Stiri despre provident

  29 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Tinerii până în 25 de ani cred că au o situaţie financiară mai bună decât a părinţilor lor. 13% au deja credite ipotecare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tinerii până în 25 de ani cred că au o situaţie financiară mai bună decât a părinţilor lor. 13% au deja credite ipotecare

  Peste un sfert (26%) dintre tinerii generaţiei Z (formată, de regulă, din persoanele care s-au născut începând din anul 2000 – n.r.) iau în calcul un credit ipotecar în următorul an, în condiţiile în care se gândesc deja la achiziţia unei case, potrivit unui studiu efectuat de firma de cercetare Ipsos, la comanda grupului britanic International Personal Finance (IPF), care operează Provident Financial România.

 • SONDAJ Doar
67% din români citesc un document înainte să îl semneze, deşi consideră că este
foarte important
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  SONDAJ Doar 67% din români citesc un document înainte să îl semneze, deşi consideră că este foarte important

  Circa 96% dintre români consideră că e important să citească foarte atent orice document înainte să-l semneze, fie că este vorba despre un contract pentru achiziţia locuinţei sau pentru vânzarea unor bunuri, despre un contract de credit sau despre contractul de muncă. Cu toate acestea, doar 67% spun că citesc cu atenţie contractele de fiecare dată.

 • INFOGRAFIC Ce îi
îngrijorează pe români în 2017
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INFOGRAFIC Ce îi îngrijorează pe români în 2017

  Creşterea costului de trai, mai ales a cheltuielilor cu utilităţile şi a costurilor cu locuinţa, frica de a-şi pierde locul de muncă şi evoluţia economiei sunt printre principalele îngrijorări ale românilor în 2017, potrivit unui sondaj desfăşurat de compania britanică de cercetare GfK UK.

 • Cum a fost forţat Provident să iasă din Slovacia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum a fost forţat Provident să iasă din Slovacia

  Grupul britanic International Personal Finance (IPF), unul dintre cei mai importanţi furnizori de credite la domiciliu din Europa, a decis să iasă din piaţa de credite de consum din Slovacia după ce autorităţile din aceata ţară au înăsprit "peste noapte" legislaţia cu privire la protecţia consumatorului de servicii financiare.

 • „Culorile sunt surse inepuizabile în
mâinile creatorilor de artă“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Culorile sunt surse inepuizabile în mâinile creatorilor de artă“

  Anisia Călin vorbeşte despre artă, despre sensul artistului în lume, despre frumuseţea lucrurilor şi ce e de făcut cu ea cu o forţă şi o încredere de om mare, care a avut tot timpul să stea să reflecteze, să întoarcă totul pe-o parte şi pe alta.

 • Pianistul care a învăţat muzică de la lăutari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pianistul care a învăţat muzică de la lăutari

  Din cei 16 ani împliniţi, Mircea Vasile Logojan are mai bine de 10 ani experienţă ca pianist, peste 50 de diplome de excelenţă primite la concursuri şi un vis care stă să se împlinească.

 • Amalia, vicecampioana la karate pasionată de pictură
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Amalia, vicecampioana la karate pasionată de pictură

  Dacă s-ar prezenta mâine la un interviu de angajare, cea mai mare provocare a Amaliei Ifrosă nu ar fi să-şi stăpânească emoţiile, ci să reuşească să-şi îndese, în două pagini de CV, toate reuşitele obţinute până acum.

 • Sibiul, văzut altfel 
de Gabriel Popa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiul, văzut altfel de Gabriel Popa

  Gabriel Popa are şi devotamentul, şi înclinaţia proprii unui artist grafic, însă desenele sale nu sunt doar expresia unor gânduri – pentru Gabriel, înseamnă şi o formă de recuperare medicală. Băiatul de 15 ani e diagnosticat cu autism. Desenează lumea pe care o vede în fiecare zi, uneori colorată şi veselă, alteori – searbădă şi imperfectă.

 • Mălina Ciobanu,
violonistă: „La
10 ani 
am ajuns studentă la Conservatorul din Iaşi“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mălina Ciobanu, violonistă: „La 10 ani am ajuns studentă la Conservatorul din Iaşi“

  „Zeci de concursuri şi premii, sute de repetiţii, mii de partituri, milioane de note muzicale şi nenumărate aplauze şi ovaţii. Aşa pot fi rezumate munca şi eforturile asidue pe care le-am depus încă de la început, pentru ca talentul meu să se transforme în performanţă.“ Mălina Ciobanu are doar 17 ani şi este deja o stea a muzicii, în drumul său spre a deveni o supernovă. Vioara e mai mult decât o pasiune, face parte din însăşi fiinţa sa.

