Stiri despre public

  412 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Târgu-Mureş: Maraton de teatru la Naţional
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Maraton de teatru la Naţional

  Actorii Teatrului Naţional sărbătoresc astăzi Ziua Europei pe scenă. Astfel, ei vor prezenta publicului mureşean trei spectacole, însumând în total nouă ore de teatru.

 • Samfest Rock se mută la Aeroclubul Satu Mare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Samfest Rock se mută la Aeroclubul Satu Mare

  Festivalul Internaţional Samfest Rock din acest an se mută la Aeroclubul Satu Mare, situat la periferie, mai precis lângă Aeroportul Internaţional Satu Mare. Principalele motive sunt lipsa de spaţiu şi dorinţa organizatorilor de a nu deranja locatarii.

 • Partenerii statului, aleşi pe sprâceană
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Partenerii statului, aleşi pe sprâceană

  Viitoarea Lege a parteneriatului public-privat impune reguli stricte pentru investitorii privaţi care vor să se alieze cu autorităţile publice. Numai autoritatea publică poate iniţia parteneriate, iar la retragerea unilaterală a partenerului privat, acesta pierde toată investiţia făcută până la plecare.

 • Transportul public în comun, la cheremul lui Rădoi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Transportul public în comun, la cheremul lui Rădoi

  Ion Rădoi, liderul sindicaliştilor de la metrou, a devenit şi liderul celor de la RATB. Conduce astfel, sindicaliştii celor mai mai importante mijloace de transport în comun, chiar dacă acestea sunt administrate de două instituţii diferite: Metrorexul de Ministerul Transporturilor, iar RATB-ul de Primăria Generală.

 • De ce se uită lumea la patinaj artistic?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce se uită lumea la patinaj artistic?

  Deşi este un sport cu o tradiţie centenară, pentru care se organizează competiţii internaţionale de mare anvergură, popularitatea patinajului artistic este controversată, conform publicaţiei online cracked.com.

 • Braşov: Vonda Shepard vine la Dramatic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Braşov: Vonda Shepard vine la Dramatic

  Cântăreaţa americană Vonda Shepard, care a compus muzica celebrului serial „Ally McBeal" concertează mâine, de la ora 20.00, la Teatrul „Sică Alexandrescu".

 • Ce pensii de lux au categoriile privilegiate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce pensii de lux au categoriile privilegiate

  Premierul Emil Boc este dispus să taie din pensiile demnitarilor, considerate „privilegiate”. Guvernul a adoptat un proiect de lege privind sistemul public de pensii prin care anumite categorii sociale vor fi nevoite să piardă între 1.100 şi chiar peste 20.000 de lei.

 • Braşov: „Pescuitorii de perle“, pe scena Operei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Braşov: „Pescuitorii de perle“, pe scena Operei

  Weekendul aduce la Braşov un spectacol impresionant în trei acte, care reuneşte soliştii, corul, orchestra şi baletul Operei. Specatcolul începe de la ora 18.30, sub bagheta dirijorului Traian Ichim.

 • Focşani: Patru WC-uri pentru nevoile unui oraş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Focşani: Patru WC-uri pentru nevoile unui oraş

  Doar două toalete publice cu taxă şi alte două aşa zis ecologice asigură necesităţile a 100.000 de locuitori.Deşi în Focşani au existat mai multe toalete publice, acestea au fost concesionate iar cei care le-au preluat le-au schimbat destinaţia.

 • „Oraşul plutitor“, deschis publicului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Oraşul plutitor“, deschis publicului

  Giganticul vas de croazieră „Oasis of the Seas“ şi-a deschis puntea pentru curioşi.Pachebotul este proprietatea companiei Royal Carribbean Cruise Lines şi a costat aproape 900 de milioane de euro.

 • Braşov: Show de pantomimă la Reduta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Braşov: Show de pantomimă la Reduta

  George Ciolpan, actorul mim de talie internaţională va prezenta în faţa braşovenilor un spectacol extraordinar de pantomimă intitulat „Comic Mime Show".

Modifică Setările