Stiri despre racari

  109 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Poliţia oraşului Răcari s-a mutat în casă nouă de sărbători
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poliţia oraşului Răcari s-a mutat în casă nouă de sărbători

  Poliţia Răcari are de vineri, un sediu nou în care să îşi desfăşoare activitatea. Inaugurarea noului sediu s-a făcut în prezenţa oficialităţilor administraţiei locale şi judeţene precum şi a conducerii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa. Clădirae se află în apropiere de DN 71.

 • IPJ Dâmboviţa:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  IPJ Dâmboviţa: "La Răcari, infracţiunile de tâlhărie au scăzut"

  "Poliţia Oraşului Răcari este o subunitate cu o situaţie operativă complexă care prin activităţile preventiv-educative şi de constatare desfăşurate reuşeşte să menţină un grad ridicat de siguranţă în comunitate". Constatarea conducerii IPJ vine ca un bilanţ  de sfârşit de an. Aşteptăm însă şi cifre concrete şi din celalalte oraşe dâmboviţene.

 • Un dâmboviţean a tras biletul norocos la 5/40
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un dâmboviţean a tras biletul norocos la 5/40

  Premiul categoriei I la 6/49 a fost acordat ultima dată în 15 septembrie, când un jucător a câştigat 11.371.103,71 lei cu un bilet completat cu trei variante simple. La Loto 5/40 s-a castigat premiul de categoria a II-a, in valoare de 62.018,40 lei.

 • Rapid Bucureşti vine la Răcari de
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rapid Bucureşti vine la Răcari de "Zilele Oraşului"!

  Pe 18 august, de "Zilele Oraşului Răcari", Rapid Bucureşti vine în localitatea dâmboviţeană pentru a susţine un meci amical cu Unirea, fostă divizionară C. Partida va începe de la ora 20.00, iar la Unirea Răcari vor evolua foşti componenţi ai echipei care odată evolua la nivel naţional.

 • GALERIE FOTO Culturile de rapiţă, măcinate de vijelii şi ploi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  GALERIE FOTO Culturile de rapiţă, măcinate de vijelii şi ploi

  Anul agricol 2013, prognozat a fi unul bun pentru ţărani, ar putea crea probleme dacă ploaia nu se va opri cât mai repede. Deja, la unele culturi se înregistrează întârzieri la recoltat, iar pământul este prea moale pentru a putea fi lucrat de ţărani. În Dâmboviţa, cele mai mari probleme se înregistrează la culturile de rapiţă, dar şi la orz, grau, secara şi orzoaica.

 • VIDEO Nici în mormânt nu scapi de hoţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Nici în mormânt nu scapi de hoţi

  Se întâmplă la Răcari, unde bărbat de 35 de ani,  a fost prins în flagrant, în timp ce dădea la o parte placa funerară de pe un mormânt. Bărbatul era în căutare de obiecte de valoare.

 • Judecătoarea mutată disciplinar la Buzău s-a reîntors la Răcari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Judecătoarea mutată disciplinar la Buzău s-a reîntors la Răcari

  Transferată disciplinar pentru trei luni la Judecătoria Buzău, printr-o decizie a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, judecătoarea Adriana Voicu s-a reîntors la Răcari (Dâmboviţa). Plecarea sa coincide cu intrarea în normalitate a activităţii Judecătoriei Buzău, care a mai scăpat de procesele legate de roviniete.

 • Judecătoarea Florica Mihalcea și cei trei grefieri de la Răcari au fost suspendați din funcție
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Judecătoarea Florica Mihalcea și cei trei grefieri de la Răcari au fost suspendați din funcție

  Decizia vine ca urmare a faptului că aceștia au fost trimiși în judecată de către procurorii DNA, care au reținut că magistrata și complicii săi au ”fabricat” mai multe dosare civile, urmare cărora o dâmbovițeancă, și ea inculpată în dosar, a fost împroprietărită cu o garsonieră în București și mai multe terenuri în comuna Tărtășești.

 • Persoanele neajutorate din Răcari, găzduite de primărie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Persoanele neajutorate din Răcari, găzduite de primărie

  Iniţiativa acestui gest omenesc, mai ales acum când temperaturile au scăzut mult sub zero grade Celsius, meteorologii preconizând a ajunge chiar la - 25 de grade Celsius, a aparţinut primarului oraşului Răcari, Marius Caraveţeanu.

