Stiri despre radio romania actualitati

  43 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Radio România Actualităţi, cel mai ascultat post din ţară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Radio România Actualităţi, cel mai ascultat post din ţară

  Radio România Actualităţi îşi menţine poziţia de lider, înregistrând cea mai mare valoare a indicatorului market share (cota de piaţă) din România, pe mediile de rezidenţă naţional, urban şi Bucureşti, în ultima parte a anului 2021, potrivit celui mai recent sondaj publicat luni de Asociaţia pentru Radio Audienţă (ARA).

 • Jurnalistul Dragoş Bucurenciu a murit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jurnalistul Dragoş Bucurenciu a murit

  Jurnalistul Dragoş Bucurenciu, de la Radio România Actualităţi, a murit la vârsta de 53 de ani, au anunţat colegii lui sâmbătă seară.

 • Posturile Radio România Actualităţi şi Radio România Muzical pot fi ascultate şi prin telefon
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Posturile Radio România Actualităţi şi Radio România Muzical pot fi ascultate şi prin telefon

  Posturile Radio România Actualităţi (RRA) şi Radio România Muzical (RRM) pot fi ascultate şi prin telefon, apelând un număr cu tarif normal. Noua modalitate de a asculta programele posturilor de radio este dedicată persoanelor care nu se află în raza lor de acoperire, nu au posibilitatea de a asculta pe frecvenţele FM şi nu au acces la internet, notează News.ro.

 • Ei promit, lumea-i alege
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ei promit, lumea-i alege

  E campanie pentru alegerile locale – în caz că n-aţi observat. S-a schimbat legea şi nu mai sunt permise bannere de nu ştiu câţi metri pătraţi, ci doar afişuţe discrete, toate la fel, de parcă am fi în Elveţia. Specialiştii zic că, pentru locale, cel mai mult contează „mobilizarea alegătorilor” prin discuţii directe.

 • Topul celor mai ascultate posturi de radio în primăvara lui 2015
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul celor mai ascultate posturi de radio în primăvara lui 2015

  Radio Zu a fost cel mai ascultat post de radio în Bucureşti, în timp ce Kiss FM s-a situat pe primul loc la nivel urban şi naţional, în primăvara anului 2015, potrivit Studiului de Audienţă Radio (SAR), realizat de IMAS şi GfK România, în perioada 12 ianuarie - 26 aprilie, notează Mediafax.

 • VIDEO Nume de cod: Dacian Warhawk
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Nume de cod: Dacian Warhawk

  Postul public de radio a difuzat, în această săptămână, o emisiune în care generali tineri au oferit informaţii privind ceea ce interesează doar pe aceia ce vor ca România să rămână o ţară ce se bazează pe Parteneriatul Strategic cu SUA, un stat care, alături de Polonia, constituie pilonii defensivei aliaţilor, la graniţa de est a Alianţei Nord-Atlantice, un tărâm mioritic unde nimeni nu se poate juca cu libertatea românilor.

 • După uralele cu care a fost primit în Serbia, Putin va avea parte de discuţii incomode, la Milano
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  După uralele cu care a fost primit în Serbia, Putin va avea parte de discuţii incomode, la Milano

  Cu câteva ore înainte ca preşedintele Federaţiei Ruse să se reîntâlnească cu preşedintele Ucrainei - stat european liber să îşi aleagă singur viitorul -, un dialog dedicat posibilelor evoluţii ulterioare, ale raporturilor, acum tensionate, dintre Moscova şi Kiev, dintre Moscova şi Bruxelles, dintre Kremlin şi Casa Albă a inclus un flux de date, nuanţări şi predicţii de interes general, la postul public de radio.

 • Kremlinul a luat o pauză strategică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Kremlinul a luat o pauză strategică

  Parada militară, de la 9 mai 2014, s-a derulat ireproşabil în Piaţa Roşie, din Moscova, unde dominante au fost detaşamentele pregătite pentru defilare şi uniformele veteranilor de război. La finalul ceremoniei militare, Vladimir Putin a coborât de la tribuna oficială şi a mulţumit personal generalilor care au asigurat succesul acestui eveniment, transmis de posturile importante de televiziune, din lume.

 • Generalii deşertului - iniţial afgan, apoi irakian - numiţi în funcţiile cheie din Armata României
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Generalii deşertului - iniţial afgan, apoi irakian - numiţi în funcţiile cheie din Armata României

  Generalul Nicolae Ciucă a preluat comanda Statului Major al Forţelor Terestre Române, generalul Lucian Foca a fost numit la comanda Diviziei 2 Infanterie "Getica", generalul Dumitru Scarlat este promovat locţiitor al şefului Statului Major General. Iată doar trei înstelaţi cu fire aurii de nisip, rămase din teatrele de război, pe epoleţii meritaţi de general.

