Stiri despre radiologie interventionala

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Adevărul Live: Mituri despre
fibromul uterin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adevărul Live: Mituri despre fibromul uterin

  În România anului 2016, diagnosticul de fibrom uterin încă este urmat, în cele mai multe cazuri, de operaţia de îndepărtare a uterului şi de schimbarea totală a vieţii pacientelor. Acest lucru este cu atât mai grav cu cât 50% din femeile între 21 şi 49 de ani care merg la ginecolog primesc diagnosticul de fibrom uterin. Dr. Rareş Nechifor, medic primar radiolog, ne explică, la Adevărul Live, care este tratamentul corect în astfel de situaţii.

 • Cum se tratează modern
cancerul de ficat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum se tratează modern cancerul de ficat

  Conf. dr. Bogdan Popa, preşedintele Societăţii de Neuroradiologie şi Radiologie Intervenţională din România, a fost la Adevărul Live să ne explice în ce situaţii poate radiologia intervenţională să devină alternativa minim invazivă la diagnosticarea şi tratarea chirurgicală a unor afecţiuni grave.

 • VIDEO 70% din femeile cu fibrom uterin rămân inutil fără uter
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO 70% din femeile cu fibrom uterin rămân inutil fără uter

  Dr. Rareş Nechifor operează fibromul uterin şi adenomul de prostată, printre altele, fără să realizeze nici măcar o singură tăietură, doar prin mici înţepături. Şi nu sunt singurele intervenţii pe care le poate realiza fără complicaţiile chirurgiei clasice.

 • „Există alternativă la chirurgia clasică!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Există alternativă la chirurgia clasică!“

  Bogdan Dorobăţ şi Rareş Nechifor de la Spitalul Universitar tratează cauzele principale de mortalitate în România, infarctul miocardic şi accidentul vascular, şi luptă ca tehnica să fie recunoscută ca specialitate

Modifică Setările