 • Dorel Mărgărit, tânărul care se visează desenator de animaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dorel Mărgărit, tânărul care se visează desenator de animaţie

  Dorel Mărgărit este elev la Liceul de Arte Plastice „Nicolae Tonitza“ din Bucureşti şi visează să ajungă departe, să fie creator de animaţie. Nu trece zi în care să nu schiţeze măcar ceva şi nu trece o săptămână în care să nu muncească cu simţ de răspundere, ca un om mare, pentru a-şi perfecţiona talentul.

 • Andreea Vasiliu pictează 
ca să fie mereu tânără
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Andreea Vasiliu pictează ca să fie mereu tânără

  Andreea Vasiliu a crescut desenând portrete. Când era mică, zâmbea timid la complimentele din partea vreunui coleg de grădiniţă impresionat de desenele ei. Mai târziu, a început să participe la concursuri mai mult împinsă de profesorii de la şcoală decât mânată de vreo ambiţie proprie.

 • Mădălin Nedelcu: „Ador actul artistic, sub orice formă!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mădălin Nedelcu: „Ador actul artistic, sub orice formă!“

  Mădălin Nedelcu se află în pragul tinereţii, are 18 ani împliniţi, este mândru absolvent al Liceului de Arte „Hariclea Darclee“ din Brăila şi ia viitorul cu asalt. Chitara clasică este ca o prelungire firească a mâinilor sale, iar băiatul are atât de multe planuri – atenţie!, nu visuri –, atât de multe idei, încât numai tinereţea le poate justifica şi, în egală măsură, realiza.

 • SONDAJ Ce ar face românii cu 10.000 de lei: trei din 10 ar pleca în vacanţă sau şi-ar repara locuinţa şi doar doi şi-ar deschide o afacere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  SONDAJ Ce ar face românii cu 10.000 de lei: trei din 10 ar pleca în vacanţă sau şi-ar repara locuinţa şi doar doi şi-ar deschide o afacere

  Dacă ar avea în buzunar 10.000 de lei, mai bine de o treime dintre români şi-ar renova locuinţa, 31% dintre ei şi-ar achita creditele, iar 30% ar pune banii deoparte pentru a economisi, relevă un sondaj realizat la cererea Provident Financial România - cea mai mare instituţie financiară nebancară axată pe acordarea creditelor la domiciliu.

 • SONDAJ Provident: costurile vieţii îi îngrijorează pe cei mai mulţi 
clienţi din România, dar 6 din 10 cred că economia ţării se va îmbunătăţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  SONDAJ Provident: costurile vieţii îi îngrijorează pe cei mai mulţi clienţi din România, dar 6 din 10 cred că economia ţării se va îmbunătăţi

  58% dintre clienţii instituţiilor financiare nebancare din România consideră că economia României se va îmbunătăţi în următoarele 12 luni, în timp ce 19% dintre ei apreciază că situaţia economică va rămâne stabilă în 2015, potrivit unui studiu desfăşurat de compania britanică de cercetare GfK în toate ţările în care este prezent International Personal Finance (IPF), grupul din care face parte Provident Financial România.

 • Una caldă, alta rece de la Provident: va reduce costurile de împrumut, dar îi va verifica pe clienţi la Biroul de Credit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Una caldă, alta rece de la Provident: va reduce costurile de împrumut, dar îi va verifica pe clienţi la Biroul de Credit

  Provident Financial România a anunţat luni că a introdus în portofoliu împrumuturi cu costuri reduse pentru clienţii existenţi şi mai multă flexibilitate în ce priveşte sumele şi perioadele disponibile. În acelaşi timp însă, compania de microcreditare a anunţat că din primul trimestru al anului viitor va începe să interogheze Biroul de Credit pentru a-i verifica pe clienţi.

 • Gălăţeni înşelaţi de o angajată
Provident
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gălăţeni înşelaţi de o angajată Provident

  După ce le dădea oamenilor bani, gălăţeanca Lucica Negrea se plângea că are soţul bolnav şi că ar avea nevoie de bani. Îi primea de la oameni, dar uita apoi să le mai plătească ratele. Poliţia o va ancheta pentru înşelăciune, iar firma Provident a concediat-o.

 • VIDEO Casiera unei firme de împrumuturi, înjunghiată şi tâlhărită într-un bloc din Buzău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Casiera unei firme de împrumuturi, înjunghiată şi tâlhărită într-un bloc din Buzău

  Poliţiştii buzoieni îl caută de luni seară pe autorul unui jaf anunţat la 112 de casiera unei cunoscute firme de creditare. Femeia, în vârstă de 29 de ani, pretinde că după ce a înjunghiat-o cu un cuţit, în abdomen, agresorul i-a furat suma de peste 7.000 de lei, din geantă. Tâlhăria s-ar fi produs pe scara unui bloc, unde femeia intrase pentru a se întâlni cu un client.