Stiri despre prost gust

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Marea trăncăneală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marea trăncăneală

  Se poate gîndi democraţia fără exerciţiul ritmic al alegerilor? Fără îndoială, nu. Din păcate însă, scrutinul nu funcţionează ca un mecanism riguros, străin de orice aproximaţii, ambiguităţi, subterane impure, manevre ipocrite, strategii interesate, înşelăciune, demagogie, prostie.

 • Hai cu fleica pe Calea Victoriei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hai cu fleica pe Calea Victoriei

  Expansiunea târgurilor cu produse zise tradiţionale a întrecut orice măsură! A cuprins nici mai mult, nici mai puţin decât Calea Victoriei lăfăindu-se impertinent în faţa Ateneului Român şi a Palatului Regal.

 • Selma Iusuf: Fuga de români
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Selma Iusuf: Fuga de români

  „Şi, cum a fost?“. „Aaa, nemaipomenit, au ăştia nişte plaje... apă curată, extraodinar. Plus că n-am dat de niciun picior de român.“ Aţi auzit deseori, probabil, o asemenea descriere a vacanţei perfecte. Pe lîngă mîncarea nuştiucum, preţurile aşa şi pe dincolo, hotelurile primenite şi localnicii prietenoşi, condiţia „fără români“ pare a fi una care dă vorbitorului un iz vag de exclusivism. Dar de ce?

 • La mare, la soare,
căpşoarele sunt goale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La mare, la soare, căpşoarele sunt goale

  „Turiştii au luat cu asalt litoralul care s-a dovedit neîncăpător pentru cei care au scos mai mulţi bani din buzunar pentru o distracţie pe cinste”. De câte ori auziţi asta zilnic, la TV?

 • Cronică de film: Mahmurii se trezesc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cronică de film: Mahmurii se trezesc

  Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, dar şi John Goodman sau Heather Graham sunt vedetele ultimei părţi a trilogiei „Marea mahmureală“

 • România, cuprinsă de virusul kitsch-ului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România, cuprinsă de virusul kitsch-ului

  Imitaţiile, obiectele înzorzonate şi culorile stridente se găsesc la noi la tot pasul. Pe zi ce trece suntem invadaţi de tot mai multe obiecte de prost gust, de decoraţiuni şi de articole vestimentare care ne deranjează privirea.

Modifică Setările