Stiri despre protest

  5588 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Părinţii protestează împotriva comasării şcolilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Părinţii protestează împotriva comasării şcolilor

  Peste 50 de părinţi ai elevilor Şcolii Generale „Dariu Pop“ au protestat azi în faţa Primăriei Satu Mare ca urmare a intenţiei Inspectoratului Şcolar General de a comasa şcolile. Pentru că nu au fost primiţi de inspectorii şcolari, părinţii şi-au vărsat nervii pe edilii Sătmarului.

 • Galaţi: Proteste de stradă ale pensionarilor:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Galaţi: Proteste de stradă ale pensionarilor: "Arătăm mai bătrâni decât suntem!"

  Aproape 100 de pensionari gălăţeni au înfruntat gerul de afară şi au pichetat Prefectura în semn de protest faţă de dificultăţile financiare cu care se confruntă. Oamenii spun că sunt nemulţumiţi de creşterea preţurilor şi a taxelor, de noile criterii impuse pentru acordarea biletelor de tratament în staţiunile  balneoclimaterice, dar şi de faptul că guvernanţii nu le-au majorat pensiile pentru grupele  I  ş

 • Galaţi: Greva foamei la Teatrul Muzical!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Galaţi: Greva foamei la Teatrul Muzical!

  Cinci maşinişti, angajaţi ai Teatrului Muzical Nae Leonard din Galaţi, au intrat astăzi dimineaţă în greva foamei chiar pe platoul din faţa teatrului.

 • Protestul a fost suspendat temporar la Liceul Metalurgic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Protestul a fost suspendat temporar la Liceul Metalurgic

  Ce n-au reuşit cei 76 de profesori de la Grupul Şcolar Industrial Metalurgic din Galaţi în cele trei zile de protest, a reuşit directorul desemnat să conducă acest liceu: Florin Cernat a renunţat la postul oferit de Inspectoratul Şcolar, detensionând parţial situaţia de la liceul gălăţean.

 • Galaţi: Totul despre situaţia tensionată de la Liceul Metalurgic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Galaţi: Totul despre situaţia tensionată de la Liceul Metalurgic

  Inspectorul general Doruleţ Resmeriţă rupe tăcerea şi dă publicităţii situaţia îngrijorătoare de la Liceul Metalurgic din Galaţi. El spune că a făcut acest lucru pentru că nu vrea acolo un director pentru liniştea leneşilor!

 • Mâine, pensionarii gălăţeni vor picheta Prefectura şi Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mâine, pensionarii gălăţeni vor picheta Prefectura şi Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate

  Nemulţumiţi de creşterea preţurilor şi a taxelor, de noile criterii impuse pentru acordarea biletelor de tratament, dar şi de faptul că guvernanţii nu le-au majorat pensiile pentru grupele I şi II de muncă, reprezentanţii vârstei a treia vor picheta Prefectura Galaţi, mâine, începând cu ora 10.30, după care vor pleca în marş spre Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate şi Casa Judeţeană de Pensii.

 • Galaţi: Profesorii protestatari de la Metalurgic nu cedează
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Galaţi: Profesorii protestatari de la Metalurgic nu cedează

  Dascălii contestă maniera în care a fost schimbat directorul liceului, nu şi calităţile manageriale ale înlocuitorului său, Florin Cernat. Nici inspectorul şcolar general Doru Resmeriţă nu a reuşit să-i convingă pe profesorii de la „Metalurgic" să renunţe la protest.

 • Greva foamei pe bani publici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Greva foamei pe bani publici

  Patru angajaţi ai postului public de radio au protestat pentru salarii mai mari. Ei câştigă până la 2.000 de lei pe lună. După 24 de ore de proteste, celor patru grevişti de la Radio Oltenia li s-a promis că solicitările lor vor fi soluţionate.

 • Constanţa: O mamă protestează împotriva unui procuror, în faţa Curţii de Apel
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: O mamă protestează împotriva unui procuror, în faţa Curţii de Apel

  Mama unui băiat acuzat de viol protestează în acest moment împotriva procurorului Teodor Niţă, în faţa Curţii de Apel Constanţa, alături de alte 15 persoane. Doina Argintaru susţine că fiul ei, Alin, este arestat pe nedrept şi acuză că va arăta probe video cu procurorul care i-a cerut 50.000 de euro şpagă în schimbul eliberării băiatului. Prostestatarii au pancarte cu mesaje şi numele celor pe care-i consideră vinovaţi de

 • UPDATE: Profesorii de la Liceul Metalurgic rămân în grevă!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE: Profesorii de la Liceul Metalurgic rămân în grevă!

  Protestul profesorilor de la Grupul Şcolar Metalurgic din Galaţi, declanşat ieri dimineaţă, continuă şi la această oră. Cei 76 de dascăli nu au intrat nici astăzi la cursuri, ei ameninţând că vor boicota şi activităţile legate de încheierea situaţiilor şcolare specifice sfârşitului de semestru.

 • „Nu vrem să plece preotul sub nicio formă!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Nu vrem să plece preotul sub nicio formă!“

  Sătenii au depus un memoriu cu 1.000 de semnături la Patriarhie pentru părintele Dimitri.Cetăţenii sunt revoltaţi pentru că Patriarhia i-a retras dreptul de a ţine slujbe preotului divorţat şi pentru că au decis să-l înlocuiască fără să ţină cont de ce vrea comunitatea.

 • Revoltă anticomasare a două şcoli din Oradea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Revoltă anticomasare a două şcoli din Oradea

  Părinţii elevilor de la Şcoala de pe Calea Clujului au protestat astăzi la primărie. Reprezentanţii inspectoratului şcolar susţin că unitatea de învăţământ riscă să nu-şi mai poată plăti profesorii de anul viitor.

 • Proiectul de la Roşia Montană încinge din nou spiritele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Proiectul de la Roşia Montană încinge din nou spiritele

  Peste 70 de asociaţii de mediu au semnat până astăzi un document care circulă pe internet, care protestează faţă de sprijinul autorităţilor manifestat în legătură cu proiectul minier de laRoşia Montană. În schimb, o mare parte a comunităţii locale sprijină proiectul.

 • Braşov: Botorog e inventiv
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Braşov: Botorog e inventiv

  După modelul altor protestatari, deveniţi cunoscuţi pentru metodele folosite ca să atragă atenţia, Botorog a venit în faţa Prefecturii Braşov, cu o idee nouă.

Modifică Setările