Stiri despre psihopatie

  8 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cine sunt, de fapt, psihopaţii şi de ce se împart în buni şi răi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine sunt, de fapt, psihopaţii şi de ce se împart în buni şi răi

  Psihopatul bun se deosebeşte de cel rău prin deciziile şi raporturile pe care le are faţă de oamenii din jurul său şi de evenimente pe care le trăieşte. Niciuna dintre stări nu este  permanentă, în funcţie de unii parametrii omul poate schimba tabăra, de la cei buni, la cei răi şi invers.

 • Dependenţa de selfie poate ascunde persoane cu trăsături de psihopaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dependenţa de selfie poate ascunde persoane cu trăsături de psihopaţi

  Fotografiile de tip selfie au cucerit lumea online, iar popularitatea lor naşte dependenţă în rândul tinerilor şi nu numai. Potrivit oamenilor de ştiinţă, persoanele care postează la nesfârşit selfie-uri pe reţelele sociale prezintă trăsături caracteristice pentru personalităţile psihopate.

 • De ce psihopaţii pot avea mai mult succes în viaţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce psihopaţii pot avea mai mult succes în viaţă

  Chiar dacă un om diagnosticat ca fiind psihopat poate avea manifestări violente, este important să cunoaştem că şi această boală poate avea grade diferite de gravitate. Astfel, doi profesori de psihologie de la Oxford ne dezvăluie lucrurile pe care le-am putea învăţa de la psihopaţi în domenii precum cariera, relaţii interpersoanale sau chiar dragoste.

 • VIDEO Cât de
diferit este creierul unui psihopat de cel al unui om obişnuit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Cât de diferit este creierul unui psihopat de cel al unui om obişnuit

  Atacul de la Connecticut a deschis din nou dezbaterea despre sistemul medical şi problemele celor bolnavi psihic. De asemenea, creierul psihopaţilor a revenit în atenţie, acesta fiind diferit de cel al oamenilor normali, după cum au arătat studiile cercetătorilor de-a lungul timpului.

 • Cum recunoşti un psihopat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum recunoşti un psihopat

  Psihopaţii sunt renumiţi pentru abilitatea lor de a manipula oamenii. Cu toate acestea, deseori, ei se dau de gol involuntar, susţin cercetătorii de la Universitatea Cornell din Statele Unite ale Americii.

 • Unu din 25 de manageri poate fi un psihopat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Unu din 25 de manageri poate fi un psihopat

  Calităţile unui bun manager sunt, de cele mai multe ori, identice cu simptomele unui psihopat, arată un studiu ştiinţific al Universităţii British Columbia din Canada, realizat pentru un documentar ce va apărea miercuri la BBC2.

Modifică Setările