Stiri despre radoi

  250 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Angajaţii RATB au suspendat după două ore greva de solidaritate / Metrourile sunt oprite până la ora 12.00
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Angajaţii RATB au suspendat după două ore greva de solidaritate / Metrourile sunt oprite până la ora 12.00

  Greva e şi nu e. Angajaţii de la Metrorex au oprit lucrul, marţi dimineaţa, de la ora 4.00 la ora 12.00, în semn de solidaritate cu angajaţii din sistemul bugetar, ameninţând că intră în grevă generală pe termen nelimitat dacă va apărea un act normativ prin care li se vor reduce salariile cu 25 la sută. Pe de altă parte, RATB a suspendat greva de solidaritate anunţată, care nu a durat decât două ore.

 • Rădoi contra Rivaldo în Liga Campionilor!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rădoi contra Rivaldo în Liga Campionilor!

  În urma rezultatelor din ultima etapă a grupelor Ligii Campionilor Asiei, Al-Hilal, echipa fostului stelist Mirel Rădoi, se va întâlni în optimile de finală ale competiţiei cu uzbecii de la Bunyodkor, echipa la care activează brazilianul Rivaldo.

 • „Oli, te vom iubi mereu!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Oli, te vom iubi mereu!“

  La revenirea sa în Arabia Saudită, Cosmin Olăroiu a fost ovaţionat de un stadion întreg. Pe teren, Al-Hilal – Al-Sadd s-a încheiat cu o remiză albă. Totuşi, pentru cei 17.000 de spectatori a existat un învingător: Cosmin Olăroiu.

 • Al Hilal-Al Sadd 0-0 / Oli, egalul lui Rădoi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Al Hilal-Al Sadd 0-0 / Oli, egalul lui Rădoi

  Echipa lui Cosmin Olăroiu, Al Sadd, a plecat neînvinsă în deplasarea din Liga Campionilor Asiei, de la Al Hilal, formaţia la care activează Mirel Rădoi. Chiar dacă gazdele au dominat clar această partidă, meciul s-a terminat la egalitate, scor 0-0.

 • Transportul public în comun, la cheremul lui Rădoi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Transportul public în comun, la cheremul lui Rădoi

  Ion Rădoi, liderul sindicaliştilor de la metrou, a devenit şi liderul celor de la RATB. Conduce astfel, sindicaliştii celor mai mai importante mijloace de transport în comun, chiar dacă acestea sunt administrate de două instituţii diferite: Metrorexul de Ministerul Transporturilor, iar RATB-ul de Primăria Generală.

 • Bucureşti: Capitala, la degetul mic al lui Rădoi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Capitala, la degetul mic al lui Rădoi

  “Eu când vreau să opresc Bucureştiul, îl opresc!” poate fi deviza sindicalistului Ion Rădoi, care este şef peste tot ceea ce înseamnă angajat în transportul public.Ultima “achiziţie” a fostului deputat PSD este forţa de muncă a RATB, pe care a alăturat-o celei de la Metrorex şi din aviaţie. Astfel, noua uniune sindicală numără în jur de 40.000 de membri.

 • Rădoi de la metrou a oprit RATB-ul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rădoi de la metrou a oprit RATB-ul

  Bucureştenii au fost din nou victimele unui lider de sindicat, Ion Rădoi, care a profitat de nemulţumirile angajaţilor RATB pentru a se “încorona” rege al transportului în comun din Capitală.

 • Rădoi a fost eliminat, Dănălache a marcat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rădoi a fost eliminat, Dănălache a marcat

  Românii au fost în centrul atenţiei în ultima etapă a campionatului din Arabia Saudită. Al-Hilal, trupa unde evoluează Mirel Rădoi, a întâlnit, la Jeddah, Al-Ittihad, în derby-ul rundei.

 • Mirel Rădoi, Marius Niculae şi Petre Marin au prezentat noile ghete Nike T90 Laser III
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mirel Rădoi, Marius Niculae şi Petre Marin au prezentat noile ghete Nike T90 Laser III

  Mirel Rădoi, Marius Niculae şi Petre Marin au prezentat noile ghete Nike T90 LaserIII. După înfrăngerea în faţa Israelului de miercuri, căpitanul naţionalei Mirel Rădoi, dinamovistul Marius Niculae şi stelistul Petre Marin au fost prezenţi la un eveniment care a avut loc la Plaza Romania, unde au prezentat noul model de ghete Nike Total 90 Laser III

 • Codrea:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Codrea: "Nu ne mai întrebaţi de Mutu şi Chivu, am pierdut şi când jucau ei" - Revista presei sportive

  Presa sportivă de astăzi scrie despre părerea lui Coderea în legătură cu meciul cu Israel, strategia lui Stoichiţă pentru a-l folosi pe Tudose cu Unirea sau declaraţiile lui Becali la ieşirea de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Printre alte subiecte, Rădoi crede că înfrângerea cu Israel nu va motiva echipa pe viitor, iar Alin Buzărin vorbeşte despre arbitrajul din România.

 • Primă de instalare 'record' pentru Pepe Moreno - Revista presei sportive
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primă de instalare 'record' pentru Pepe Moreno - Revista presei sportive

  Presa sportivă de astăzi scrie despre prima de instalare pentru Pepe Moreno, mulţumirile adresate de Kapetanos românilor sau ruperea Gazetei Sporturilor de către Becali. Printre alte subiecte, Rădoi speră să fie căpitan la naţională pentru ultima oară, iar Adrian Mititelu susţine că nu l-a reclamat pe Solomon la DNA.

 • Rădoi nu se mai întoarce în Liga I
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rădoi nu se mai întoarce în Liga I

  Chiar dacă suporterii stelişti sperau într-o revenire a "căpitanului" în Ghencea, Rădoi a declarat pentru gsp tv că nici nu concepe aşa ceva. Ba mai mult, scârbit de mizeria din fotbalul autohton, internaţionalul român a ironizat Liga lui Mitică.