Stiri despre prostituate

  441 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Le scoteau „la produs“ pe internet
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Le scoteau „la produs“ pe internet

  Doi proxeneţi, unul din Bucureşti şi unul din judeţul Olt, au fost reţinuţi ieri, împreună cu cele două prostituate pe care le puneau „la treabă“, de agenţii Serviciului Special de Poliţie pentru Intervenţie Rapidă (SSPIR) de la Poliţia Capitalei.

 • Piteşti: Sex oral cu două bonuri de masă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piteşti: Sex oral cu două bonuri de masă

  Pentru că au cam rămas fără clienţi, femeile care fac trotuarul au o ofertă de criză: o partidă de sex oral pe două bonuri valorice.

 • VIDEO:Brăila-Prostituatele, în câmpul muncii, şi la minus 20 de grade Celsius, şi la plus 30
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO:Brăila-Prostituatele, în câmpul muncii, şi la minus 20 de grade Celsius, şi la plus 30

  Flagrant: reporterii noştri le-au pozat pe fetele care-şi fac meseria chiar şi pe ger în dreptul pădurii „Stejarul". Nici zilele trecute, când temperaturile au crescut simţitor, fetele nu s-au dat bătute. Ca să câştige un ban, prostituatele ies la „produs" chiar dacă mercurul din termometre a scăzut mult sub 0 grade Celsius. Este situaţia din iarna trecută, citiţi mai jos reportajul şi aflaţi cum cele mai multe dintre ele su

 • Galaţiul, lider la exportul de prostituate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Galaţiul, lider la exportul de prostituate

  Judeţul Galaţi este primul din ţară în privinţa traficului de carne vie. O fată de aici este vândută cu preţuri între 2.500 şi 5.000 de euro. În 2009 au fost descoperite în România 780 de cazuri de persoane care au căzut în plasa traficanţilor, potrivit Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane.

 • Constanţa: Prostituatele ard cauciucuri să se încălzească (Galerie foto)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Prostituatele ard cauciucuri să se încălzească (Galerie foto)

  Fetele se menţin fierbinţi la focul de tabără făcut din cauciucuri de către proxeneţi, în aşteptarea clienţilor rezistenţi. Deşi mercurul termometrelor a ajuns la -10 grade pe timpul nopţii, acest lucru nu le-a împiedicat pe prostituate să iasă pe stradă pentru a-şi asigura existenţa.

 • Femeile uşoare nu sunt scutite de plata amenzilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Femeile uşoare nu sunt scutite de plata amenzilor

  Curtea de Conturi Bistriţa-Năsăud le cere socoteală primarilor din judeţ pentru amenzile neîncasate de la prostituate. Ca să poată recupera banii de la datornice primarii bistriţeni le caută pentru a le obliga să facă muncă în folosul comunităţii

 • Danemarca: Prostituatele oferă servicii gratuite europarlamentarilor, la Copenhaga
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Danemarca: Prostituatele oferă servicii gratuite europarlamentarilor, la Copenhaga

  Conform cotidianului Der Spiegel, prostituatele daneze oferă oaspeţilor delegaţiilor comisiilor de la summit-ul de la Copenhaga servicii sexuale gratuite. Acest lucru are la bază o măsură luată de oficialităţi în care nu sunt permise contactele între europarlamentari şi „damele de companie”.

 • Bergamo: românce ameninţate cu moartea, obligate să se prostitueze
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bergamo: românce ameninţate cu moartea, obligate să se prostitueze

  Potrivit unui articol din ziarul ¨L'Eco di Bergamo¨, forţele de ordine din oraşul Bergamo au arestat un proxenet albanez care folosea prostituate românce, majoritatea minore. Albanezul are 22 de ani avea şi un complice în vârstă de 36 de ani dat în urmărire de către carabinieri.

Modifică Setările