Stiri despre radu balanescu

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Val de retrageri din Masonerie: cine trebuie să-şi declare apartenenţa la Marea Lojă Naţională din România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Val de retrageri din Masonerie: cine trebuie să-şi declare apartenenţa la Marea Lojă Naţională din România

  Peste 2.000 de masoni, în principal funcţionari publici, s-au retras din Asociaţia "Marea Lojă Naţională din România” (MLNR). Valul plecărilor a venit după procesul intentat de procurorii DNA Oradea, la începutul lui 2017, împotriva fostului şef al IPJ Bihor, chestorul Liviu Popa, şi a judecătorului Ovidiu Galea, de la Tribunalul Bihor, proces aflat pe rolul Curţii de Apel Timişoara, cei doi inculpaţi fiind membri ai MLNR.

 • Câştigătorii premiilor Marii Loji Naţionale din România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Câştigătorii premiilor Marii Loji Naţionale din România

  Marea Loja Naţională din Romania a organizat, duminică, în parteneriat cu Academia Română, la Ateneul Român, cea de-a V-a ediţie a Galei Premiilor MLNR, în cadrul seriei de manifestări care marchează, anul acesta, 135 de ani de existenţă a acesei imoportante loji masonice din România.

 • România pe harta lumii masonice. Radu Bălănescu: „Orice francmason are ca prioritate interesul naţional”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România pe harta lumii masonice. Radu Bălănescu: „Orice francmason are ca prioritate interesul naţional”

  Radu Bălănescu, Mare Maestru al MLN şi Secretar Executiv al Conferintei Mondiale a Marilor Loji Regulare,Thomas W. Jackson, presedintele onorific al Conferinţei Mondiale a Marilor Loji Masonice Regulare şi Rudiger Templin, Mare Maestru al Marilor Loji Unite ale Germaniei, sunt invitaţii ediţiei Adevărul Live, unde au discutat semnificaţia acestei numiri pentru România.

 • VIDEO Adevărul Live: Liderii masonilor, despre importanţa României pe harta lumii masonice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Adevărul Live: Liderii masonilor, despre importanţa României pe harta lumii masonice

  Cei mai importanţi masoni din lume s-au reunit, luni, în exclusivitate la Adevărul Live, într-o ediţie specială moderată de corespondentul de presă la Bruxelles, Cristian Unteanu, la numai două zile după alegerea dr. Radu Bălănescu în funcţia de Secretar Executiv al Conferinţei Mondiale a Marilor Loji Regulare, cel mai înalt statut deţinut de un mason român.

 • Masoneria română impune un lider mondial
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Masoneria română impune un lider mondial

  Ştirea este aceasta, anticipată de noi în urmă cu o săptămână: Radu Bălănescu, Marele Maestru al MLNR, a fost ales azi Secretar Executiv al Conferinţei Mondiale a Marilor Loji Masonice Regulare.

 • Săptămâna viitoare, Bucureştiul devine centrul vieţii masonice mondiale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Săptămâna viitoare, Bucureştiul devine centrul vieţii masonice mondiale

  Într-o lume în care nimic nu este întâmplător, într-o lume globalizată (cu tot ceea ce poate însemna asta, în bine şi în rău) organizarea sătămâna viitoare, la Bucureşti, a celei de-a XIII-a Conferinţe Mondiale a Marilor Loji Masonice Regulare reprezintă nu numai un eveniment interesant în sine, ci are o simbolistică aparte.

Modifică Setările