Stiri despre radu mazare

  977 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Constanţa: Radu Mazăre se bate cu Agenţia de Integritate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Radu Mazăre se bate cu Agenţia de Integritate

  Primarul Constanţei cere Curţii de Apel Galaţi să oblige Agenţia Naţională de Integritate la daune morale de 50.000 de lei. Pe masa judecătorilor gălăţeni a ajuns recent, prin strămutare, unul dintre cunoscutele şi controversatele dosare în care este implicat  Radu Mazăre.

 • Exclusiv : Radu Mazăre se bate cu ANI la Galaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Exclusiv : Radu Mazăre se bate cu ANI la Galaţi

  Primarul Constanţei cere Curţii de Apel să oblige Agenţia Naţională de Integritate la daune morale de 50.000 de lei.ANI a dat publicităţii informaţii conform cărora Radu Mazăre era acuzat că a fost atât primarul Constanţei, cât şi administrator la o firmă.

 • Radu Mazăre şi Elena Udrea, criticaţi de SUA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Radu Mazăre şi Elena Udrea, criticaţi de SUA

  Raportul Departamentului de Stat pe 2009 privind respectarea drepturilor omului în România vorbeşte despre existenţa în societate a unor atitudini antisemite şi dă ca exemplu cazul lui Radu Mazăre.

 • Radu Mazăre şi Elena Udrea, menţionaţi negativ în raportul Departamentului de Stat american
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Radu Mazăre şi Elena Udrea, menţionaţi negativ în raportul Departamentului de Stat american

  Raportul Departamentului de Stat pe 2009 privind respectarea drepturilor omului în România îl menţionează pe primarul din Cosntanţa, Radu Mazăre, în capitolul referitor la actţiuni antisemite. În 2009, acesta a defilat la o paradă de modă îmbrăcat în uniformă de ofiţer nazist, iar fiul său, care l-a însoţit, a purtat ţinută de soldat nazist.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  "Nazistul Mazăre", din nou în cercetări

  Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa a redeschis dosarul primarului municipiului Costanţa, Radu Mazăre, privind defilarea, la o prezentare de modă de anul trecut, cu o uniformă de ofiţer nazist.

 • Clanul lui Mazăre cumpără ştiri pozitive de 2 milioane de euro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Clanul lui Mazăre cumpără ştiri pozitive de 2 milioane de euro

  Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa a atribuit un contract fabulos unei televiziuni locale controlate de parteneri de afaceri ai săi şi ai primarului Mazăre. Neptun TV va difuza ştiri pozitive despre Consiliul Judeţean în valoare de peste 2 milioane de euro, după ce anul trecut a primit alţi 600.000 de euro şi de la Primăria Constanţa pentru acelaşi scop.

 • Fraţii Mazăre, încolonaţi la DNA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fraţii Mazăre, încolonaţi la DNA

  Senatorul PSD Alexandru Mazăre, fratele primarului Constanţei, este acuzat de cumpărare de influenţă. Alexandru Mazăre este suspectat că ar fi încercat să pună pile în justiţie prin intermediul senatorului PSD Cătălin Voicu, în favoarea fratelui său, primarul Constanţei.

 • Goodbye, PSD!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Goodbye, PSD!

  Ce legătură are partidul lui Cozmâncă din anii ’90 cu partidul lui Mazăre din 2010?

 • Radu Mazăre va candida la şefia PSD
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Radu Mazăre va candida la şefia PSD

  Primarul Constanţei, Radu Mazăre, va candida la şefia PSD la alegerile ce vor avea loc sâmbătă, potrivit afirmaţiilor preşedintelui CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu, citat de Realitatea TV. Acesta îşi va anunţa candidatura după ce se va întoarce din Brazilia, de la Carnavalul de la Sao Paulo.

 • Mazăre îşi parchează barca-n casă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mazăre îşi parchează barca-n casă

  Edilul Constanţei, Radu Mazăre, nu-l concurează pe tăticul Playboy, Hugh Hefner, doar la femei, maşini şi haine excentrice, ci şi la luxul din locuinţă. „Click!" vă prezintă, în exclusivitate, casa de vis din Mamaia, în care locuieşte pesedistul alături de cei doi fraţi şi de fiul său Răducu.

 • Radu Măzare face glume la Curtea de Apel: “Noua mea deviză: sport, fete şi anchete!”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Radu Măzare face glume la Curtea de Apel: “Noua mea deviză: sport, fete şi anchete!”

  Radu Mazăre a declarat la Curtea de Apel că la termenul de judecată de astăzi se aşteaptă la continuarea anchetei “în mod clasic, în România”. “Noi ne ocupăm de altceva în România în afară de anchete şi de a acuza ba pe unul, ba pe celălalt fără  vreo finalitate? Acum vreo două zile am trimis vreo 20 de dosare la ANI, patru la DNA. E ceva normal”, a spus Mazăre care şi-a anunţat şi noua sa deviză: “Sport, fe

 • Mazăre:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mazăre: "PSD are nevoie de un lider cu sânge, ca mine" - Revista presei interne

  Preas intrernă de astăzi scrie despre părerea lui Radu Mazăre despre conducerea PSD, condiţiile în care se fac studiile pentru Autostrada Soarelui sau revenirea leului la cotaţia de anul trecut. Printre alte subiecte, magistraţii şi diplomaţii acuză discriminarea pensiei, iar Miclea este muza lui Funeriu pentru reforma în şcoli.

 • Constanţa: Alexandru Chesler tratează câinii lui Radu Mazăre
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Alexandru Chesler tratează câinii lui Radu Mazăre

  Colegii de muncă şi prietenii îi spun Alecu. Spune că şi-a dorit să devină doctor, însă de medicină umană, dar că soarta a făcut ca el să ajungă într-o clinică veterinară şi de atunci s-a îndrăgostit de animale şi nu a mai putut renunţa la ceea ce face acum. 

Modifică Setările