Stiri despre raceli

  64 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ghimbirul este „medicamentul“ bun la toate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ghimbirul este „medicamentul“ bun la toate

  Tot mai multe persoane consumă ghimbir, mai ales pe vreme ploioasă şi când temperaturile scad de-a binelea. Numărul mare de afecţiuni care se pot trata cu ajutorul ghimbirului este mare, de la cele mai diverse răceli pană la durerile articulare.

 • Frigul slăbeşte inima şi încheieturile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Frigul slăbeşte inima şi încheieturile

  Răcirea vremii îţi poate pune la grea încercare sănătatea, mai ales dacă ai sistemul imunitar slăbit sau dacă suferi de anumite afecţiuni cronice, cum sunt cele de inimă sau cele reumatice. Află ce măsuri poţi lua înainte ca neplăcerile să-şi facă simţită prezenţa.

 • Val de viroze provocat de vremea capricioasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Val de viroze provocat de vremea capricioasă

  Val de viroze şi pneumonii în judeţul Buzău. O dovedeşte numărul în creştere al afecţiunilor de sezon. Raportările Direcţiei de Sănătate Publică arată că în săptămâna 3-9 noiembrie, 2308 buzoieni au primit diagnosticul de viroză respiratorie după ce s-au prezentat la medic iar şapte au fost internaţi întrucât prezentau forme mai grave de boală.

 • Antibioticele naturale din cămară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Antibioticele naturale din cămară

  Unele dintre cele mai eficiente remedii împotriva răcelilor şi a altor infecţii sunt şi cele mai la îndemână. Nu e nevoie decât de câţiva paşi până la propria cămară.

 • Val de viroze şi pneumonii în Buzău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Val de viroze şi pneumonii în Buzău

  Aproape 3.500 de buzoieni au avut nevoie de tratament şi au mers la medicii de familie sau chiar la spital pentru a primi un tratament adecvat pentru viroze ori pneumonii. Cei mai afectaţi de bolile respiratorii au fost copiii.

 • Cum rişti să te
molipseşti de stres „la mâna a doua”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum rişti să te molipseşti de stres „la mâna a doua”

  Stresul se  transmite de la o persoană la alta la fel de uşor ca o banală răceală, au descoperit cercetătorii americani. Ne putem „contamina” de la prietenii, colegii şi chiar de la necunoscuţii stresaţi, susţine studiul lor.

 • Ce tratezi cu ajutorul vâscului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce tratezi cu ajutorul vâscului

  Cunoscut mai mult ca o plantă care aduce norocul în dragoste, vâscul poate fi folosit şi ca medicament. Migrenele, balonarea şi răcelile sunt doar câteva dintre afecţiunile pe care le poţi trata cu ajutorul acestei plante.

 • Ce sunt „răcelile la stomac“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce sunt „răcelile la stomac“

  În această perioadă, secţiile de pediatrie se confruntă cu numere mari de copii cu stări de vomă şi diaree, pe fondul infecţiilor virale digestive, spun specialiştii.

 • Siropuri pentru tuse, preparate în casă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Siropuri pentru tuse, preparate în casă

  Când sistemul imunitar este scăzut, te poţi îmbolnăvi cu uşurinţă, iar perioada de refacere poate fi mai lungă decât în mod obişnuit. Însă, terapia cu siropuri din plante te ajută să scapi mai repede de neplăcerile cauzate de vremea rea.

 • Alimente pentru o imunitate de fier
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente pentru o imunitate de fier

  Consumul de alimente fast-food creşte inflamaţia la nivelul ţesuturilor şi oboseşte organismul. Află ce trebuie să mănânci ca să te fereşti de boli în acest sezon!

 • Primăvara vine cu ploi, dar vremea va fi din ce în ce mai călduroasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primăvara vine cu ploi, dar vremea va fi din ce în ce mai călduroasă

  Luna martie marchează începutul calendaristic al primăverii, în ciuda faptului că temperaturile nu sunt de fiecare dată aşa cum ne-am aştepta. E de notorietate faptul că cele mai multe răceli şi viroze sunt înregistrate la început de primăvară, când soarele ne oferă falsa impresie a căldurii.

 • Cât de mult ne
expune un coleg răcit la îmbolnăvire
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât de mult ne expune un coleg răcit la îmbolnăvire

  Un singur coleg răcit contaminează cu virusuri jumătate din suprafeţele comune, cum ar fi clanţele, imprimanta sau frigiderul din birou. Şi asta doar până la ora prânzului, atenţionează specialiştii, care insistă ca persoanele răcite să-şi ia concediu medical.