Stiri despre putin plecati

  10 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO Adevărul Live: Despre biciclete şi o expediţie-maraton prin Europa cu băieţii de la „Puţin plecaţi”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Adevărul Live: Despre biciclete şi o expediţie-maraton prin Europa cu băieţii de la „Puţin plecaţi”

  După o călătorie de 49 de zile, în care au parcurs 4.116 km, de la Atlantic la Vama Veche, cei trei biciclişti de la „puţin plecaţi” au fost invitaţi la Adevărul Live pentru a povesti despre călătoria maraton, întâmplările fericite şi mai puţin fericite din ultimele şapte săptămâni petrecute-n şa, dar şi despre cultura bicicletelor în România.

 • Un sfârşit e un început
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un sfârşit e un început

  FINAL Cei trei biciclişti „puţin plecaţi“ au ajuns acasă după o călătorie de 49 de zile. Andrei Lescae îşi aminteşte cu nostalgie traseul din ultimele şapte săptămâni, cocoţat pe biclă.

 • Vreau înapoi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vreau înapoi

  Cei trei biciclişti „puţin plecaţi“ au trecut graniţa în România. În rolul povestitorului, Sebastian Bucur. „Puţin plecaţi“ este povestea a trei bărbaţi care au renunţat la scaunele comode şi aerul condiţionat de la birou, la patul confortabil de acasă, dar şi la stresul şi problemele cotidiene, pentru provocarea unei călătorii-maraton pe bicicletă.

 • Croaţia şi lecţia de istorie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Croaţia şi lecţia de istorie

  Cei trei biciclişti „puţin plecaţi“ în aventura europeană au trecut printr-o zonă marcatăde războiul care a măcinat în prima jumătate a anilor ’90 fosta Iugoslavie.

 • Stiluri de călătorit cu bicla
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Stiluri de călătorit cu bicla

  Sebastian Bucur, unul dintre cei trei biciclişti „puţin plecaţi“ în aventură de la Oceanul Atlantic până la Marea Neagră, a făcut o clasificare a călătoriilor pe bicicletă şi una a celor care le practică.

 • Vranţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vranţa

  Cei trei români „puţin plecaţi“ care parcurg cu bicicleta drumul de la malul Atlanticului până pe litoralul Mării Negre s-au afundat, în prima parte a călătoriei lor, în patria vinului. O experienţă marcantă, bogată şi cu un buchet inconfundabil: pe drumuri lăturalnice, în adevărata Franţă: Vranţa

 • Trei pe trei biciclete
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trei pe trei biciclete

  Trei români „puţin plecaţi“ şi-au propus să meargă pe bicicletă de la malul Atlanticului până pe litoralul Mării Negre. Au plecat pe 27 iulie din Arcachon. Vă prezentăm însemnările lor.

 • Cum adică pleci? Nu ai copil mic acasă?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum adică pleci? Nu ai copil mic acasă?

  Am primit întrebarea asta de la multă lume. Cumva, undeva, ceva nu e potrivit pentru un tată să-şi lase familia acasă şi să plece în excursie. Pare că normele societăţii noastre te cataloghează direct ca un părinte iresponsabil, insensibil şi egoist. „Îţi faci copilul şi apoi uiţi de el” a fost probabil cea mai răutăcioasă remarcă, continuată de un introspectiv „aşa sunteţi voi, bărbaţii!”. Halal tată!

 • De la Atlantic la Marea Neagră. Pe bicicletă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De la Atlantic la Marea Neagră. Pe bicicletă

  De unde până unde ideea asta? Dacă mă întrebaţi de ce facem asta şi de ce tocmai traseul ăsta nu ştiu exact ce să răspund. Uneori mă întreb şi eu, dar nu îmi vine în minte un răspuns evident. Pentru că aşa am simţit, pentru că am constatat că mă gândeam din ce în ce mai mult la această idee şi m-am lăsat dus de val, până când s-a transformat într-un vis.

Modifică Setările