesta îşi va anunţa candidatura după ce se va întoarce din Brazilia, de la Carnavalul de la Sao Paulo.

 • Mazăre îşi parchează barca-n casă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mazăre îşi parchează barca-n casă

  Edilul Constanţei, Radu Mazăre, nu-l concurează pe tăticul Playboy, Hugh Hefner, doar la femei, maşini şi haine excentrice, ci şi la luxul din locuinţă. „Click!" vă prezintă, în exclusivitate, casa de vis din Mamaia, în care locuieşte pesedistul alături de cei doi fraţi şi de fiul său Răducu.

 • Radu Măzare face glume la Curtea de Apel: “Noua mea deviză: sport, fete şi anchete!”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Radu Măzare face glume la Curtea de Apel: “Noua mea deviză: sport, fete şi anchete!”

  Radu Mazăre a declarat la Curtea de Apel că la termenul de judecată de astăzi se aşteaptă la continuarea anchetei “în mod clasic, în România”. “Noi ne ocupăm de altceva în România în afară de anchete şi de a acuza ba pe unul, ba pe celălalt fără  vreo finalitate? Acum vreo două zile am trimis vreo 20 de dosare la ANI, patru la DNA. E ceva normal”, a spus Mazăre care şi-a anunţat şi noua sa deviză: “Sport, fe

 • Mazăre:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mazăre: "PSD are nevoie de un lider cu sânge, ca mine" - Revista presei interne

  Preas intrernă de astăzi scrie despre părerea lui Radu Mazăre despre conducerea PSD, condiţiile în care se fac studiile pentru Autostrada Soarelui sau revenirea leului la cotaţia de anul trecut. Printre alte subiecte, magistraţii şi diplomaţii acuză discriminarea pensiei, iar Miclea este muza lui Funeriu pentru reforma în şcoli.

 • Constanţa: Alexandru Chesler tratează câinii lui Radu Mazăre
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Alexandru Chesler tratează câinii lui Radu Mazăre

  Colegii de muncă şi prietenii îi spun Alecu. Spune că şi-a dorit să devină doctor, însă de medicină umană, dar că soarta a făcut ca el să ajungă într-o clinică veterinară şi de atunci s-a îndrăgostit de animale şi nu a mai putut renunţa la ceea ce face acum. 

Modifică Setările