Stiri despre radu mazare

  970 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • SERIAL ÎN EXCLUSIVITATE (I): Mărturisiri complete ale lui Radu Mazăre FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  SERIAL ÎN EXCLUSIVITATE (I): Mărturisiri complete ale lui Radu Mazăre FOTO

  La invitaţia sa, ziariştii de la „Adevărul de Seară“ şi-au petrecut seara de sâmbătă la taifas cu primarul, la el acasă. În discuţia neconvenţională purtată în mediul său, în vila de pe malul Lacului Siutghiol din Mamaia, Radu Mazăre şi-a dezvăluit convingeri şi planuri în premieră, a vorbit despre trădările prietenilor, s-a amuzat de păţanii şi a mărturisit dorinţe ascunse.

 • EXCLUSIVITATE: Mărturisiri complete ale lui Radu Mazăre
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIVITATE: Mărturisiri complete ale lui Radu Mazăre

  La invitaţia sa, ziariştii din redacţia „Adevărul de Seară“ şi-au petrecut seara de sâmbătă la taifas cu primarul Constanţei, la el acasă. Vizita de sâmbătă seara a fost o premieră pentru presă, dar şi pentru primar. „Nu am fost vizitat aşa nici măcar de ziarul oficial“, a râs Mazăre referindu-se la trustul său de presă Telegraf.

 • Zvonul zilei: A murit Radu Mazăre!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zvonul zilei: A murit Radu Mazăre!

  Încă de la începutul zilei, mass-media a făcut zarvă pe marginea zvonului că edilul Constanţei a murit în urma unei suferinţe mai îndelungate.

 • PNL nu se lasă pe mâna baronilor PSD
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PNL nu se lasă pe mâna baronilor PSD

  În timp ce ambele partide sunt de acord să aibă candidaţi comuni la parlamentare, liberalii au reţineri să aplice aceeaşi strategie şi la alegerile locale. PSD speră să finalizeze negocierile pentru încheierea alianţei până la 1 februarie, iar liberalii până la 1 martie.

 • VOCEA DOBROGEI: Generalul SS și ordonanța NUP
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VOCEA DOBROGEI: Generalul SS și ordonanța NUP

  Gândim superficial (dacă o facem), acţionăm superficial, judecăm la fel. „Mă îmbrac în ofiţer SS, îl iau şi pe fi-miu, ce mişto, or să rămână toţi cu gura căscată!“. Așa și-o fi zis Radu Mazăre la prezentarea de modă din vara 2009, când a defilat ca hitlerist, târându-și fiul costumat în ordonanţă în parada sinistră de la Mamaia.

 • Mazăre scoate la iveală „caracatiţa mafiotă care guvernează statul“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mazăre scoate la iveală „caracatiţa mafiotă care guvernează statul“

  „Am adunat un material de presă din care reiese întinderea şi grozăvia caracatiţei care stăpâneşte statul român, o caracatiţă mafiotă, i-aş putea spune, în care sunt implicaţi procurori, servicii speciale, judecători, directori la mari întreprinderi de stat şi bani, bani foarte mulţi“. Aşa şi-a început primarul Constanţei Radu Mazăre discursul de astăzi, în faţa presei.

 • Vanghelie atacă tabăra „Nuţi“ din PSD
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vanghelie atacă tabăra „Nuţi“ din PSD

  Liderul PSD Bucureşti i-a criticat ieri pe acei social-democraţi care fac jocurile lui Traian Băsescu şi ale Elenei Udrea. Marian Vanghelie i-a învăţat pe tinerii adunaţi la Şcoala de vară a PSD de la Jupiter cum să-i depisteze pe falşii lideri ai partidului.

 • Pe Radu Mazăre îl deranjează reproşurile vârstnicilor de la Cămin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pe Radu Mazăre îl deranjează reproşurile vârstnicilor de la Cămin

  Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a făcut astăzi vizita anuală la căminul pentru persoane vârstnice din oraş. Sub pretextul de a vedea care este stadiul lucrărilor de reabilitare a instituţiei, Mazăre a strâns mâinile asistaţilor şi i-a asigurat că atâta vreme cât este el primar nu îi va uita.

