Stiri despre putere politica

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ce facem cu Poliţia Română
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce facem cu Poliţia Română

  Peştele de la cap se împute! Situaţia în care a ajuns această importantă instituţie publică în ultima vreme, este fără precedent! Cu toţii i-am văzut pe poliţiştii sărind gardurile, în cazul suspectului de crimă de la Caracal! Cu toţii vedem aproape zilnic, reprezentanţi ai sindicatelor, aşa zis poliţişti, dându-şi cu părerea la televiziuni! În permanenţă aproape, vedem cu toţii incompetenţa, corupţia, prostia şi politizare a  instituţiei!

 • Moda crăpelniţei româneşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moda crăpelniţei româneşti

  Unii dintre aceştia au ajuns deja la stadiul de crăpelniţă, în timp ce alţii aspiră, se străduiesc şi fac totul să ajungă şi ei la crăpelniţa politică, de unde apoi, nu se mai dau duşi decât dacă le fac vânt alţi aspiranţi sau sunt alungaţi de popor cu pietre. Doar că aceşti politicieni nu ţin cont de sensul cuvântului crăpelniţă, îl ignoră cu bună ştiinţă şi nu-i interesează că pot crăpa şi din prea multă putere politică!!!

 • Cum şi de ce puterea schimbă oamenii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum şi de ce puterea schimbă oamenii

  „Cel sătul nu-l înţelege pe cel flămând“, spune o vorbă din popor, care conţine în sine o bună doză de adevăr. Acum câţiva ani, justeţea acestui proverb a fost demonstrată şi ştiinţific. În cadrul unui experiment, cercetătorii danezi au rugat un grup de persoane să-şi exprime susţinerea în favoarea diferitor politici guvernamentale.

 • Ucraina îşi schimbă istoria
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ucraina îşi schimbă istoria

  De câteva zile, Kievul este din nou pe prima pagină. Este trendy să zici că ai fost măcar o dată în viaţă prin Ucraina, că ştii bine unde este Piaţa Independenţei, să afirmi cu convingere despre divizarea ţării în câteva zone de influenţă şi să aştepţi să vezi cum se termină jocul început pe 29 – 30 noiembrie.

 • TVR, ca un câmp de luptă în războiul dintre Palate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  TVR, ca un câmp de luptă în războiul dintre Palate

  În războiul fără milă, fără reguli şi fără nici un fel de urmă de preocupare pentru români şi România dintre preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta, protagoniştii recurg la orice fel de armament. Nu le putea scăpa din vedere audiovizualul românesc pe care şi unul, şi altul se zbat să şi-l subordoneze.

Modifică Setările