Stiri despre racari

  110 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Două judecătoare din Răcari riscă excluderea din magistratură
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Două judecătoare din Răcari riscă excluderea din magistratură

  Consiliul Superior al Magistraturii a început o anchetă disciplinară faţă de judecătoarele Florica Mihalcea şi Adriana Voicu, de la judecătoria Răcari. Ele ar fi emis mai multe decizii care ţin loc de contracte de vânzare-cumpărare, fără să se asigure că vânzătorii sunt proprietarii de drept ai terenurilor şi caselor.

 • 1.000 de copii au petrecut de ziua lor la Răcari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  1.000 de copii au petrecut de ziua lor la Răcari

  Cântece, poezii, baloane colorate, dansuri moderne, dansuri populare, întreceri sportive! Acesta a fost tabloul general al manifestărilor organizate de Primăria Răcari pentru cei 1.000 de copii din localitate.

 • UPDATE: IMAGINI ŞOCANTE cu autobuzul care a lovit o tânără pe trecerea de pietoni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE: IMAGINI ŞOCANTE cu autobuzul care a lovit o tânără pe trecerea de pietoni

  O tânără în vârstă de 26 de ani, din localitatea dâmboviţeană Brezoaiele, a fost accidentată grav, marţi, pe o trecere de pietoni din Răcari, de către un autobuz în care se aflau 15 pasageri. Accidentul s-a petrecut chiar în faţa primăriei din Răcari. Camera de supraveghere amplasată pe instituţie a surprins momentul fatidic.

 • Craiova: Premieră în Oltenia: siturile arheologice, scanate tridimensional
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova: Premieră în Oltenia: siturile arheologice, scanate tridimensional

  Pentru prima dată în această parte de ţară, arheologii vor şti ce este în sol fără să mai fie nevoiţi să facă săpături. Scanarea geofizică şi 3D sunt considerate cele mai noi tehnici de determinare a construcţiilor romane, iar prin utilizarea lor se evită ceea ce arheologii numesc „săpături în gol“.

 • DECIZIE DE PROCUROR! Împuşti un om şi eşti lăsat liber
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  DECIZIE DE PROCUROR! Împuşti un om şi eşti lăsat liber

  Ginerele primarului din Ciocăneşti, Bogdan Popa, a scăpat basma curată în dosarul în care este acuzat de ucidere din culpă şi braconaj, după ce în luna decembrie a anului trecut, a împuşcat mortal un gonac pe câmpul de vânătoare.

 • Răcari, oraşul online
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Răcari, oraşul online

  Premieră în judeţul Dâmboviţa! Marius Caraveţeanu, primarul oraşului Răcari, a pus în practică un proiect de transparenţă totală în faţa cetăţenilor.

 • Campionat judeţean de fotbal la Răcari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Campionat judeţean de fotbal la Răcari

  În perioada 4 decembrie 2010 - 16 ianuarie 2011, se desfăşoară la Răcari Campionatul Judeţean de Fotbal în Sală - "Cupa oraşului Răcari" - o iniţiativă deocamdată unică în judeţ, care s-a bucurat de sprijinul nemijlocit al Inspectoratului Şcolar Dâmboviţa.

 • Primăria Răcari, încălzită de la soare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primăria Răcari, încălzită de la soare

  Premieră în judeţul Dâmboviţa! Sediul Primăriei Răcari şi Centrul de Asistenţă Medico-Social Ghergani vor fi încălzite cu ajutorul sistemelor bazate pe energie solară.

 • Problema câinilor fără stăpân, rezolvată la Răcari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Problema câinilor fără stăpân, rezolvată la Răcari

  În momentul de faţă, 104 căţei şi-au găsit cămin fericit la „Cuţu-Cuţu”.  Adăpostul de la Răcari a devenit deja neîncăpător pentru patrupedele abandonate pe străzile oraşului.

 • Inedit! Wirelles gratuit în oraşul Răcari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Inedit! Wirelles gratuit în oraşul Răcari

  Localnicii stau cu laptop-ul la poartă sau în grădină şi navighează fără probleme pe internet. Răcari este singura localitate din Dâmboviţa care le oferă cetăţenilor acces gratuit la internet prin reţeaua wirellles, care are o acoperire de 8 km.

 • De Ziua Tineretului - întreceri cu… oul în lingură la Răcari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De Ziua Tineretului - întreceri cu… oul în lingură la Răcari

  Bucurie maximă pentru tinerii din oraşul Răcari şi nu numai. Ieri, autorităţile locale le-au pregătit o sărbătoare ca la carte. Elevii şcolilor din oraş şi din satele arondate au participat la o serie de concursuri sportive, dar şi la numeroase competiţii hazlii: alergarea în sac, alergarea cu găleata plină, fuga cu oul în lingură sau alergatul în cerc.

 • Bază sportivă ultra-modernă la Răcari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bază sportivă ultra-modernă la Răcari

  La Răcari, s-a inaugurat o bază sportivă ultra-modernă, dotată şi cu instalaţie de nocturnă. Totul s-a construit prin asociare cu  Consiliul Judeţean Dâmboviţa.

 • Targoviste: Fugar prins şi băgat la închisoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Targoviste: Fugar prins şi băgat la închisoare

  Un tânăr de 22 de ani din oraşul Răcari, care era dat în urmărire naţională, pentru că se sustrăgea executării a 8 ani de închisoare, a fost prins, ieri, de poliţişti.

Modifică Setările