Stiri despre publicitate

  338 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Focşani: Moş Crăciun se închiriază prin Mica Publicitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Focşani: Moş Crăciun se închiriază prin Mica Publicitate

  Mihai Diaconu joacă rolul bătrânului cu barba albă de şapte ani, pentru copiii focşănenilor. Nu orice părinte îşi permite să îl închirieze. Fiecare reprezentaţie costă în medie 50 sau 300 de lei, dacă cererea vine din partea societăţilor comerciale.

 • Porcul de Crăciun s-a mutat din obor la mica publicitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Porcul de Crăciun s-a mutat din obor la mica publicitate

  Crescătorii dau anunţuri în ziar fiindcă autorizaţia şi chiria la piaţă sunt scumpe. Kilogramul de porc viu se vinde cu opt lei, iar animalele sunt tăiate de regulă în faţa clientului. La mare căutare este şi carnea de iepure, care este de cinci ori mai scumpă.

 • Florin Gâţ, poetul care face publicitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Florin Gâţ, poetul care face publicitate

  A trecut prin mai multe domenii de activitate, a vrut să fie poet, dar a renunţat repede la idee, iar acum face publicitate pe o piaţă care deocamdată percepe destul de greu conceptul şi unde mulţi cred că a face publicitate înseamnă să inscripţionezi câteva pixuri

 • Eva Cristache,Voice-ower de la 3 ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Eva Cristache,Voice-ower de la 3 ani

  Deşi a împlinit doar 10 anişori, târgovişteanca se poate mândri cu cele peste 50 de spoturi publicitare înregistrate şi difuzate la Kiss Fm.

 • Tiger Woods pierde contracte publicitare, după scandal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tiger Woods pierde contracte publicitare, după scandal

  Deşi pentru media şi pentru internet, în special pentru portalul Yahoo!, aventurile amoroase şi accidentele, de circulaţie sau familiale, ale jucătorului de golf american Tiger Woods reprezintă în aceste zile o veritabilă mană cerească, pentru agenţiile publicitare care "vând produsul numărul 1 din lume în lumea sportului" la televiziuni afacerile merg prost, puritanul public american neagreând aventurile extraconjugale ale vedete

 • Devoratorii de reclame au făcut noapte albă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Devoratorii de reclame au făcut noapte albă

  Sute de persoane au urmărit aseară şase ore de reclame, difuzate în toate colţurile lumii, care au încercat să transmită mesaje despre diverse tipuri de produse.