Stiri despre publicitate

  360 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Doar show-ul mai face bani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Doar show-ul mai face bani

  Cinci televiziuni cu 27 de emisiuni fac legea diverstimentului TV din această toamnă. Câţi bani produce această inflaţie de „voie bună şi antren”?

 • Publicitatea online se mută pe Facebook
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Publicitatea online se mută pe Facebook

  E gratuită şi poate ajunge la mii de clienţi printr-un singur click. Publicitatea pe Facebook cunoaşte un trend ascendent, tot mai mulţi agenţi economici preferând să-şi promoveze serviciile prin intermediul reţelei de socializare. Specialiştii spun însă că advertisingul de pe Facebook nu are întotdeauna impactul dorit.

 • După Microsoft, şi Google se arată interesat de Yahoo
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  După Microsoft, şi Google se arată interesat de Yahoo

  Gigantul Google a  purtat discuţii cu cel puţin două fonduri de investiţii despre posibilitatea de a le ajuta să finanţeze un acord pentru a cumpăra Yahoo, potrivit unor surse citate de Wall Street Journal, dar nu a fost înaintată nicio ofertă formală.

 • Branduri interzise pentru vedete
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Branduri interzise pentru vedete

  Asocierea unui brand cu o vedetă cât mai recunoscută pe plan internaţional pare să fie o reţetă învechită de promovare. Firmele Lacoste şi Abercrombie & Fitch au cerut public ca diverse persoane sau vedete să nu le mai poarte produsele, din cauza nepotrivirilor de imagine.

 • De ce „vinde sexul“ mai bine decât orice altceva
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce „vinde sexul“ mai bine decât orice altceva

  Promovarea produselor cu ajutorul modelelor seducătoare este una dintre practicile preferate ale publicitarilor. Este ştiut faptul că „sexul vinde“, dar nu se ştia de ce.

 • Finanţare pentru IMM-uri (P)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Finanţare pentru IMM-uri (P)

  Secretariatul Tehnic Permanent al Pactului Teritorial pentru Ocupare si Incluziune Sociala Regiunea Sud Est își informează beneficiarii ca începând de vineri, 09.09.2011 IMM-urile pot solicita sprijinul statului pentru obținerea de finanțări in cadrul "Programului Mihail Kogălniceanu pentru întreprinderile mici si mijlocii".

 • Profiturile firmelor, în picaj şi în 2010
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Profiturile firmelor, în picaj şi în 2010

  Pe fondul scăderii puterii de cumpărare a clienţilor, dar şi a partenerilor de afaceri, companiile au avut vânzări şi randamente mai mici anul trecut, faţă de 2009. Datele de bilanţ ale firmelor pe 2010, publicate ieri pe site-ul Ministerului Finanţelor, arată că majoritatea agenţilor economici au avut performanţe mai slabe decât în 2009.

 • Filmele care fac bani pe TV
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Filmele care fac bani pe TV

  Filmele de acţiune din prime-time atrag cele mai mari volume de publicitate comercială. „Titanic“ a vândut spaţii publicitare în valoare de 100.000 de euro pentru Pro TV, ocupând prima poziţie în topul filmelor cu cele mai mari venituri din reclamele difuzate.

 • Forbes: Pro TV ratează profitul cu Europa League
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Forbes: Pro TV ratează profitul cu Europa League

  Europa League este o dovadă că fotbalul nu mai face bani la televiziunile noastre. Nici Pro TV n-a reuşit să-şi scoată banii din fotbalul internaţional difuzat în ultimii doi ani.

 • Forbes: Publicitatea din online va depăşi ziarele în 2012
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Forbes: Publicitatea din online va depăşi ziarele în 2012

  Publicitatea pe Internet va fi cel mai dinamic segment al pieţei de publicitate în următorii cinci ani, depăşind ziarele în 2012 şi devenind al doilea mediu în funcţie de veniturile din publicitate după televiziune.

Modifică Setările