Stiri despre puscarie

  708 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Afacerile puşcăriei, denunţate pe blog
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Afacerile puşcăriei, denunţate pe blog

  Directorul Penitenciarului Pelendava, Ion Craioveanu, este acuzat că a prejudiciat unitatea pe care o conduce cu zeci de mii de lei. Un site făcut de angajaţi din puşcăriile craiovene dezvăluie afaceri necurate derulate între conducerile celor două penitenciare din judeţul Dolj.

 • Captură de heroină de la un deţinut închis la Bacău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Captură de heroină de la un deţinut închis la Bacău

  O reţea de traficanţi de droguri a fost anihilată la Penitenciarul Bacău de către lucrătorii de la Crimă Organizată, coordonaţi de procurorii DIICOT. Oamenii legii au acţionat după ce au fost informaţi că un pachet cu droguri va ajunge la unul dintre deţinuţi.

 • Traficanţi de emigranţi basarabeni după gratii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Traficanţi de emigranţi basarabeni după gratii

  Constantin Ciocoiu şi Ioan Filip ar putea sta 5 ani în spatele gratiilor, în timp ce partenerii lor Maria Ciocoiu (soţia lui Constantin Ciocoiu - n.r.) şi Iulian Popov s-au ales cu cazierul pătat, fiind condamnaţi la câte 3 ani de închisoare cu suspendare.

 • Opt ani de puşcărie, pentru că şi-a ucis soţia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Opt ani de puşcărie, pentru că şi-a ucis soţia

  Ros de gelozie, Eugen Broască şi-a lovit consoarta cu capul de masa din bucătărie, pentru că-l înşelase. Judecătorii brăileni l-au condamnat şi deferit justiţiei pentru omor. În august, Broască a ucis-o în bătaie pe Dorina, soţia sa, care a recunoscut că-l înşelase cu un prieten.

 • Ucigaşul lui Nemescu ajunge la puşcărie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ucigaşul lui Nemescu ajunge la puşcărie

  Poliţiştii vor pune în aplicare mandatul de arestare eliberat pe numele lui Ali Imran, cetăţeanul britanic fiind condamnat definitiv. Britanicul de origine pakistaneză Ali Imran- autorul accidentului rutier în care şi-a pierdut viaţa Cristian Nemescu -  a fost condamnat definitiv, ieri, la şase ani de închisoare.

 • 10% prezenţa la vot la puşcărie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  10% prezenţa la vot la puşcărie

  La Penitenciarul de Maximă Siguranţă Botoşani se votează prin intermediul urnei speciale adusă de la Liceul Pedagogic. 14 persoane arestate preventiv şi încarcerate la Inspectoratul Judeţean de Poliţie vor vota în această dimineaţă.

 • Viaţa văzută din puşcărie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viaţa văzută din puşcărie

  Furia, tristeţea, dorul - toate sentimente ale oamenilor ajunşi după gratii - se regăsesc în imaginile surprinse de deţinutele de la Târgşor. Câteva deţinute au primit aparate de fotografiat. Rezultatul: cea mai sinceră radiografie a lumii din spatele gratiilor.

 • S-a sinucis în puşcărie deşi era liber
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  S-a sinucis în puşcărie deşi era liber

  Potrivit unui articol din ziarul ¨City¨, un cetăţean italian în vârstă de 41 de ani s-a sinucis în puşcăria din oraşul Palmi situat în regiunea Reggio Calabria.

Modifică Setările