Stiri despre radiofrecventa

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Sforăi? Încearcă terapia cu radiofrecvenţă!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sforăi? Încearcă terapia cu radiofrecvenţă!

  Dacă te numeri printre cei care sforăie frecvent, nu lua în glumă această afecţiune. Adesea, duce la complicaţii cardio-vasculare, neurologice, respiratorii. O posibilă soluţie este radiofrecvenţa.

 • Cum reduci eficient transpiraţia pe timpul verii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum reduci eficient transpiraţia pe timpul verii

  Transpiraţia în exces poate fi un calvar pentru mulţi dintre noi, mai ales că nu ştim cum să gestionăm situaţia fără riscuri: antiperspirantele cu aluminiu sunt eficiente, dar şi controversate, iar deodorantele fără aluminiu parcă nu fac faţă. Specialiştii ne oferă soluţii pe termen lung.

 • Celulita, o problemă reală sau o isterie artificial întreţinută?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Celulita, o problemă reală sau o isterie artificial întreţinută?

  Cum se face că astăzi „coaja de portocală“ poate fi zărită şi la fetiţe de 10-12 ani? Ce factori stau la originea fenomenului care a pus în mişcare o întreagă industrie specializată şi, mai ales, cum poate fi smuls răul din rădăcină? Am căutat răspunsurile la aceste întrebări.

 • Polipii nazali se pot scoate fără durere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Polipii nazali se pot scoate fără durere

  Pentru a împiedica reapariţia acestora este nevoie şi de tratament medicamentos. Dacă nu sunt trataţi, polipii pot da complicaţii precum sforăit şi oprirea respiraţiei în somn. Polipii pot apărea din cauza răcelilor frecvente, ignorate sau tratate incorect.

Modifică Setările