 • CRUNT Povestea unui copil bătut de tatăl său, fost poliţist: “Mi-a dat cu pumnii în faţă. Aşa mă bate mereu” GALERIE FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CRUNT Povestea unui copil bătut de tatăl său, fost poliţist: “Mi-a dat cu pumnii în faţă. Aşa mă bate mereu” GALERIE FOTO

  Un băieţel de 13 ani, din oraşul dâmboviţean  Răcari a ajuns la spital plin de vânătăi şi răni, după ce, spun el, tatăl său l-a snopit în bătaie. Atât mama cât şi tatăl, fost poliţist, spun că băiatul a intrat într-un anturaj rău şi că nu era prima dată când fura diferite obiecte pentru a le vinde, fugind apoi cu zilele.

 • VIDEO Ministrul Funeriu a fugit de jurnalişti ca dracul de tămâie. El a tăiat panglica de inaugurare a liceului din Răcari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Ministrul Funeriu a fugit de jurnalişti ca dracul de tămâie. El a tăiat panglica de inaugurare a liceului din Răcari

  Bătaie de joc sau şiretenie ministerială. Aşa poate fi caracterizat comportamentul ministrului educaţiei Daniel Funeriu, prezent astăzi, la inaugurarea liceului din Răcari. Speriat probabil de posibilitatea de a comenta de marginea cazului de la Jean Monet sau a pictorialului sexy realizat la Constanţa, ministrul a fugit la propriu de jurnalişti.

 • Un milion de euro pentru asfaltarea drumurilor agricole la Răcari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un milion de euro pentru asfaltarea drumurilor agricole la Răcari

  Finanţarea este asigurată de Uniunea Europeană, iar lucrările vor fi definitivate până săptămâna viitoare. Vor fi asfaltate mai multe tronsoane de drumuri pe câmp, care însumează 9,5 km. Edilul oraşului intenţionează să întocmească şi alte proiecte.

 • DECIZIE Două judecătoare de la Răcari, excluse din magistratură de către CSM, pentru grave abateri disciplinare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  DECIZIE Două judecătoare de la Răcari, excluse din magistratură de către CSM, pentru grave abateri disciplinare

  Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a decis astăzi, cu unanimitate de voturi, să le excludă din magistratură pe Florica Mihalcea şi Adriana Voicu, judecătoare în cadrul Judecătoriei Răcari, acuzate că ar fi emis mai multe decizii care ţin loc de contracte de vânzare-cumpărare, fără să se asigure că vânzătorii sunt proprietarii de drept ai terenurilor şi caselor.

 • VIDEO Femeie lovită pe trecerea de pietoni de un camion
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Femeie lovită pe trecerea de pietoni de un camion

  O femeie de 29 de ani din oraşul dâmboviţean Răcari se poate considera norocoasă. Ea a scăpat cu răni minore după ce, în aecastă dimineaţă, a fost lovită pe trecerea de pietoni, de un camion. Victmia a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul de Urgenţă din Târgovişte pentru investigaţii. Aceasta le-a spus medicilor că acuză dureri de şold. Şoferul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 • Mai multe târguri de toamnă în Dâmboviţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mai multe târguri de toamnă în Dâmboviţa

  De anul acesta, a fost bifată pe harta târgurilor de toamnă din judeţul Dâmboviţa încă o localitate - Răcari. Tradiţia s-a reînnodat după o absenţă de 50 de ani şi s-a bucurat de o largă participare.

 • Poliţist lovit cu pumnul în faţă, într-o benzinărie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poliţist lovit cu pumnul în faţă, într-o benzinărie

  Doi bărbaţi din Răcari sunt căutaţi de toată poliţia dâmboviţeană după ce, noaptea trecută, l-au bătut pe un poliţist într-o staţie Peco din Răcari. Potrivit IPJ, agentul principal de poliţie se afla în timpul serviciului şi încerca să îi potolească pe cei doi care erau agitaţi.

 • Două judecătoare din Răcari riscă excluderea din magistratură
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Două judecătoare din Răcari riscă excluderea din magistratură

  Consiliul Superior al Magistraturii a început o anchetă disciplinară faţă de judecătoarele Florica Mihalcea şi Adriana Voicu, de la judecătoria Răcari. Ele ar fi emis mai multe decizii care ţin loc de contracte de vânzare-cumpărare, fără să se asigure că vânzătorii sunt proprietarii de drept ai terenurilor şi caselor.

Modifică Setările