Stiri despre radoi

  250 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Olăroiu a câştigat derby-ul etapei în Qatar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Olăroiu a câştigat derby-ul etapei în Qatar

  Al-Sadd Doha, formaţia fostului tehnician al Stelei, rămâne în lupta pentru titlu în Qatar. Vineri seară, elevii lui Oli s-au impus în derby-ul cu ocupanta locului trei, Al-Arabi, scor 2-0.

 • Baciu mână apărarea Stelei!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Baciu mână apărarea Stelei!

  Fotbalistul a ajuns „stâlpul“ defensivei după cinci ani în care a fost rezerva lui Rădoi, Goian, Ghionea sau Rada. Roş-albaştrii au jucat aseară ultimul amical înaintea primului meci din retur. Testul a confirmat că Steaua stă bine în faţă şi dezastruos în apărare.

 • Pepe:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pepe: "Miercuri sunt la Bucureşti!" - Revista presei sportive

  Presa sportivă de astăzi scrie despre venirea lui Pepe Moreno la Bucureşti, propunerea lui Dorinel Munteanu la Koln sau bannerul afişat de fanii Liverpool. Printre alte subiecte, Dragomir crede că Mutu nu trebuie să vină în Liga I, iar Rădoi consideră grupa din preliminariile Euro 2012 în care se află şi Franţa, "noroc".

 • Mihai Adăscăliţei a fost exclus din viaţa sportivă şi amendat cu 2.400 de lei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mihai Adăscăliţei a fost exclus din viaţa sportivă şi amendat cu 2.400 de lei

  Vinovat că l-a lovit cu piciorul în faţă pe talonerul Andrei Rădoi (Baia Mare), pilierul Mihai Adăscăliţei (Dinamo) a fost exclus din viaţa sportivă şi amendat cu 2.400 de lei. Decizia a fost luată de Comisia de Disciplină a FRR, astăzi, în baza articolului 74, litera c, aliniatul 1.

 • Olăroiu şi Rădoi, rivali în Liga Campionilor Asiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Olăroiu şi Rădoi, rivali în Liga Campionilor Asiei

  Cosmin Olăroiu şi Mirel Rădoi au „lipici“ la Liga Campionilor! Pe vremea când primul era antrenor în Ghencea, iar cel de-al doilea căpitan, Steaua a obţinut cinci puncte în sezonul 2006 – ’07 a Ligii.

 • Rădoi şi Petre Marin, scoşi din cazul „Valiza“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rădoi şi Petre Marin, scoşi din cazul „Valiza“

  Finul lui Gigi Becali şi fostul său coechipier, Petre Marin, au fost scoşi de sub urmărire penală în dosarul „Valiza", în ciuda probelor care îi incriminau. Fotbaliştii Mirel Rădoi şi Petre Marin au scăpat de acuzaţiile de mărturie minciunoasă, după ce au încercat să muşamalizeze faptele lui Gigi Becali, în scandalul „Valiza de la Cluj".