Stiri despre racolari

  9 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • PNL a deschis sezonul racolărilor. Doi deputaţi şi
un fost primar PSD au trecut la liberali. Adriana Săftoiu: Până unde te poţi
face frate cu dracu?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PNL a deschis sezonul racolărilor. Doi deputaţi şi un fost primar PSD au trecut la liberali. Adriana Săftoiu: Până unde te poţi face frate cu dracu?

  Deputaţii PSD Elena Hărătău şi Mihăiţă Găină au trecut, oficial, de la PSD la PNL. Cei doi au votat pentru învestirea Guvernului Orban. De asemenea, primarul din Turda, Cristian Matei, a bătut palma cu liberalii după ce a fost exclus din PSD, susţin surse politice pentru Adevarul. În vară, Biroul Politic al PNL a votat o decizie prin care le-a solicitat filialelor să nu primească niciun membru PSD. N-a mai contat.

 • Ce a vrut să facă SRI-ul cu „spionul“ ruşilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce a vrut să facă SRI-ul cu „spionul“ ruşilor

  „Nu există niciun fel de dovezi. S-au speriat de prezenţa mea!“ Liber, „spionul“ sârbo-rus râde de SRI. Presa noastră a înghiţit pe nemestecate „gogoaşa“ livrată, fără să-şi mai pună întrebări despre ce şi cum, într-o ţară ca România, în care, cu adevărat, cred că există interese străine, care nu doar că urmăresc secrete strategice, fac jocuri, se implică în viaţa politică la vârf şi racolează cozile de topor ale românilor.

 • Jurnal de trădare. Câţi primari a mai racolat PSD
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jurnal de trădare. Câţi primari a mai racolat PSD

  Ordonanţa traseismului, scrisă de vicepremierul Liviu Dragnea, a fost publicată în Monitorul Oficial, deci începând de astăzi este în vigoare. Social-democraţii îşi vor îngroşa rândurile cu 16 primari din Dâmboviţa, opt din Teleorman şi unul din Botoşani. Deocamdată.

 • Toader: Hemoragia PPDD va continua, PSD e pregătit să guverneze singur
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Toader: Hemoragia PPDD va continua, PSD e pregătit să guverneze singur

  Liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, a declarat, luni, că nu are semnale privind plecări din PDL către PSD şi PNL, el adăugând că "hemoragia" din partea parlamentarilor PPDD către formaţiunile din USL se va mări, arătând că, în aceste condiţii, PSD este pregătit să guverneze singur.

 • Racolările UNPR, disperarea PNL
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Racolările UNPR, disperarea PNL

  Senatorul PNL Varujan Vosganian a declarat, miercuri, că UNPR e "tumoarea" clasei politice româneşti pentru că îşi face titlu de glorie din racolarea de parlamentari şi primari.

Modifică Setările