Stiri despre putine

  10 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Piața forței de muncă, înghețată în Buzău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piața forței de muncă, înghețată în Buzău

  Buzău rămâne un județ sărac în oferte de locuri de muncă vacante. Doar 49 de slujbe sunt puse la dispoziția persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă. Muncitorii necalificați și confectionerii de îmbrăcăminte sunt cei mai cautați, în timp ce pentru persoanele cu studii superioare, nu este oferit nici măcar un post.

 • Scade numărul nașterilor în județul Buzău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scade numărul nașterilor în județul Buzău

  Buzoiencele nu își mai doresc copii ca altădată, potrivit statisticilor ultimilor ani. O confirmă chiar medicii din Maternitate, care au constatat că și în acest an numărul de nașteri a scăzut față de aceeași perioadă a anului trecut.

 • Călăraşi: Lăsaţi în voia sorţii, în caz de atac terorist
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Călăraşi: Lăsaţi în voia sorţii, în caz de atac terorist

  Cu doar trei adăposturi de protecţie civilă în tot judeţul, autorităţile lasă cetăţenii să se descurce singuri. Doar două adăposturi civile sunt funcţionale în municipiul Călăraşi, însă, unul aparţine spitalului TBC, iar celălalt GDF Suez.. Doamne fereşte, în caz de alarmă, doar 235 de persoane scapă cu viaţă din cei aproximativ 70.000 de locuitori ai municipiului.

 • Călăraşi: „Casa verde“, un program care bate pasul pe loc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Călăraşi: „Casa verde“, un program care bate pasul pe loc

  55 de dosare au fost depuse până în acest moment şi numai 9 au întrunit condiţiile necesare finanţării. În judeţul Călăraşi bugetul alocat Programului pentru anul 2010 este de 1.646.968 lei, asta însemnând peste 270 de sisteme ecologice .

Modifică Setările