Stiri despre puternice

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • 5 motive pentru care femeile puternice sunt cele mai rănite
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 motive pentru care femeile puternice sunt cele mai rănite

  Adesea, oamenii tind să creadă că femeile puternice sunt şi cele mai insensibile sau, cel puţin, sunt imune la suferinţă. Paradoxal, cele care par să aibă sufletul de piatră sunt extrem de sensibile şi devin vulnerabile când vine vorba de sentimente. Află de ce

 • Cine conduce Hollywood-ul: topul celor mai puternice femei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine conduce Hollywood-ul: topul celor mai puternice femei

  Cine conduce lumea? Aceste femei! Publicaţia „US Weekly“ a întocmit topul celor mai puternice femei din lume, printre acestea numărându-se nume precum Angelina Jolie, Beyonce şi Oprah Winfrey, personalităţi care şi-au meritat locul în clasament prin prisma încasărilor pe care le-au adus la box office, a trofeelor şi distincţiilor primite sau a personalităţii şi puterii de a construi un imperiu în afaceri.

 • INFOGRAFIE INTERACTIVĂ Cele
mai puternice armate din lume
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INFOGRAFIE INTERACTIVĂ Cele mai puternice armate din lume

  Dincolo de numărul de trupe şi de echipamentul militar, puterea unei armate depinde în mare măsură de potenţialul economic al şi de infrastructura ţării care o controlează, dar şi de resursele naturale pe care se poate baza în eventualitatea izbucnirii unui conflict.

 • Medicament
pentru durerile puternice: muzica
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Medicament pentru durerile puternice: muzica

  Muzica, fie ea clasică sau de jazz, a dovedit de-a lungul timpului calităţi importante pentru psihic: reduce stresul, ne relaxează, ne ajută să ne concentrăm mai bine. Iar acum cercetătorii ne oferă şi mai multe motive să ascultăm muzică de calitate.