Stiri despre radu dinulescu

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ce se
întâmplă atunci când suntem prea mulţi în aceeaşi barcă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce se întâmplă atunci când suntem prea mulţi în aceeaşi barcă

  Declaraţia Universală a Drepturilor Omului garantează oricui dreptul la liberă circulaţie. Orice om de pe acest Pământ ar avea, în conformitate cu sus-menţionata Declaraţie, dreptul de a pleca şi de a reveni oricând vrea el în orice ţară, inclusiv în propria ţară.

 • „Submarinul galben în lumea fractalilor”, un spectacol multimedia 3D
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Submarinul galben în lumea fractalilor”, un spectacol multimedia 3D

  „Submarinul galben în lumea fractalilor” este realizat de echipa formată din Radu Dinulescu (regizor de teatru) şi de artistul belgian Armand Richelet-Kleinberg (grafist, muzician şi producător de film), prima din lume care a creat un spectacol stereoscopic cu imagini 3D. Imaginile se derulează pe un ecran transparent de tip tull în spatele căruia, într-o lumină specială, evoluează actori care mânuiesc marionete, păpuşi, obiecte.

 • „Greuceanu“ – o poveste
care leagă teatrul de societate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Greuceanu“ – o poveste care leagă teatrul de societate

  Începând din 24 octombrie ne vom putea bucura de un spectacol inedit, parte a unui proiect cultural-educaţional special, ce îşi propune să aducă mai aproape arta de anumite aspecte adesea ignorate: integrarea persoanelor cu deficienţe de vedere în viaţa socială, culturală, artistică.

 • Regal teatral pentru prichindeii din Alba Iulia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Regal teatral pentru prichindeii din Alba Iulia

  „Universul din lanterna magică“, noua producţie a Teatrului de Păpuşi Prichindel din Alba Iulia. Premiera spectacolului are loc duminică după amiază şi se adresează copiilor de la şase ani în sus.

Modifică Setările