Stiri despre radio

  327 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Radu Pop, om de radio și crainic de fotbal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Radu Pop, om de radio și crainic de fotbal

  De când era de-o șchioapă, Radu Ionuț Pop se închidea în casă și asculta de dimineața până seara emisiunile difuzate de Radio România Actualități. „Eram curios, mă tot întrebam cum reușesc cei pe care îi ascultam să realizeze interviurile, știrile, transmisiile în direct. Până și reclamele credeam că se dau în direct, din studio. Nu știam pe-atunci de înregistrări“, povestește Radu.

 • Secretele Europei Libere spuse la Iaşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Secretele Europei Libere spuse la Iaşi

  Jurnaliştii au vorbit despre presiunile exercitate de Securitate. Creată în 1949 de către CIA, instituţia media a contribuit la şubrezirea regimului comunist. Metodele folosite împotriva jurnaliştilor au implicat atentate cu bombă şi asasinate.   

 • Sibiu: Astra Film Fest nominalizat la premiile RRC
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Astra Film Fest nominalizat la premiile RRC

   Astra Film Festival a fost nominalizat pentru Premiile Radio România Cultural 2010, la categoria „Proiecte culturale, bienale şi festivaluri”, au anunţat organizatorii evenimentului.

 • Ştefan Enuică - născut în locul potrivit, la timpul potrivit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ştefan Enuică - născut în locul potrivit, la timpul potrivit

  Reşiţeanul lucrează la postul de radio regional şi a ales să-şi facă propria firmă de sonorizări. Ştefan povesteşte că din momentul în care a păşit pentru prima dată în radio, a simţit că acolo îi este locul şi ca visul din copilărie i-a fost implinit.

 • Daniel Buzdugan a fost amendat pentru farsele cu sex
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Daniel Buzdugan a fost amendat pentru farsele cu sex

  Postul Radio ZU a primit o amendă de 10.000 de lei pentru farsele cu tentă sexuală făcute de Daniel Buzdugan în cinci ediţii ale emisiunii matinale Morning ZU, din intervalul 1-28 februarie, informează paginademedia.ro.

 • FOTO Radio Zaibăr dă trezirea în oraşul lui Nea Mărin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Radio Zaibăr dă trezirea în oraşul lui Nea Mărin

  „Bună Seara! Aici Radio Zaibăr!“ aud în fiecare zi sute de oameni din Băileşti. Postul emite de aproape un an, prin cablu, ca pe timpuri, însă oamenii lasă treburile la o parte atunci când aud la difuzor cele mai importante noutăţi din oraş.

 • Andrei Ioja face radio de la 14 ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Andrei Ioja face radio de la 14 ani

  Andrei Ioja a debutat în lumea radioului de la vârsta de 14 ani, la Radio Orion din Sebeş. Acum este angajatul unuia dintre cele mai mari posturi de radio din ţară şi anume Kiss FM.

 • De şapte ani ascultă radio din cer
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De şapte ani ascultă radio din cer

  Ioana Şerban a decedat pe 2 decembrie 1991 dar de şapte ani se trimit facturi pe numele ei. Chiar dacă familia decedatei a depus la Electrica cerere pentru încheierea contractului chiar dacă au arătat certificatul de deces, facturile vin în continuare.

 • Români, vedete la Radio Torino International
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Români, vedete la Radio Torino International

  Un post de radio a avut un succes neaşteptat la public după ce a început să transmită dedicaţii în limba maternă a compatrioţilor noştri. Conducerea postului local Radio Torino International a decis să transmită emisiuni în limba română pentru cei aproape un milion de compatrioţi din Peninsulă.

 • Culmea hoţiei: în taximetrie se fură şi frecvenţele radio
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Culmea hoţiei: în taximetrie se fură şi frecvenţele radio

  Camera Taximetriştilor cere autorităţilor o anchetă privind modul de folosire a frecvenţelor radio pe taxiuri.Firmele de taximetrie au ajuns la concluzia că este mai profitabil să „colaborezi" cu alte societăţi pentru a le folosi frecvenţele radio decât să obţii licenţă.

 • Andreea Orosz face radio în limba franceză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Andreea Orosz face radio în limba franceză

  Reşiţeanca îşi ia salariul de la statul francez: lucrează la postul public de radio al Franţei. Recent, tânăra de 29 de ani a fost premiată pentru munca ei.

 • Florin Artene: Vocea de aur a radioului buzoian
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Florin Artene: Vocea de aur a radioului buzoian

  La debutul anilor 90, o echipă formată din câţiva tineri entuziaşti a pus bazele primului radio privat din municipiul Buzău. Din studiourile Radio Campus, vocea lui Florin Artene a fost prima care a spart tăcerea din eterul buzoian la finele anului 1993.

 • Campanie pentru aducerea în ţară a arhivelor Europa Liberă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Campanie pentru aducerea în ţară a arhivelor Europa Liberă

  Campania pentru copierea, digitalizarea şi arhivarea emisiunilor Europei Libere aflate la Washigton îi invită pe ascultătorii din vremea comunismului să ajute la strângerea sumei de sumei de 300.000 euro necesare. Campania a fost lansată oficial, astăzi, la sediul Radio România.

 • Marian Andrei Dumitru, bloggerul pasionat de radio şi maşini
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marian Andrei Dumitru, bloggerul pasionat de radio şi maşini

  La doar 20 de ani, tânărul şi-a făcut o afacere din blogging şi îşi câştigă banii de buzunar prin intermediul internetului, dezvoltând mai multe site-uri. În timpul liber moderează o emisiune la un post local de radio şi testează maşini.

 • VIDEO Grigore Leşe : „Trebuie să cântăm puţin şi bine“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Grigore Leşe : „Trebuie să cântăm puţin şi bine“

  „Grigore Leşe – Cântec din Lăpuş“ este titlul celui mai recent material discografic al interpretului, editat de casa de discuri Ocora, sub egida Radio France. Originar din Ţara Lăpuşului, Grigore Leşe (55 de ani) şi-a făcut un ţel din muzică. Vrea ca românul de rând să ştie ce muzică îl reprezintă cu adevărat.

Modifică Setările