 • Credibilitatea U.E. - ca jucător global - subminată de dezinteresul faţă de tema apărării
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Credibilitatea U.E. - ca jucător global - subminată de dezinteresul faţă de tema apărării

  Va prilejui reuniunea din decembrie a şefilor de state şi de guverne, din Uniunea Europeană, momentul necesarei analize strategice, din perspectiva intereselor europene şi a pericolelor cu care se poate confrunta U.E.? Greu de crezut. Mai ales că în anul 2014 vor fi alegeri în unele state europene şi schimbări de lideri, în instituţii euroatlantice.

 • Radu Dobriţoiu despre Afganistan şi generalii generaţiei teatrelor de operaţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Radu Dobriţoiu despre Afganistan şi generalii generaţiei teatrelor de operaţii

  Un pătimaş. Acesta este profesionistul de radio, cu care am purtat un dialog, la ceas de seară, în cadrul unei emisiuni inexistente la alte posturi de radio, din ţara noastră. Dar un jurnalist pentru care fiecare cuvânt rostit la microfonul postului public de radio înseamnă, implică, promovează acurateţea informaţiei profesionale. Cea oferită constant de...

 • „Euroatlantica” şi previziunile generalului Decebal Ilina privind Siria
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Euroatlantica” şi previziunile generalului Decebal Ilina privind Siria

  Mesajul săptămânal, audio şi video, adresat naţiunii americane, de preşedintele Barack Obama, la 14 septembrie, a reiterat posibilitatea unei soluţii diplomatice, în privinţa armelor chimice din Siria. Asta şi ca urmare a credibilităţii ameninţării cu forţa, a SUA. Confirmată, încă de joi, 12 septembrie, de generalul Decebal Ilina, în dialog cu Radu Dobriţoiu, la emisiunea "Euroatlantica", a postului public de radio.

 • VIDEO INTERVIU Andrei Partoş: „Altădată,
Costineştiul era o evadare“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO INTERVIU Andrei Partoş: „Altădată, Costineştiul era o evadare“

  Invitat în studioul Adevărul, realizatorul emisiunii „Psihologul muzical“ de la Radio România Actualităţi care împlineşte miercuri 64 de ani a povestit despre perioada de glorie de pe litoralul românesc şi despre distracţiile şi concursurile estivale ale turiştilor.

 • Climă continentală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Climă continentală

  Ascultător fidel al postului public de radio, am constatat că grila de programe a suferit modificări substanţiale. Un exemplu: „Actualitatea credinţei”, emisiunea religioasă cea mai veche de la Radio România Actualităţi, difuzată până de curând la ora 20.30 şi având un spaţiu de 20 de minute săptămânal, de luni până joi, a fost scurtată la 5 minute şi plasată după 23.00.

 • Kiss FM este
cel mai ascultat post radio din România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Kiss FM este cel mai ascultat post radio din România

  Potrivit unui studiu de piaţă realizat de IMAS, Kiss FM este postul de radio preferat al publicului la nivel naţional şi urban, în timp ce Radio ZU se află în topul clasamentului din Bucureşti.

 • A murit Septimiu Roman
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A murit Septimiu Roman

  Jurnalistul Septimiu Roman s-a stins din viaţă în această dimineaţă, fulgerător, în timp ce se află în Parcul Tineretului din Bucureşti, la vârstă de 56 de ani, potrivit Radio România Actualităţi. În ultimii ani, era corespondentul Radio România Actualităţi acreditat pe lângă Parlamentul României şi Ministerul Apărării Naţionale şi realizator al emisiunii "Euroatlantica".

 • Nicolai şi Şova au dezinformat până s-au făcut de râs
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nicolai şi Şova au dezinformat până s-au făcut de râs

  Europarlamentarul PNL Norica Nicolai şi senatorul PSD Dan Şova au acuzat o ziaristă de la Radio România Actualităţi că ar fi dezinformat Bruxelles-ul, dar un comisar european a demontat acuzaţia celor doi.

 • Marian Voicu, directorul Radio Chişinău: „Ruşii au ştiut întotdeauna ce caută în Basarabia, în timp ce românii au avut o oarecare sfială inexplicabilă“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marian Voicu, directorul Radio Chişinău: „Ruşii au ştiut întotdeauna ce caută în Basarabia, în timp ce românii au avut o oarecare sfială inexplicabilă“

  Radio Chişinău, filiala postului public din România, şi-a propus să cucerească ascultătorii din Republica Moldova prin sinceritate şi să le prezinte realitatea netrunchiată de pe ambele maluri ale Prutului şi de pe întreg mapamondul. Directorul postului, Marian Voicu, spune că subiectele identitare sensibile vor fi mereu în vizorul echipei de 40 de oameni, care realizează acest proiect.

Modifică Setările