Stiri despre protest

  5588 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Profesorii şi elevii aşteaptă în tensiune concedierile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Profesorii şi elevii aşteaptă în tensiune concedierile

  Disponibilizările anunţate de Ministerul Educaţiei îi revoltă pe angajaţii din învăţământ . Botoşănenii care au copii la şcoală spun că ar ieşi în stradă să-i susţină pe dascăli, dacă aceştia vor decide să recurgă la proteste.

 • Buzău: Profesori disponibilizaţi şi clase comasate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Buzău: Profesori disponibilizaţi şi clase comasate

  După ce au fost trimişi în concediu fără plată şi li s-au tăiat sporurile, profesorii au primit o nouă lovitură. De la 1 septembrie 2010, la nivelul ţării vor fi reduse 15.000 de posturi din învăţământ. La nivelul judeţului Buzău, 324 de posturi vor fi reduse, ceea ce înseamnă că dascălii vor rămâne fără locuri de muncă.

 • Târgu-Mureş: Cu rabla la protest
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Cu rabla la protest

  Angajaţii reprezentanţei unei firme de leasing şi asigurări din Târgu-Mureş s-au trezit astăzi cu o caroserie de maşină în faţa sediului. Potrivit realitatea.net aceasta fusese adusă de un mureşean nemulţumit de serviciile firmei.

 • Pensionarii gălăţeni ameninţă cu proteste stradale în fiecare lună
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pensionarii gălăţeni ameninţă cu proteste stradale în fiecare lună

  Nemulţumiţi de creşterea preţurilor şi a taxelor, dar şi de faptul că nu le-au fost majorate pensiile pentru grupele I şi II de muncă, reprezentanţii vârstei a treia ameninţă că vor ieşi în fiecare lună în stradă.  Ei sunt hotărâţi să meargă să protesteze şi în faţa Guvernului.

 • Galaţi: Profesorii nu vor să recupereze orele pierdute
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Galaţi: Profesorii nu vor să recupereze orele pierdute

  Profesorii gălăţeni nu vor, sub nicio formă, să recupereze orele pierdute în lunile noiembrie şi decembrie din cauza concediului fără plată în care au fost trimişi de guvernanţi

 • Protest spontan al angajaţilor de la Arpechim
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Protest spontan al angajaţilor de la Arpechim

  Angajaţii de la Arpechim au protestat, în această dimineaţă, timp de două ore pentru că le-a fost prelungit preavizul până la sfârşitul lunii. Asta înseamnă că nu vor primi banii pe 6 ianuarie, aşa cum se aşteptau.

 • O fostă disidentă interpelată fără menajamente la Moscova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O fostă disidentă interpelată fără menajamente la Moscova

  Fosta disidentă sovietică şi militantă pentru drepturile omului Liudmila Alekseeva, 82 de ani, a fost interpelată fără menajamente de poliţie joi în centrul Moscovei în timpul unei manifestaţii de opozanţi, a constatat un fotoreporter al AFP.

 • Târgu-Jiu: Un bătrân acuză primarul că i-a furat pământul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Jiu: Un bătrân acuză primarul că i-a furat pământul

  Un bătrân din comuna Dăneşti a protestat astăzi în faţa sediilor Parchetului şi Poliţiei pe motiv că Emilian Rusu, primarul din Dăneşti, l-ar fi deposedat ilegal de un teren, proprietate personală. Procurorii nu i-au dat câştig de cauză, iar bătrânul a ajuns la disperare.  

 • Egiptenii construiesc un zid subteran la graniţa cu Fâşia Gaza - Revista presei internaţionale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Egiptenii construiesc un zid subteran la graniţa cu Fâşia Gaza - Revista presei internaţionale

  Presa internaţională de astăzi scrie despre construirea unui zid subteran la graniţa Egiptului cu Fâşia Gaza, despre explozia unuei gume de mestecat ce a provocat moartea unui student şi despre protestele de la Ierusalim. De asemenea, comandantul forţelor de securitate de la Bagdad a fost concediat după atentatele cu bombă, iar cinci americani au fost arestaţi în Pakistan.

 • Greva foamei la Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane din Deva
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Greva foamei la Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane din Deva

  Liderul sindicatului de la Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane (MCDR) Deva, Iosif Ferencz, a intrat, astăzi, în greva foamei. Acesta este nemulţumit de lipsa de comunicare cu conducerea instituţiei şi că nu se iau măsuri pentru a se proteja o parte din monumentele muzeului, aflate în stare de degradare.

 • VIDEO „Ziua fără Berlusconi“: italienii îi cer demisia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO „Ziua fără Berlusconi“: italienii îi cer demisia

  O iniţiativă lansată de bloggeri a scos ieri în stradă între 350.000 şi 500.000 de italieni. Societatea civilă, opoziţia şi intelectualii încearcă să-l forţeze pe premier să renunţe la reformele din Justiţie ce l-ar scăpa de procese şi îi cer demisia pentru că „strică imaginea Italiei în lume“.

 • Protest la Spitalul Judeţean
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Protest la Spitalul Judeţean

  Cei 59 de angajaţi ai Spitalului Judeţean care-şi desfăşoară activitatea în laboratorul unităţii au protestat ieri, pentru a doua oară, faţă de decizia conducerii de a externaliza laboratorul de anul viitor.

Modifică Setările