 • Soluţiile lui Mazăre pentru reducerea cheltuielilor în Constanţa: iluminatul pe bulevarde în zig-zag şi fără pază la intersecţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soluţiile lui Mazăre pentru reducerea cheltuielilor în Constanţa: iluminatul pe bulevarde în zig-zag şi fără pază la intersecţii

  Primarul oraşului Constanţa, Radu Mazăre, vine cu noi soluţii pentru reducerea cu 25 % a cheltuielilor şi serviciilor din cadrul instituţiei pe care o conduce. Printre acestea se numără: oprirea iluminatului pietonal, iluminatul auto pe bulevardele şi străzile principale va funcţiona în zig-zag, renunţarea la lucrarea de plivit buruieni din gardurile vii sau renunţarea la pază în instersecţii.

 • Radu Mazăre a dat Brazilia pe Mamaia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Radu Mazăre a dat Brazilia pe Mamaia

  Primarul Radu Mazăre a devenit o prezenţă obişnuită în staţiunea Mamaia, comparativ cu alţi ani când prefera plajele însorite ale Braziliei. Dacă nu este la o terasă de fiţe, înconjurat de gărzile de corp, Radu Mazăre face kite surfing sau pe plimbă cu sky jet-ul.

 • Primarii pregătesc marea concediere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primarii pregătesc marea concediere

  Zeci de mii de posturi din primării şi instituţiile locale au fost puse pe „lista neagră” de către Guvern, pentru reducerea cheltuielilor. Primarii fac analize pentru tăierile de posturi, deşi majoritatea consideră că măsurile Guvernului încalcă autonomia locală şi legislaţia europeană.

 • Radu Mazăre a câștigat procesul cu Agenţia Naţională de Integritate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Radu Mazăre a câștigat procesul cu Agenţia Naţională de Integritate

  Judecătorii gălăţeni i-au dat dreptate primarului Constanţei în procesul deschis de acesta împotriva ANI, în care acuza reprezentanţii instituţiei că i-au adus prejudicii de imagine prin publicarea unui comunicat de presă privind o presupusă incompatibilitate.

 • Constanţa: Radu Mazăre se bate cu Agenţia de Integritate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Radu Mazăre se bate cu Agenţia de Integritate

  Primarul Constanţei cere Curţii de Apel Galaţi să oblige Agenţia Naţională de Integritate la daune morale de 50.000 de lei. Pe masa judecătorilor gălăţeni a ajuns recent, prin strămutare, unul dintre cunoscutele şi controversatele dosare în care este implicat  Radu Mazăre.

 • Exclusiv : Radu Mazăre se bate cu ANI la Galaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Exclusiv : Radu Mazăre se bate cu ANI la Galaţi

  Primarul Constanţei cere Curţii de Apel să oblige Agenţia Naţională de Integritate la daune morale de 50.000 de lei.ANI a dat publicităţii informaţii conform cărora Radu Mazăre era acuzat că a fost atât primarul Constanţei, cât şi administrator la o firmă.

 • Radu Mazăre şi Elena Udrea, criticaţi de SUA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Radu Mazăre şi Elena Udrea, criticaţi de SUA

  Raportul Departamentului de Stat pe 2009 privind respectarea drepturilor omului în România vorbeşte despre existenţa în societate a unor atitudini antisemite şi dă ca exemplu cazul lui Radu Mazăre.

 • Radu Mazăre şi Elena Udrea, menţionaţi negativ în raportul Departamentului de Stat american
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Radu Mazăre şi Elena Udrea, menţionaţi negativ în raportul Departamentului de Stat american

  Raportul Departamentului de Stat pe 2009 privind respectarea drepturilor omului în România îl menţionează pe primarul din Cosntanţa, Radu Mazăre, în capitolul referitor la actţiuni antisemite. În 2009, acesta a defilat la o paradă de modă îmbrăcat în uniformă de ofiţer nazist, iar fiul său, care l-a însoţit, a purtat ţinută de soldat nazist.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  "Nazistul Mazăre", din nou în cercetări

  Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa a redeschis dosarul primarului municipiului Costanţa, Radu Mazăre, privind defilarea, la o prezentare de modă de anul trecut, cu o uniformă de ofiţer nazist.

 • Clanul lui Mazăre cumpără ştiri pozitive de 2 milioane de euro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Clanul lui Mazăre cumpără ştiri pozitive de 2 milioane de euro

  Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa a atribuit un contract fabulos unei televiziuni locale controlate de parteneri de afaceri ai săi şi ai primarului Mazăre. Neptun TV va difuza ştiri pozitive despre Consiliul Judeţean în valoare de peste 2 milioane de euro, după ce anul trecut a primit alţi 600.000 de euro şi de la Primăria Constanţa pentru acelaşi scop.

Modifică Setările